• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya gerçekten bıktım bu adamdan....

aldattı beni zaten 1 gecede öğrendim anında kovdum evden boşandım kaldıramam ki böyle birşeyi.... herkes imrenirdi o salağa nekadar şanslı olduğunu söylerlerdi oda gerilirdi ama mahvetti herşeyi. haaa takıntılı saplantılı bela olacak bir karakteri yok öyle biri değil ama benimde hayatıma birinin girmesini istemiyor sanırım ki onu hiç ilgilendirmez. gerçekten boşandıktan sonra kızım için bir kişiye evet demedim güvenemedim. kılı kırk yardım beğenmedim istemedim ama onunla alakası yok anne olduğum için çok düşündüm ki oladabilir buna alışacak ve kabul edecek eli mahkum.... başka birinin üstünden kalkıp benim yanıma gelip dokunamaz ya düşündükçe midem kalkıyor zaten...
Senin önce kendi psikolojini düzeltmen gerek ondan sonra zamanla biri de olabilir hayatında sonuçta genç kadınsın neden sevip sevilmeyesin senin de hakkın bunlar
Tabii herşey zamanla olur
Onunkisi ezik erkek psikolojisi işte
Yani sen onun nikahlı karısıydın ondan başkası sana dokunmamalı ama o erkek ya herşey mubah maalesef toplumdaki erkeklerin çoğunun kafası bu şekilde çalışıyor çok cahilce onlar bedenin "temizliğine" takıyorlar yani dokumak vs kadın için kötü erkek için normal zihniyeti!
Sen kendine zaman tanı psikolojini düzelt sonrası Allah Kerim ;)

Bir daha cocugu baskasi vasitasiyla verip al. Babasi icin de nereden ariyorsa oradan engelle, musait oldugun zaman sadece engeli kaldir.

Senin önce kendi psikolojini düzeltmen gerek ondan sonra zamanla biri de olabilir hayatında sonuçta genç kadınsın neden sevip sevilmeyesin senin de hakkın bunlar
Tabii herşey zamanla olur
Onunkisi ezik erkek psikolojisi işte
Yani sen onun nikahlı karısıydın ondan başkası sana dokunmamalı ama o erkek ya herşey mubah maalesef toplumdaki erkeklerin çoğunun kafası bu şekilde çalışıyor çok cahilce onlar bedenin "temizliğine" takıyorlar yani dokumak vs kadın için kötü erkek için normal zihniyeti!
Sen kendine zaman tanı psikolojini düzelt sonrası Allah Kerim :KK66:
haklısın iyiyim ama daha iyi olurum ben yaparım yani... Allahın izniyle tabi

Bilmiyorum neden ama ben bıktığınızı düşünmüyorum sanki bu davranışı hoşunuza gidiyor gibi. İlk mesajınızı okurken bunu hissettim ve diğer konunuzu da okuyunca emin oldum. Diğer konuda önceden bize karşı ilgiliydi rus sevgili yaptı ilgiyi azalttı yazmışsınız. Demek ki hala adamın neler yaptığını önemsiyorsunuz ve ilgi bekliyorsunuz. Bunlar sadece sizi üzer. Adam ikili oynuyor. Bir daha karşılaşmamaya çalışın. Oğlunuzla dışarıda görüşebilir. Evinize özel günler dışında almayın.

Bilmiyorum neden ama ben bıktığınızı düşünmüyorum sanki bu davranışı hoşunuza gidiyor gibi. İlk mesajınızı okurken bunu hissettim ve diğer konunuzu da okuyunca emin oldum. Diğer konuda önceden bize karşı ilgiliydi rus sevgili yaptı ilgiyi azalttı yazmışsınız. Demek ki hala adamın neler yaptığını önemsiyorsunuz ve ilgi bekliyorsunuz. Bunlar sadece sizi üzer. Adam ikili oynuyor. Bir daha karşılaşmamaya çalışın. Oğlunuzla dışarıda görüşebilir. Evinize özel günler dışında almayın.
Şimdi ilgili kısmı üzerine düşen herşeyi yapıyordu yine mesafemiz ve seviyemiz vardı. Eski kocam birkere dokundu diye karalar bağlamıyorum ki ben bu hareketleri yapmıyordu ve hala sevgilisi var. Karşımızda pişman olmuş eski evliliği için birşey yapan bir adamdan değil herkesi aynı anda idare edip benim hayat kurmamı istemeyen bir adamdan bahsediyorum. beni ne yerine koyuyor benim için almıyor bir tanısanız beni neyi dert ettiğimi çok iyi anlardınız.
hoşuma ne gidecek yanaşmasimi başka bir kadına iltifatlar yağdırıp benim yanımda bir anda değişmesi mi başka bir kadını öpüp koklayıp o ellerle bana dokunmaya çalışmasımı lütfen bayansiniz ki ben 1 mesaja evliliğimi bitirdim yalvardi kabul etmedim şuan da istesem herşeyi değiştiririm öyle yada böyle ama ben istemiyorum artık midem bulanıyor. Hayatıma bakmak istiyorum sadece... kimseye zararım yok onlarında bana olmasın artık bu evlilikten yeteri kadar yara aldım ben iyileştim şimdi rahat bırakılmak istiyorum.

Adam uslanmış ıslah olmuş olsa, işte çocuğunuzun babasıdır ,güzel bir geçmişiniz de var tekrar yakınlaşıp denemeye değer denir ama adam ıslah olmamışsa tabiki de tekrar birlikte olup aldatılmaya değmez.Siz yine de kapıları çok sert çarpmayın hayatın bize ne getireceği belli olmaz

Adam uslanmış ıslah olmuş olsa, işte çocuğunuzun babasıdır ,güzel bir geçmişiniz de var tekrar yakınlaşıp denemeye değer denir ama adam ıslah olmamışsa tabiki de tekrar birlikte olup aldatılmaya değmez.Siz yine de kapıları çok sert çarpmayın hayatın bize ne getireceği belli olmaz
Ben gerçekten kapattım yoksa bakamıyorum kendi hayatıma sonra bir bakıyorum o keyfini sürüyor ben durduğum yerde duruyorum sonra ne olcak yaşım geçecek. Ki bi beklentim yok çünkü şüphe değil artık başka kadınlara rahatça dokunup iltifatlar edip hicbirsey yokmuş gibi bana sirbasan bir adamdan daha ne beklenir ki. 1 msjı aylarca kafamdan atamayıp tek seferde bitiren ben bunları hiç hazmedemezdim benden uzak olsun haddini bilsin isterse evlensin umrumda değil.

Back