Ya istanbul ya isteklerim.. Ikisi beraber olmaz..

Ailenin örn. babanin izin vermedigini soyle.olay senden ciksin bi kere.durumunu bilseydim sebep olarak one surebilecegin bir yorum yapabilirdim.veya baska sehirde bi akrabaniz varsa onun yaninda yasamami istiyolar vs diyebilirsin

Seni bulmak isteyen bu insanlar ya da bulunca her ne olucaksa ille istanbul'a mı gelmeni bekliyolar. Çok önemli olsa bence yaşadığın yere de gelirler. Mesela bursa da olsan gelmicek ama istanbul da olsan başına iş mi açılcak. Durrumu ayrıntılı anlatmana gerek. Deşifre olmayacak şekilde konunun ailevi mi maddi mi vs vs bir şey oldugunu anlatırsan daha kolay yardımcı oluruz.

Kimligimi ortaya cikaracak bir sey olsa ben de anlatmazdim ki. Ben hic merak etmiyorum o yüzden. :15:

Esinizi Istanbul sevdasindan nasil vazgeciririz üzerine konusalim o zaman. Siz atanmak istediginiz yeri secebiliyor musunuz? Mesela Izmir secseniz? Ya da Ankara. Illa büyük sehir olmasini istiyorsa esiniz yani... Esiniz de bir nevi sizin pesinizden gelmek zorunda kalsa, öyle bir sans var mi?

Esinize acik acik anlatmaktan baska bi careniz yok gibi, ki esler arasi böyle önemli mevzular saklanmamali bence, eninde sonuda ortaya cikar ve busefer daha kötü olur esiniz sizden degilde baskasindan ögrenirse... Bu kisiler bukadar sizi bulmaya meraklisa, sizi Türkiyenin heryerindede bulabilirler.. Hayati mesele diyosaniz kesinlikle esinize acilin derim...

Son düzenleme:
kızlar lütfen beni anlamaya çalışın. inanın sizden bir çekincem yok. bunu içimde tutmak nasıl kötü birşey ben biliyorum.
ama anlatırsam tanınırım. o zaman başıma gerçekten bela almış olurum.
kimsenin bana fiziki olarak bir kötülük yapacağı yok. ama manevi olarak çok zarara uğrarım.
bu zarar beni hayattan koparacak kadar büyüyebilir.

ama çok fazlalar:52::52: istanbulun en tenha yerine olsam yine yakalanırım:50:
bir umut konu açtım ama haklısın anlatmaktan başka çare yok gibi:50:
Mümkün değil.
aynı sokakta oturup yıllarca karşılaşmamış insanlar bilirim ben. istanbul bir ülke gibi. hele farklı yakalar olursa. o yüzden bence rahatça gidebilirsin.
bir istanbullu olarak söylüyorum. boşuna endişeleniyorsun.

Mümkün değil.
aynı sokakta oturup yıllarca karşılaşmamış insanlar bilirim ben. istanbul bir ülke gibi. hele farklı yakalar olursa. o yüzden bence rahatça gidebilirsin.
bir istanbullu olarak söylüyorum. boşuna endişeleniyorsun.

genelde öyle olur. ama aklında biriyle karsılaşabılme fıkrı varsa
fızanda olsa yolda karsına cıkar
:27::9: yaşamış biri olarak söyluyorum
hatta evıne gelır arkadasının arkadası olarak :1:

kızlar lütfen beni anlamaya çalışın. inanın sizden bir çekincem yok. bunu içimde tutmak nasıl kötü birşey ben biliyorum.
kimsenin bana fiziki olarak bir kötülük yapacağı yok. ama manevi olarak çok zarara uğrarım.
allah yardımcın olsun abla.
eşine anlatmaktan başka bir çaren yok gibi görünüyor:50:

genelde öyle olur. ama aklında biriyle karsılaşabılme fıkrı varsa
fızanda olsa yolda karsına cıkar
:27::9: yaşamış biri olarak söyluyorum
hatta evıne gelır arkadasının arkadası olarak :1:

onda kesin o kişilerin konuştuğu ortak dostlar vardır arada. o yüzden olmuştur.

Çok merak ettim ama sormiycam:ssz:
Anladığım kadarıyla kamuda çalışıyor eşiniz, polis veya askerde olabilir.
Istanbulda bir memur maaşınız yaşamanın ne kadar zor olduğundan girin bence konuya.
Ortalama büyüklükte bir şehirde sizde çalışırsanız , eviniz, arabanız... Vs birikiminiz olabilir, ama istanbulda sadece koşturursunuz.

aklima birsey geldi ama tabi bu burda soylenmez
canim esine agla zirla op sev ,bazi seylerde fedakarlaik yapacagini soylesen ya zor insallah ikna edrsin

Eşiniz öğrendiğinde nasıl tepki verir ?

Bu kadar süre önemli bir sorunu neden sakladınız ben olsam tepki verirdim.

Back