canım kırmızıları gördün heralde
adet olmadıysan hala umut var demektir üzme kendini..
adet olmadıysan hala umut var demektir üzme kendini..
oldm canım yaa
bende oldum dedim ama sadece 1 gün oldum ne tuhaf dimi:))
ne zaman bigün ? Kahverengi fln mı ?
Ne bigünü yaaa, geliyooışığı gören geliyo valla bu durumlar kafayı yedirtcek, oynatmaya az kaldı
:))))))))))allah emii
sadece 1 gün kanamam oldu sonra az az kahverengi akıntı oldu şuan bittim olmadan bittim hiç fazla ped harcamadan :)))
ozmn sen bildiğim kadarıyla hani denilen bi tabir var üstüne görüyosun .. Tahlil yapsana bi ne çıkcak haber ver :)
cumartesi günü yaptırmıştım cnm 1,20 çıkmıştı bence olsa çıakrdı(
numarasını bilmiyorum ama, bazen ilk çıkmayan sonradan çıkabiliyo.
Zaman akıp gidiyor .. ömrümüz de tükeniyoorr, bizdeki artılarda eksilere dönüşüyor .. zaman geçtikçe insaAllah bu durum aleyhimize işlemez .. ben en çok bu duruma çarem olmazsa diye korkuyorum ..yılların verdiği tahribatla, hele sabrımız ? bizler her ne kadar çok istesekte, Rabbimiz izin vermeyince elden ne gelir ?
Her ay geçtikçe, kaybolan umutlarımızı, gelecek yeni aylarda nasıl sağlıcaz ??
Rabbim umutlarımızı söndürme, dert verip derman arattırma, evimizin huzuru için bizlere o çok istediğimiz mutlulugu sağlıkla, sıhatle erişebilmeyi nasip et .. Amin ..(
Zaman akıp gidiyor .. ömrümüz de tükeniyoorr, bizdeki artılarda eksilere dönüşüyor .. zaman geçtikçe insaAllah bu durum aleyhimize işlemez .. ben en çok bu duruma çarem olmazsa diye korkuyorum ..yılların verdiği tahribatla, hele sabrımız ? bizler her ne kadar çok istesekte, Rabbimiz izin vermeyince elden ne gelir ?
Her ay geçtikçe, kaybolan umutlarımızı, gelecek yeni aylarda nasıl sağlıcaz ??
Rabbim umutlarımızı söndürme, dert verip derman arattırma, evimizin huzuru için bizlere o çok istediğimiz mutlulugu sağlıkla, sıhatle erişebilmeyi nasip et .. Amin ..(
ne zaman bigün ? kahverengi fln mı ?
ne bigünü yaaa, geliyooışığı gören geliyo valla bu durumlar kafayı yedirtcek, oynatmaya az kaldı
canım ben yazdıklarını okuyunca tutamadım kendimi
yazmak istedim .
2009 yılında öelesiye sevdiğim adamla evlendim. ona hep derdimki Allah canımı alacaksa senin kollarında alsın.vel hasıl sanırım rabbim bana büyük konuştun dedi. 2010 yılında bir gece de çok hastalandım akşam normal yattım sabah kalktığımda karnım su toplamıştı. o meğer su değilmiş. kansersin dediler bana. apar topar aldılar doktor doktor gezdik durdum. ankarada bulduk çözümü. çok yoğun ilaçlar k.t ler. derken biz ne çocuk düşünebildik derdimizden ne de başka birşey. tedavinin sonlarına doğru regl olmamaya başladım. işte o zaman geldi aklıma regl olduğumda çocuk sahibi olabileceğim. kadınlığımın devam ettiği. sonra birde başladık bunun için sabretmeye. tedavi bitti herşey normale döndü. 2 hafta önce bebeğimin geldiğini öğrendik doktorumdan artık 4 yıl geçmişti farkında olmadan.bu kadar sıkıntı bu kadar eziyetten sonra kadınlığım bitti derken yeniden verdi rabbim bana o şansı. ben bunu anlattım bu kadar umutsuz olanınız varmı acaba aranızda azıcık kıyaslayın lütfen. üzülmeyin sıkıntı yapmayın kendinize. Takdir Allah tan ne olursa olsun. şimdi benim meleğim geliyor. isteyen herkese versin allahım ama benimki gibi zor yollarla değil tabi.
bir solukta anlatmak çok kolay emin olun yaşamak çok zordu.
numarasını bilmiyorum ama, bazen ilk çıkmayan sonradan çıkabiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?