DURUM BİLDİRİMİ YAPMAK İSTEDİM
vakit ayırıp nefes almamı etkileyen bir konuda bana destek oluyorsunuz görmesemde tanımasamda kalpten dua ettiğimi bilin istedim öncelikle.
bugün yine bir kameralı arama ve 4 kere daha zorla açana kadar. gerçekten nefes alamaz hale geldim.
ve en sonunda normalden aradım içimde ne varsa döktüm yeter artık ben sizin hiçbirseyiniz değilim beni istediğiniz zaman arayamazsınız dedim. sen ne hale gelmişsin sdedi siz getirdiniz dedim
bak kızım o çocuğu öyle yada boyle ben istediğim zaman görürüm buna engel olamazsın dedi ve ayarlatım bozuldu şimdi siz ve familyanız beni dinleyin. ben doğurdum ben büyüttüm hem analık hem babalık yaptım ben istemezsem tırnağını göremezsin dedim. oyüzden birdaha benim müsait olmadığım yada benim uygun görmediğim zamanlarda kimse görüşemiyecek sizinle hergün bu şekilde dialog halinde olma zorunluluğum yok benim. torunsa konuşursun haftada birgün bukadar fazlasına ısrar edersen hiç göremezsin yeter siz nasıl insanlarsınız dedim ve aldığım cevap
sen böyle değildin ama unutma bu dediklerini hayat bu belki barışırsınız sonra sen pişman olursun dedi.
sizin her ırktan sevgilisi olan ne istediğini bilmeyen bir kadın için yuvasını bozan karaktersiz oğlunuzla işim olmaz benim dedim. (ki bu sevgili muhabbetini hiç açmam normalde kıskanıyor diye algılamasınlar diye)
benim oğlumun sevgilisi yok olsa ben bilirim dedi :) yemin ediyorum başındamıydın dememek için kendimi zortuttum
siz ayakta uyuyun neyse ne beni ilgilendirmez inanın umrumda da değil o oğlunuza söyleyin benden uzak dursun sizde mesafeli bir şekilde davranın ben artık oğlunuzuda ondan olanlarıda kızımın görüşme zamanları dışında hayatımda istemiyorum dedim.
aynı anda konuştuğumuz için çoğu dediğini anlamadım bile sonra benim oğlum benim oğlum demeye başladığı anda al oğlunu gidin başımdan dedim kapattım tel. o sinirle annemi aradım
sakin olmam için beni telkin etmeye başladı biraz sakinleştim oğlu aradı dedim tamam hadi bugün bitir bu işi onunlada tartıştım sen babamımı neden üzdün benim hayatımda şuan kimse yok onlara nasıl böyle konuşursun dedi.
bana hesapmı soruyorsun sen salakmı var karşında ki hiçbirşey umrumda değil bana bakın beni delirtmeyin daha fazla sizleri etrafımda görmek istemiyorum kırıntınız dahi kalmasın çocuğu arkadaşımdan alacaksın ,bundan sonra baban olacak adamda hafta bir arayacak bitti konu kapandı dedim. ve sonra ben sakinleşiyim diye ses tonunu alçalttı ,neden yapıyorsun bunu bize hayatında biri mi var sen böyle biri değildin demeye başladı. vay be dedim ben ne enayiymişim iki dilim çıkınca sudan çıkmış balığa döndünüz öyle artık size böyleyim var yada yok orasıda seni hiç ilgilendirmez dedim ve yüzüne kapatıp engelledim bugün engelli kalsın çocuk için mecbur acıcam zaten. ama delirmiş durumdayımmmm 3 yıl oldu ya hala nelerle uğraşıyorum