- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Merhabalar hanimlar,
Yalnizca 2 oda yakiyorum evet sadece 2
Dereceside 2 de yani 1 de olursa soguya yakin oluyo 2 de cok sicak sayilmaz orta diyim
Ama fatura 126 tl geldi cok olduğunu dusunuyorum
Birde arkadasim evde dogalgaz vanalari var coklu onlari kapat bazilari yalnizca borulari isitiyormus petek yanmasa bile cok gelebilir dedi ama baktim 7-8 vana var hangi oda nerenin nerden bilicem sizler duydunuz mu bole bisiy..
Odaların petegini kapatmanın bir anlamı yokmuş yalnız. Defalarca tv de gösterildi zaten. O ısı boruya kadar gidiyormuş zaten. Eve gelen teknisyen aynı şeyi dedi. Sürekli açıp kapatmak da fazla enerji harcıyormuş.
Bize 200 e yakın geldi...
Il il değişiyor galiba daha soğuk yerlerde küpü diyeyim pahali oluyor sıcak illerde Akdeniz de mesela biraz düşük oluyor.Bize de yüksek geliyo
Doğalgaz hepimizin ortak yarası sanırdım
Kimisi düşük geliyo bizim demiş, şaşırdım
İl il mi değişiyo anlamadım ki
Bizim evde 7-8 li bi vana var kombinin alt kisminda o borulari isitiyomus ama hangi odanın o vanalar bilmiyorum yani yanmayan peteklerin vanalarini kapatup borulari isitmicaz diye duydum ama bilmiyorum hangilerini kapatacagimiEe napıcaz peki, yani o petek kapalı olsada ısınıyor gibi mi ücretlendiriliyormuş? Nerden kapatmamız gerekiyormuş ki acaba?
Bizim evde 7-8 li bi vana var kombinin alt kisminda o borulari isitiyomus ama hangi odanın o vanalar bilmiyorum yani yanmayan peteklerin vanalarini kapatup borulari isitmicaz diye duydum ama bilmiyorum hangilerini kapatacagimi
Dikkat edin ama bir tanıdığım evi su bastırdı.Ay hiç bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Boşu boşuna para ödemişiz bu güne kadar yani. Vanaları tek tek deneyipte öğrenicez artık herhalde.
Yok 2 yildir kullaniyoruz gecen sene 90 filan geliyordu ama calisiyordum ve gunduzleri dusukde yakiyordum simdi hep standart yaniyor o yuzden gecen seneye gore yuksek geldiNormal bence ilk kez mi doğalgaz kullanıyorsunuz?
Dikkat edin ama bir tanıdığım evi su bastırdı.
Yok 2 yildir kullaniyoruz gecen sene 90 filan geliyordu ama calisiyordum ve gunduzleri dusukde yakiyordum simdi hep standart yaniyor o yuzden gecen seneye gore yuksek geldi
Merhabalar hanimlar,
Yalnizca 2 oda yakiyorum evet sadece 2
Dereceside 2 de yani 1 de olursa soguya yakin oluyo 2 de cok sicak sayilmaz orta diyim
Ama fatura 126 tl geldi cok olduğunu dusunuyorum
Birde arkadasim evde dogalgaz vanalari var coklu onlari kapat bazilari yalnizca borulari isitiyormus petek yanmasa bile cok gelebilir dedi ama baktim 7-8 vana var hangi oda nerenin nerden bilicem sizler duydunuz mu bole bisiy..
Al bendende okadar 2+1 evim 280-290 hatta kar yağdığında 300 küsürü bile gördümAllah allah 3+1 sürekli orta derecede yanıyor. 350 liradan aşağı geldiğini bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?