- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Ya da aylık iğneler varmış, toptan kurtuluyorsun, o da iyi sanki?Ehehehe spiral de taktırsınHapla korunuluyorsa unutma ihtimaline karşı 1 paket prezervatif iyi fikir ya 1 aylık evlilermiş yazık olmasın
Evet sonraki kitapta iğneleri olmayı unutuyor ve hamile kalıyor Christian sinirden yakıp yıkıyor falan hafıza önemliYa da aylık iğneler varmış, toptan kurtuluyorsun, o da iyi sanki?
Grinin elli tonunu okurken orada geçiyordu da dikkatimi çekmişti
Yok ya hamilelik şüphesiydi o kalmamıştı. Evlendiler ya sonra, hatta Christian sen istersen bebelerimiz de olur dediydiEvet sonraki kitapta iğneleri olmayı unutuyor ve hamile kalıyor Christian sinirden yakıp yıkıyor falan hafıza önemli
Yok kız iyi hatırla, evlendikten sonra hamile kalıyor ama kısa bir süre sonra, ben sana daha dünyayı gösterecektim diye bağırıyor çağırıyor sonra Bayan Robinson muydu o şıprıntının adı, onun yanına gidiyordu.Yok ya hamilelik şüphesiydi o kalmamıştı. Evlendiler ya sonra, hatta Christian sen istersen bebelerimiz de olur dediydi
O değil de benim neden evde kaldığım ortaya çıktı bak, Christian beklentisi olunca sokaktaki Mahmut ilgimi çekmiyor haliyle.
Hafıza önemli de rahat olmak da önemli. Yav evli barklı çift yani, bebeğin anası belli babası belli, gayet meşru bu kadar da korkmasın bence. Hap içiyorsun işte olmaz merak etme yani, ucunda ölüm yok adam da zaten negatif değilmiş bu konuda.
Oha!Yok kız iyi hatırla, evlendikten sonra hamile kalıyor ama kısa bir süre sonra, ben sana daha dünyayı gösterecektim diye bağırıyor çağırıyor sonra Bayan Robinson muydu o şıprıntının adı, onun yanına gidiyordu.
1 ay daha yeni gelin, kocasına doyamamıştır kız öyle deme hehehAzıcık zaman önemli güdülüyse hem de
Henüz tadamadım ama bence cinsellik
Henüz bir aylık evliyim. Doğum kontrol hapı kullandığım için 1-2 kez rahatlıktan olsa gerek eşim içime boşaldı. Her ne kadar hapın yüzde yüz koruma sağlamadığını bilsek de böyle bir hata ettik. Daha sonra prezervatifle korunduk ancak ya ben daha önceki birleşmelerde hamile kaldıysam korkusu yaşıyorum. Yazz kullanıyorum, beyaz olan hormonsuz haplara geçtim. Şu ara adet görmem lazım. Şimdi kutuya baktım iki tane beyaz hapım kalmış, bu akşamkini daha almadım. Hamileysem ben ne yaparım?? Daha evleneli bir ay oldu ve borç ödüyoruz, kiradayız. Kesinlikle 2-3 seneden önce çocuk düşünmüyordum. En azından kendi evimizi alana kadar. Eşimin umrunda değil açıkçası, çocuk şakaları yapıp duruyor. Çok istiyor, bakarız diyor. Ama ben 2 gündür uyku uyumuyorum. Her ne kadar istemesem de kürtaj da bir seçenek bana göre. Yarın başka bir durum için doktora gideceğim, orda tahlil de yapılacak. O zaman ortaya çıkar kesin olarak artık herhalde. Hamileysem annem eşim herkes mutluluktan havalara uçacak ama ben kendime kızıyorum, Haydar Dümen e yazan tipler gibi cahilce davrandım, keşke daha dikkatli olsaydım diye. Kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum, paylaşmak istedim...
Yok ne boşanması bir de 2.çocuğu yapıyorlar, hamileyken tavana asıp kırbaçlıyor falanOha!Noluyor boşanıyorlar mı?
Tabi bekarım ben, aktif bir cinsel hayatı geç bir cinsel hayatım yok anlamam yani, şimdi bilmediğim işte atıp tutmuş oldumKusura bakma konu sahibi o halde.
HehehehYok ne boşanması bir de 2.çocuğu yapıyorlar, hamileyken tavana asıp kırbaçlıyor falan
Benim cinsel hayatı geç flörtüm bilem yok ki kurudum
Neyını anlamıyorsun .s Çocuğu daha rahat buyutmek ıcın ıstyordur arkadaş dunyanın bınbır turlu halı var .Çocuk yapmak için niye ev almak beklenir hiç anlayamıyorum.
çok yaşayın siz yaYok ne boşanması bir de 2.çocuğu yapıyorlar, hamileyken tavana asıp kırbaçlıyor falan
Benim cinsel hayatı geç flörtüm bilem yok ki kurudum
Gaz maskesiyle gül koklanir miiiiii.. ten tene degsinbugün güne sapık başladım galibaa
1,5 yıl hapla korunduk bizde.Henüz bir aylık evliyim. Doğum kontrol hapı kullandığım için 1-2 kez rahatlıktan olsa gerek eşim içime boşaldı. Her ne kadar hapın yüzde yüz koruma sağlamadığını bilsek de böyle bir hata ettik. Daha sonra prezervatifle korunduk ancak ya ben daha önceki birleşmelerde hamile kaldıysam korkusu yaşıyorum. Yazz kullanıyorum, beyaz olan hormonsuz haplara geçtim. Şu ara adet görmem lazım. Şimdi kutuya baktım iki tane beyaz hapım kalmış, bu akşamkini daha almadım. Hamileysem ben ne yaparım?? Daha evleneli bir ay oldu ve borç ödüyoruz, kiradayız. Kesinlikle 2-3 seneden önce çocuk düşünmüyordum. En azından kendi evimizi alana kadar. Eşimin umrunda değil açıkçası, çocuk şakaları yapıp duruyor. Çok istiyor, bakarız diyor. Ama ben 2 gündür uyku uyumuyorum. Her ne kadar istemesem de kürtaj da bir seçenek bana göre. Yarın başka bir durum için doktora gideceğim, orda tahlil de yapılacak. O zaman ortaya çıkar kesin olarak artık herhalde. Hamileysem annem eşim herkes mutluluktan havalara uçacak ama ben kendime kızıyorum, Haydar Dümen e yazan tipler gibi cahilce davrandım, keşke daha dikkatli olsaydım diye. Kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum, paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?