• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya gerçekten bıktım bu adamdan....

Oglum bosandigimizda 7 yasinda idi. O apartmanin girisine geliyordu. Oglum da asagi kendi iniyordu. 6 yasindaki bir kizi kapi girisine kadar siz birakip oradan baba alabilir. Siz de gorusmek muhatap olmak zorunda kalmazsiniz. Eski es de cok yuzsuzmus. Babasi da.

Dedeyi telefondan engelleyin o zaman.
ya dedesidir görüşsün dedim nekadar nefrette etsem kanı işte... birde engel nedemek o adama daha açmıyorum diye heryeri ayağa kaldırıyor. annem babam engellemiş en son halamda engelledi bende diyeceğimi dedim. haftada birkez arar konuşur bukadar fazlasını kaldıramıyorum ben çok kötü oluyorum.

Oglum bosandigimizda 7 yasinda idi. O apartmanin girisine geliyordu. Oglum da asagi kendi iniyordu. 6 yasindaki bir kizi kapi girisine kadar siz birakip oradan baba alabilir. Siz de gorusmek muhatap olmak zorunda kalmazsiniz. Eski es de cok yuzsuzmus. Babasi da.
benim bebeğim tek inmiyor işte korkuyor nedense :) ama dediğiniz gibi artık başka çaresini bulucam gerekirse arkadaşım teslim eder. çünkü ailem onun yüzünü bile görmek istemiyor. ve ben onun niyetini anladım oyüzden midem bulandı zaten.

torununu çok seviyor evet ama boşanma esnasında bana dedikleri dün gibi kulağımda o çocuk 3 senedir babasız büyüyor birkere oğluna hesap sormadı... oğlunun parasıyla övünen ve gül gibi evliliğini başka kadın yüzünden bitiren oğluna tepki vermemiş sevse neye yarar ki birde şu var tahamül edemiyorummm hayatımın içine çok dahil olduklarında kendi düzenimizden çıkıyoruz allak bullak oluyoruz.

Haklısın canım
Ne desem bilemedim
Eşini tehdit etsen işe yarar mı ?
Tacizden şikayet edeceğim diye

Haklısın canım
Ne desem bilemedim
Eşini tehdit etsen işe yarar mı ?
Tacizden şikayet edeceğim diye
ben onun hakkından gelirim gelmesine ki çocuğumun babası iyi bir sistem oturtmuştuk kızımda mutluydu bu bozulmasın arszılığından kendi utansın istedim ki birdaha fırsatı olmayacak zaten böyle birşeye..... ben dedim telefonda senin dedim neden elin ayağın durmuyor bir tek hareketinde rezil ederim seni dedim. özledim seni ve çocukta bizi mutlu görsün istedim dedi. bu lafın üstüne tek dediğim ALLAH SENİ ISLAH ETSİN nedenir ki bu yüzsüze...

Eski eşi diye hala rahatça dokunabileceğini sanıyor, kafaya bak ya pes.. Maalesef burda sınırları çizecek olan sizsiniz çünkü belli ki onlar hala bişeyleri idrak edememişler. Artık onlardan ayrı bi hayatınız olduğunu ve kuralları sizin koyduğunuzu bıkmadan usanmadan anlatacaksınız.

ben onun hakkından gelirim gelmesine ki çocuğumun babası iyi bir sistem oturtmuştuk kızımda mutluydu bu bozulmasın arszılığından kendi utansın istedim ki birdaha fırsatı olmayacak zaten böyle birşeye..... ben dedim telefonda senin dedim neden elin ayağın durmuyor bir tek hareketinde rezil ederim seni dedim. özledim seni ve çocukta bizi mutlu görsün istedim dedi. bu lafın üstüne tek dediğim ALLAH SENİ ISLAH ETSİN nedenir ki bu yüzsüze...

Off haklısın
Bir arkadaşım tekrar evlenene kadar böyle davrandı eski eşi
En sonunda uzak bir yerde oturunca kurtuldu
Bu erkekleri anlamak zor

Eski eşi diye hala rahatça dokunabileceğini sanıyor, kafaya bak ya pes.. Maalesef burda sınırları çizecek olan sizsiniz çünkü belli ki onlar hala bişeyleri idrak edememişler. Artık onlardan ayrı bi hayatınız olduğunu ve kuralları sizin koyduğunuzu bıkmadan usanmadan anlatacaksınız.
aslında onu çok iyi oturtmuştum ne oldu beni gerçekten özledi mi bilmiyorum şuursuzca davranıyor. ama karakteri sıfır seyrediyor kendisinin bunu bir kere daha ıspatladı. ben onun artık hiçbirşeyi değilim bunu öğretecem ona gerekirse daha sert ve net olur hersey belki kalpler kırılır ama olur yani... keske mahvettikleri insanların sabrıyla çok oynamasalar bu kirli zihinler...

