• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya kizlar bu dogalgaz faturasi fazla degil mi?

Ben tek yaşıyorum valla evde 2 oda bir salon 150 geldi normalde de 300 400 geliyor çok soğukta hatta 500 e yakın geldi ben mi çok yakiyorum ya :-) bence yaşanılan şehre göre de değişiyor tabi bakalım bu kış kaç gelecek :-)

1 aydir sadece geceleri yukseltiyorum gunduz sadece acik konumda 124 geldi
Bence gayet normal. Zaten kislik konumda en dusukte yansa bile bize okadar geliyor.

126 liramı :D
Ben geçen kış en soğuk olduğu dönemde 425 tl ödedim. Ve en düşük faturamda 180 liraydı
Rusyada işlerde karışık yakında Doğalgazımızda olmayablir :D

normal bence,
bana da 1+1evdeyken, salon ve odayı yakarken derece 2,de; 1e bile indirdiğim oluyordu
150 geliyordu

3 oda yanıyor 1'De
bırde cocugun odasında ufo var
akşamları cogunlukla oda hep yanıyor
90 tl dogalgaz geldı 30 tl elektrık farkı geldı gecen aylara gore
bence fena degıl cunku cayır cayır ısınıyoruz dıyebılırım

ben bu ay çok yakmadım en fazla 3 gün diyebilirim..40 tl geldi.. demekki tam yakmaya başladıktan sonra sanırsam en az 200 gelicek.. gelirde ..çünki çaktırmadan durmadan zam yapıyorlar.. günlük en az 7-8 tl lik doğalgaz yanıyor:(

126 liramı :KK70:
Ben geçen kış en soğuk olduğu dönemde 425 tl ödedim. Ve en düşük faturamda 180 liraydı
Rusyada işlerde karışık yakında Doğalgazımızda olmayablir :KK70:
Ben de 640 lira ödemiştim. 126 liraya ısınsam bedava derdim :)

sıcak su borusu çok uzundur. sıcak su kullanmadığınızı zannediyorsunuz ama muhtemelen musluklar ılık ayarda. Eski evim öyleydi. Bence çok yüksek gelmemiş. 1 ay sıcak su kullandığınız zaman sıcak su ayarı yapın , diğer zamanlar sıcak su ayarı düşük olsun. o zaman farkı görürsünüz. Fikrimce soğuk su, konforsuz yaşamdır. İyisimi faturayı boşverin, elinizi ayağınızı üşütmeyin.

Back