- 22 Kasım 2010
- 11.152
- 19.695
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Hap içiyorsan niye bu kadar sorun yapıyorsun ki ben 2.5 sene içtim ve normal ilişki oluyordu yani başka korunma yoktu ve sorun yaşamadım takma o kadar muhtemelen hamile değilsin düzenli içiyorsan
her akşam aynı saatte almaya dikkat edyorum ama bazen yarım saat bir saat geciktirdiğim olmuştur. düzenli den kasıt ne bilemiyorum. inşallah büyük mesele değildir. bilemiyorum, sivilce tedavisi için acnegen adlı çok ağır bir ilaç da kullanmaya başladım ve belki bilirsin, bu ilacı alırken hamile kalınmaması gerekir kesinlikle. bU Yüzden de ekstra panik yapıyor olabilirim...
Insallah kalmazssin...rabbim su bebegi sadece isteyenlere verse keske..
Hem hapla hem prezervatifle korunmana rağmen hamile kalırsan eğer, sakın o çocuğu aldırma, çıkınca öp kokla tebrik et azmini
Uhuhuhu kız her cepheden kuşat diyorsun sen de. Hem hap hem prezervatif hem ertesi gün hapı daha başka varsa korunma yöntemi onu daPaniksen hem hap hem prezervatif kullanın. Hatta eczaneye git ertesi gün hapı al 1-2 tane, içine boşalırsa alırsın o hapları. Belki stresten öyle düşünüyorsundur gebelik testi al.
Ehehehe spiral de taktırsınUhuhuhu kız her cepheden kuşat diyorsun sen de. Hem hap hem prezervatif hem ertesi gün hapı daha başka varsa korunma yöntemi onu da
Ya şaka bir yana o haplar 99.9 oranında koruyor diye biliyorum.Bu kadar vesvese zarar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?