yaaaa soğunsuyu nasıl içiliirrrrr :18:
tarıfı verıorumm cnmm1 adet orta büyüklükteki kuru soğanı (kesinlikle beyaz soğan olmalıdır) dört dilime bölün ve daha evvel kaynatılmış olan 2 su bardağı klorsuz suya bırakarak 5 dakika kadar kaynatın. Bu kürü öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak içerek tüketin.
ya bak ıc faydasını goreceksın cnmm herks yapıo bu kuru ıbrahım saracoglununn kürü bende yapmıstımm öncedenn kistlerii mıyomlarıı ıcını temızlıyorr ılaclardan daha hızlı sonuc verıor
UMUDUM ne cok ortak yönümüz var,benimkide findiktan biraz büyükmüs
kiz anlamadinmi dahaalla alla gönül bagimiz var
evet cnm mayıstaa 6 aylık bebegımın kalbı durduu sunı sancıyla dogum yaptımmayende bunlardan baska hic kalp atimini duydugun hamileligin oldumu?:44::44:
yaa çok değil benim miyomum.. bitane ymişş dr nin dedğine göre o da cevizden az büyük dedi. :26:
şimdi yımırta gibi olmustur heralde
ama baska bi alternatfi yok mu yaw
evet cnm mayıstaa 6 aylık bebegımın kalbı durduu sunı sancıyla dogum yaptımm
cnm 1 hafta ıcc gecerrr valla tadıda cok kotu deıll bencee
ayyy kuzum kıyamam sanayooooo
:76::76::76::76::76:aman bosver cnm bırılerıne yalakalık yapmak ıcın bırılerını harcıyolarrr degmezz bos yere uzulmusumartık burda mesut bahtıyarımm basmaya gerek yokk oyle bı demogojı yapıolarkı senı bıle suclu cıkarırlarr :26::26::26:
kızım adımız deliye cıktı gecen bi topiğe baktı deliler giremez dediler çıktımayendecim sende bize takil zaten bi iki tapigimiz var biz delüler mutlu mesut yasiyoz.....
ayyy kuzum kıyamam sana
:76::76::76::76::76:
kızım adımız deliye cıktı gecen bi topiğe baktı deliler giremez dediler çıktım
soran olursa ben deli değiliz de emi
gumus bende bi kac yere daha giriyom.ama hic taniyan cikmadi bari bundan sonra girmesem iyi olur senin gördügün muameleyi görmek istemem......:18: :84::84::84:
gumus bende bi kac yere daha giriyom.ama hic taniyan cikmadi bari bundan sonra girmesem iyi olur senin gördügün muameleyi görmek istemem......:18: :84::84::84:
kızım akıllıyız desenetamam delü deliz ama biraz siyirdik birazda tirlattik derim......
kızım akıllıyız desene
biz cok zekiyiz akıllıyız de tmm
kızım akıllıyız desene
biz cok zekiyiz akıllıyız de tmm
kanka yasakhayali kandırıyorum çaktırmasenı nerden kovaladılar benım nıye haberım yokk :44::44:
yabancı gelnce akıllı numarası yaparızsimdi desem nolacak,sanki yakinda tirlatanlar topigi acinca herkes ne oldugumuzu anlamayacak mi?
SIMDI TATILE GIDECEM DIYE KENDINI AKILLI GÖSTERMEYE CALISMA
bikere kankamın adı ayen içeriğide cok güzel sana söylemem :97::97:AYENDECIM gumusü bizden önce tanimislar malesef ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?