ya kızlar bana da bir çare bulun çok şişkoyum

durun ya ben yeni başladım daha...ama isterseniz haftalık olarak verdiğimiz kiloları yazalım..ben pazartesi doktora gidicem ölçülmeye...yazarım buraya ne kadar verdiğimi...

bende 61.3 oldum delikafadulden ağustosa kadar en az 2 kilo daha veririm

benide ekleyin mahvoldum ben 74 e çıktım (((
74 le hamile kaldım 81 le doğuma girdim doğumdan çıktım 74 tüm sanırım ve kısa sürede 64 e düştüm ama yine aldım kızım emmediği için sütüm artsın bari pompayla çekip veririm dedim yedimde yedim sanırım tiroid bezim yavaş çalışıyor dr a gitmem lazım hangi bölüme gidicem bilgisi olan varmı yaa

ben bu ay başı bitti sanıyordum yasnlış anlamışım pardon.ama neyse yarışma devam ediyor yinede unutmamış olduk.benim moralim yerinde nedenseeeeezemuszemus

Son düzenleme:
hoş geldin canım ne güzel hızla büyüyor katılımcılar.inşallah sende hızla ve geri almamacasına verirsin kiloları canım...

inş. aslında pek bir kilom yok sadece şu göbeğim kaldı doğumda onu eritebilsem çok memnun olcam uyguladığınız bir diyet falan var mı?

canım benimki emmediği için dikkat ediyorum yediklerime sadece göbeğin varsa tek çözümü egzersiz hayatım ebru şallıyı takip et canım.burda takip eden arkadaşlar var.ayrıca termal sauna şort alabilirsin

inş. aslında pek bir kilom yok sadece şu göbeğim kaldı doğumda onu eritebilsem çok memnun olcam uyguladığınız bir diyet falan var mı?

hayatım 2009 anneleri topiğine pazartesi günü diyet listemi yazdım..bende yeni başladım..haaa gayret bakalım...

canım bende hipotiroid hastasıyım..endokronoloji bölümüne gideceksin...t3-t4-tsh tahlillerin yapılacak..ona göre ilaç verilir zaten..ilaç ölene kadar kullanılacak..tiroidin iyileşme şansı yok çünkü...ya tefor ya da levotiron diye bir ilaç yazacaktır....inşallah birşeyin çıkmaz canım..geçmiş olsun...

yuppiiiii, ben bugun 63,7 zemuszemusgeldim sabahleyin, uzun zamandir kilo vermem durmustu ama simdi yeniden basladi sanirim cok mutluyum, hedefim 58 olmak insallah, biliyorum cok da kolay degil 6 kilo vermek ama yavasta olsa eylul e kadar vermem lazim o yuzden acele yok ama daha erken de olsa fena olmaz hanikaydirigubbakcemile5

zemuszemus durucum süper valla bende suanda 56 kiloyum asiri seviniyorum ama daha vermem gerekiyor
ideal kiloma sadece 4 kilo kaldi :lepi:

regli hic görmedim simdiye kadar oda olsaydi sanirim daha iyi kilo verebilirdim :sinifsinif:

offfffffff benimde guatirim var kizlar her sabah ilac almaktan biktimmmmmmmm
rabbim kötüsünden saklasn cnm sanada gecmis olsun bitanem a.s.

zemuszemus durucum süper valla bende suanda 56 kiloyum asiri seviniyorum ama daha vermem gerekiyor
ideal kiloma sadece 4 kilo kaldi :lepi:

ooooo senin cok az kalmıs hayatım ne mutlu sana...benim ideal kiloma inmeme 12 kilo var :(((

maşallah emel ya 3 günde 3 kilo.bende burda diyete başladığımdan beri 3 kilo verdim ama 2 gündür dondurmaya karşı koyamıyorum yemeye başladınmıda durduramıyorum kendimi.ama bu bir sefere mahsus bir durum kendime söz verdim 10 kilo vermek istioyorum inşallah burda birbirimize tecrübelerimizi paylaşarak bir an önce şu adi kilolardan kurtulabiliriz.

ayy asiyecim sorma bugün kücük bi cilolata caldim dolaptan tam yicektim kocise yakalandim :kedi:
avcumun icine sakladim hemen cikolatayi yaramaz kücük kizlar gibi gülüncede anladi zaten bisey yaptigimi
neyse sonuc : yarisini böldüm cikolatanin kocise geri verdim cok minikti zaten 80 kcal civari yarisini yedim 40 kcal falan etmistir

bide oglumun hatiri icin ufak bi dondurma yedim yarin tartiya cikmam bennnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…