Ya hamileysem??

Çift korunma yöntemi uygulanabilir çiftlerin sürpriz bir bebek istemediği durumlarda. Ama bunların ikisi birden hormonlar üzerinden etki eden yöntemler olamaz. Yani doğum kontrol hapı kullanırken ertesi gün tableti almamalısınız. Hormonlarınızın canına okursunuz.

Doktorunuza kullandığınız sivilce ilacının doğum kontrol hapı üzerinde bir etkisi var mı diye danışmalısınız. Doğum kontrol hapı kullandığınız sürede herhangi bir ilaç alacaksanız mutlaka dkh kullandığınızı belirtmeli, etkisini sormalısınız.

Evet sonraki kitapta iğneleri olmayı unutuyor ve hamile kalıyor Christian sinirden yakıp yıkıyor falan hafıza önemli
Yok ya hamilelik şüphesiydi o kalmamıştı. Evlendiler ya sonra, hatta Christian sen istersen bebelerimiz de olur dediydi
O değil de benim neden evde kaldığım ortaya çıktı bak, Christian beklentisi olunca sokaktaki Mahmut ilgimi çekmiyor haliyle.
Hafıza önemli de rahat olmak da önemli. Yav evli barklı çift yani, bebeğin anası belli babası belli, gayet meşru bu kadar da korkmasın bence. Hap içiyorsun işte olmaz merak etme yani, ucunda ölüm yok adam da zaten negatif değilmiş bu konuda.

Yok kız iyi hatırla, evlendikten sonra hamile kalıyor ama kısa bir süre sonra, ben sana daha dünyayı gösterecektim diye bağırıyor çağırıyor sonra Bayan Robinson muydu o şıprıntının adı, onun yanına gidiyordu.
1 ay daha yeni gelin, kocasına doyamamıştır kız öyle deme heheh Azıcık zaman önemli güdülüyse hem de
Henüz tadamadım ama bence cinsellik

Oha! Noluyor boşanıyorlar mı?
Tabi bekarım ben, aktif bir cinsel hayatı geç bir cinsel hayatım yok anlamam yani, şimdi bilmediğim işte atıp tutmuş oldum Kusura bakma konu sahibi o halde.

Merhaba ben 1,5 sene yazz 24+4 kullandim. Duzenliden kasit 12 saatten fazla sure geciktirmemek. Yani 3-5 saat hic sorun degil. Kullandigim sure icerisinde zaman zaman benimde kaygilarim oldu cunku ara kanamalar oluyor bazen olman gereken zamanda regl olmuyorsun zamani geciyor obur ay oluyorsun... ilk 2-3 ay icin cok normal seyler sonra duzene giriyor ama ara ara lekelenmeler(siyah kanama) devam edebiliyor.
Hic caninizi sikmayin sonucta vucuda hormon aliyorsunuz alismasi icin zaman taniyin. Streste yapmayin daha da gecikir:) Icinize bosalmasinda da hicbir sorun yok, hapi bu sebepten kullaniyorsunuz zaten icinizi ferah tutun. Sevgiler...

Oha! Noluyor boşanıyorlar mı?
Tabi bekarım ben, aktif bir cinsel hayatı geç bir cinsel hayatım yok anlamam yani, şimdi bilmediğim işte atıp tutmuş oldum Kusura bakma konu sahibi o halde.
Yok ne boşanması bir de 2.çocuğu yapıyorlar, hamileyken tavana asıp kırbaçlıyor falan
Benim cinsel hayatı geç flörtüm bilem yok ki kurudum

Yok ne boşanması bir de 2.çocuğu yapıyorlar, hamileyken tavana asıp kırbaçlıyor falan
Benim cinsel hayatı geç flörtüm bilem yok ki kurudum
Heheheh
Benim de yok, yolda falan teklif geliyor arada, onu da ben reddediyorum. Sonra da gelip milletin konusunda yorum yapıyorum

Arkadasim hap ne icin kullaniliyor, korunmak icin degil mi, siz baska birsey icin mi kullaniyorsunuz.
Tabi ki normal iliskiye girebilirsiniz, extra birseye ihtiyac yok.
Hap kullanirken hamile kalma ihtimaliniz yok denecek kadar az.

Hapı düzgün kullandıysanız sanmıyorum hamile kaldığınızı ama bu derece çocuk ıstemıyorsanız Hap ve prezervatif kullanın derım.

Çocuk yapmak için niye ev almak beklenir hiç anlayamıyorum.
Neyını anlamıyorsun .s Çocuğu daha rahat buyutmek ıcın ıstyordur arkadaş dunyanın bınbır turlu halı var .
Bizde 3 yılık evlıyız evım olmadan düşünmüyoruz ama olursada arkadaş kadar üzülmem yanı Çünkü kenarda bı guvencem var.
Çocuk doğurup ona bakamadıktan sonra olsa nolur?

Amann bende senin gibiydim yok kredi bitsin eşim askere gitsin gelsin vs. Sonra bi gün sadece bir gün korunmadik sonucu suan 17 aylık oldu :) çok şükür iyiki olmuş bize kalsa daha çok beklerdik. Şimdi ben 2 yıl dah geçsin de ikinciyi yapalım derdindeyim. Annem deyip o küçücük kolları ile sarılıyor bide şapp öpüyor ya hayat bu valla.

1,5 yıl hapla korunduk bizde.
Her seferinde sizi korkutan şeyi yaptık merak etmeyin birşey olmuyor. Hapı düzenli kullanmak önemli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…