- 22 Kasım 2010
- 11.152
- 19.695
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
SupersinizHem hapla hem prezervatifle korunmana rağmen hamile kalırsan eğer, sakın o çocuğu aldırma, çıkınca öp kokla tebrik et azmini
Canim bir test mi yapsan ...bayağı dalga geçen arkadaşlar olmuş ama halen adetolmadım. endişeliyim.
Madem bu kadar korkuyosun; nasıl içine boşalıyo kocan? Bu ne cesaret!
Düzenli içtiysen endişe etmene gerek yok. Hap prezervatiften çok daha etkili. Ayrıca hamile olup hapa devam ediyor olsaydın büyük ihtimalle düşükle sonuçlanırdı. Kendimden biliyorum. 2 gün hap içmediğimde hamile kalmıştım. Farkedene kadar içmeye devam etti sonrada düşük maalesef..
Nasıl derken ilişkini anlat demedim. Nasıl izin veriyosun bu kadar korkuyosan?nasıl ını anlatmayayım istersen. pişman oldum yeterince zaten, o yüzden kaç gündür endişeliyim. doğum kontrol hapına güvendik ki normali de bu. ama kullandığım acnegen beni endişelendiriyor. bilmem yeterince açık mı.
Nasıl derken ilişkini anlat demedim. Nasıl izin veriyosun bu kadar korkuyosan?
Benim kullandığım başka bir haptı. Adını hatırlamıyorum. İçmeyi unuttuktan sonra yine aynı kullanmaya devam ettim hamileliği öğrenene kadar. Sonrasında da 6 haftalık düşük yaptım. Ya yanlış kullandım ya da içmediğim günler yüzünden hamile kaldım ama bilemiyorum. Düşük yapar mı onuda bilmiyorum. Bende bu şekilde olmuştu.nasıl yani, hamileyken yazz alımına devam edilirse düşük mü oluyor?
Benim kullandığım başka bir haptı. Adını hatırlamıyorum. İçmeyi unuttuktan sonra yine aynı kullanmaya devam ettim hamileliği öğrenene kadar. Sonrasında da 6 haftalık düşük yaptım. Ya yanlış kullandım ya da içmediğim günler yüzünden hamile kaldım ama bilemiyorum. Düşük yapar mı onuda bilmiyorum. Bende bu şekilde olmuştu.
ilaçlar mutlaka etkiliyor tabii. Birde doğum kontrol hapı hormon içeriyor. Diğer hapla etkileşimini bilememanladım. zaten hamileysem-Allah korusun tabii-hem acnegen hem yazz kullanımım yüzünden bayağı kötü etkileniyordur herhalde cenin
Eheheh amin abla sen deçok yaşayın siz ya
Ne kadar çok kuruntu yapmışsın böyleHenüz bir aylık evliyim. Doğum kontrol hapı kullandığım için 1-2 kez rahatlıktan olsa gerek eşim içime boşaldı. Her ne kadar hapın yüzde yüz koruma sağlamadığını bilsek de böyle bir hata ettik. Daha sonra prezervatifle korunduk ancak ya ben daha önceki birleşmelerde hamile kaldıysam korkusu yaşıyorum. Yazz kullanıyorum, beyaz olan hormonsuz haplara geçtim. Şu ara adet görmem lazım. Şimdi kutuya baktım iki tane beyaz hapım kalmış, bu akşamkini daha almadım. Hamileysem ben ne yaparım?? Daha evleneli bir ay oldu ve borç ödüyoruz, kiradayız. Kesinlikle 2-3 seneden önce çocuk düşünmüyordum. En azından kendi evimizi alana kadar. Eşimin umrunda değil açıkçası, çocuk şakaları yapıp duruyor. Çok istiyor, bakarız diyor. Ama ben 2 gündür uyku uyumuyorum. Her ne kadar istemesem de kürtaj da bir seçenek bana göre. Yarın başka bir durum için doktora gideceğim, orda tahlil de yapılacak. O zaman ortaya çıkar kesin olarak artık herhalde. Hamileysem annem eşim herkes mutluluktan havalara uçacak ama ben kendime kızıyorum, Haydar Dümen e yazan tipler gibi cahilce davrandım, keşke daha dikkatli olsaydım diye. Kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum, paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?