Ya hamileysem??

Arkadaslar Acnegen adli cok agir bir ilac kullandigim icin panik oldum ben.biliyorsunuz o ilac varken hamile kalmak bebeğin sagligi acisindan cok buyuk bir risk. Ayni zamanda acnegen dogum.kontrol hapinin etkisini de azaltmistir diye de korkuyorm

Insanlar istedigi halde hrmen hamile kalamayabiliyor

Birde korunuyor mussun
suphe edeceksen neden hapa basladin

Merak etme 6 yildir bana bisey olmadiysa sana hicbisey olmaz

Düzenli içtiysen endişe etmene gerek yok. Hap prezervatiften çok daha etkili. Ayrıca hamile olup hapa devam ediyor olsaydın büyük ihtimalle düşükle sonuçlanırdı. Kendimden biliyorum. 2 gün hap içmediğimde hamile kalmıştım. Farkedene kadar içmeye devam etti sonrada düşük maalesef..

Madem bu kadar korkuyosun; nasıl içine boşalıyo kocan? Bu ne cesaret!

nasıl ını anlatmayayım istersen. pişman oldum yeterince zaten, o yüzden kaç gündür endişeliyim. doğum kontrol hapına güvendik ki normali de bu. ama kullandığım acnegen beni endişelendiriyor. bilmem yeterince açık mı.

nasıl yani, hamileyken yazz alımına devam edilirse düşük mü oluyor?

Nasıl derken ilişkini anlat demedim. Nasıl izin veriyosun bu kadar korkuyosan?

nasıl yani, hamileyken yazz alımına devam edilirse düşük mü oluyor?
Benim kullandığım başka bir haptı. Adını hatırlamıyorum. İçmeyi unuttuktan sonra yine aynı kullanmaya devam ettim hamileliği öğrenene kadar. Sonrasında da 6 haftalık düşük yaptım. Ya yanlış kullandım ya da içmediğim günler yüzünden hamile kaldım ama bilemiyorum. Düşük yapar mı onuda bilmiyorum. Bende bu şekilde olmuştu.

anladım. zaten hamileysem-Allah korusun tabii-hem acnegen hem yazz kullanımım yüzünden bayağı kötü etkileniyordur herhalde cenin

Ne kadar çok kuruntu yapmışsın böyle kendi cevabını veriyosun zaten bende yazz kullanmıştım ilk ay bu tür gecikmeler normalll ki bide düzenli kullanmışsın hakkaten buna rağmen hamile kalırsan biz şokkk biz şaşkın 

Hadi diyelim bu ay hamile değilsiniz. Ben sanmıyorum ki eşinizi 2-3 sene kondom kullanmaya ikna edebilesiniz. Tüplerinizi bağlatmak bir seçenek olabilir diyeceğim ama tüplerini bağlatan bir hanımın da hamile kaldığını duydu bu kulaklar ona tam güvenemiyor insan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…