Konu sahibi sizi çok haklı ve mantıklı buldum.Yavrunuzun babası ama eski eşiniz çok edepsizmiş.Söylediklerinizi yapın.Dede de torun sevmek istiyorsa , sizi aldatırken oğlunun kulağını bükseymiş evine yuvana sahip çık diye.Şimdi yalnız kadına torun sevicem diye taciz boyutuna getirmek de neyin nesi? Evliyken bu kadar görüşüyorlar mıydı dede torun?

Valla bu kadar ahlaksız bir adamla çocuğu da yalnız birakmasaniz mi acaba ? Biraz daha büyüdüğünde taciz edebilir gibi geldi bana kusura bakmayın ama babası tabi de aile içi taciz de oldukça yaygın :(

Adamla mumkun oldugunca bur araya gelme.Kahvaltiyi kizin da istese bahane uret. Gerekirse uzaklastirma iste :kusmuk:

Dedesine kizamadim.Adam torununu seviyor belli. Anlayis goster. Kizina da iyi gelir.

ay ne gıcık oldum o adama taa buralardan, pislik adam özlemişim falan diye de yerini yapıyor daha.

ayrıca ne demek dede torununu özlemiş? her şeyin adabı vardır, görüntülü aramayı biliyosa o uygulamayı kullanmayı da biliyodur. öncesinde bi mesaj atsın, müsaitseniz torunumu göreyim diye, siz müsaitseniz ararsınız. ne demek zır zır aramak, açmayınca sülaleyi aramak?

pess, kesinlikle adam müsvettesiyle bir araya gelmeyin, gerekirse de başka türlü halledin.

Valla bu kadar ahlaksız bir adamla çocuğu da yalnız birakmasaniz mi acaba ? Biraz daha büyüdüğünde taciz edebilir gibi geldi bana kusura bakmayın ama babası tabi de aile içi taciz de oldukça yaygın :KK43:

biraz abartmadınız mı?

merhaba arkadaşlar benim konum biraz farklı gibi ben boşandım eski eşim o rus senin bu kırgız senin geziyor. şimdi diyeceksiniz ki sanane tabiki beni ilgilendirmez içime oturduğu zamanlar olmuyor değil sevdiğimden değil kızımla yaşadıklarıma sebeb olduğu için...
şimdi konu şu ki eski eşim çocuğunu görmeye geliyor arada bir ve mümkün olduğunca ben muhattap olmamaya çalışıyorum. ama bu son gelmelerinde kızımın isteği üzerine anne sende gel dediği için kahvaltı yaptık işe gidecektim zaten çocuğu yediririm kalkarım dedim. yanıma oturdu bir anda kalk şurdan dedim dsinlemedi elleriyle beni taciz etti resmen bana küçük küçük dokundu. belime sarılmaya beni kendine çekmeye falan başlayınca bende bacağına tırnağımı geçirdim ve kalktım çocuğa birsey çaktırmadım. ve bunu son zamanlarda her gelmesinde yapıyor ağzımın içinde resmen. diğerlerindede çocuğu almak için buluşuyorum o babasıyla vedalaşıyor bu yine kaşla göz arası dibimde anı kaçırmıyor okadar psikolojimi bozdu ki ve sevgilisi ile hala devam ediyor. ins baktım bu nasıl bir insan ya yüz versem sevgilisini benimle aldatacak...
bir yandanda kazulet babası 7/24 kamerada ben boşanmışım artık ya torununu hergün görmek istiyor işten geliyorum zır zır kameradan direk arama hergün ama açmıyorum çoğu kez meşgule atıyorum halalarıma kadar arıyor. birşeymi oldu torunumu görecektim kimse tel açmadı diye insafsız daha dün gördün ya ki mecburmuyum ben ya..
aradı bana diyor kızım herkesi aradım ulaşamadım bi göreyim diye ben sizin her emrivaki gibi müsaitmisin bile demeden yaptığınız kmeralı görüşmelere cevap vermek zorunda değilim. benim bir hayatım var ve saygı duymanız için 2. kez uyarıyorum birdahası olmayacak dedim kapattım.
bıktım hepsinden
kızlar bunun dangalak oğlu beni ne yerine koyuyor böyle ya bunlar neyin kafasında artıkkkkkk. rabbim ikisinede utanma duygusu vermemiş ki herşey normal onlara...
maden eski kocanız sizi bu kadar arzular gibi tacizde bulunuyorsa ne diye ayrıldı .Allah yardımcın olsun.

Back