• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya gerçekten bıktım bu adamdan....

Kendiniz vermeye devam edin ama tavrınızı net koyun.Her görüşmenizde karşısına çok bakımlı çıkın iyice içi yansın kaybettiğine üzülsün
bakımlı biriyim zaten ki boşanıncada bi farklı oldum ondan dayanamıyor zaten. ama bitti ozamanlar şimdide ben onu beğenmiyorum midem almıyor ki...

DURUM BİLDİRİMİ YAPMAK İSTEDİM
vakit ayırıp nefes almamı etkileyen bir konuda bana destek oluyorsunuz görmesemde tanımasamda kalpten dua ettiğimi bilin istedim öncelikle.
bugün yine bir kameralı arama ve 4 kere daha zorla açana kadar. gerçekten nefes alamaz hale geldim.
ve en sonunda normalden aradım içimde ne varsa döktüm yeter artık ben sizin hiçbirseyiniz değilim beni istediğiniz zaman arayamazsınız dedim. sen ne hale gelmişsin sdedi siz getirdiniz dedim
bak kızım o çocuğu öyle yada boyle ben istediğim zaman görürüm buna engel olamazsın dedi ve ayarlatım bozuldu şimdi siz ve familyanız beni dinleyin. ben doğurdum ben büyüttüm hem analık hem babalık yaptım ben istemezsem tırnağını göremezsin dedim. oyüzden birdaha benim müsait olmadığım yada benim uygun görmediğim zamanlarda kimse görüşemiyecek sizinle hergün bu şekilde dialog halinde olma zorunluluğum yok benim. torunsa konuşursun haftada birgün bukadar fazlasına ısrar edersen hiç göremezsin yeter siz nasıl insanlarsınız dedim ve aldığım cevap
sen böyle değildin ama unutma bu dediklerini hayat bu belki barışırsınız sonra sen pişman olursun dedi.
sizin her ırktan sevgilisi olan ne istediğini bilmeyen bir kadın için yuvasını bozan karaktersiz oğlunuzla işim olmaz benim dedim. (ki bu sevgili muhabbetini hiç açmam normalde kıskanıyor diye algılamasınlar diye)
benim oğlumun sevgilisi yok olsa ben bilirim dedi :) yemin ediyorum başındamıydın dememek için kendimi zortuttum
siz ayakta uyuyun neyse ne beni ilgilendirmez inanın umrumda da değil o oğlunuza söyleyin benden uzak dursun sizde mesafeli bir şekilde davranın ben artık oğlunuzuda ondan olanlarıda kızımın görüşme zamanları dışında hayatımda istemiyorum dedim.
aynı anda konuştuğumuz için çoğu dediğini anlamadım bile sonra benim oğlum benim oğlum demeye başladığı anda al oğlunu gidin başımdan dedim kapattım tel. o sinirle annemi aradım
sakin olmam için beni telkin etmeye başladı biraz sakinleştim oğlu aradı dedim tamam hadi bugün bitir bu işi onunlada tartıştım sen babamımı neden üzdün benim hayatımda şuan kimse yok onlara nasıl böyle konuşursun dedi.
bana hesapmı soruyorsun sen salakmı var karşında ki hiçbirşey umrumda değil bana bakın beni delirtmeyin daha fazla sizleri etrafımda görmek istemiyorum kırıntınız dahi kalmasın çocuğu arkadaşımdan alacaksın ,bundan sonra baban olacak adamda hafta bir arayacak bitti konu kapandı dedim. ve sonra ben sakinleşiyim diye ses tonunu alçalttı ,neden yapıyorsun bunu bize hayatında biri mi var sen böyle biri değildin demeye başladı. vay be dedim ben ne enayiymişim iki dilim çıkınca sudan çıkmış balığa döndünüz öyle artık size böyleyim var yada yok orasıda seni hiç ilgilendirmez dedim ve yüzüne kapatıp engelledim bugün engelli kalsın çocuk için mecbur acıcam zaten. ama delirmiş durumdayımmmm 3 yıl oldu ya hala nelerle uğraşıyorum

İyi yapmissiniz. Ama son raddeye kadar beklemeyin boyle olmak icin.
Sakin bir sekilde de sinirlarinizi cizebilirsiniz. Siz sinirlari cizince zaten kabul edecek tiplermis bunlar. Rahat olun. Fazla yumusak davranmissiniz simdiye kadar demek. Agirliginizi boyle ortaya koyun. Ama kendinizi yipratacak birsey yok ortada. Hakkinizda hayirlisin olsun.

Cok iyi konusmussun edepsiz yerini bilsin.Bi daha da kahvalti bilmem ne yapmayin.Siniriniz oldugunu kafasina cizsin.Hemen baska biri mi var demis hoduk onu ne ilgilendiriyorsa.Amaci seninde baska bir yere gitmemen etrafinda istiyor.Artik esi degilsun bunu iyi bilmesi lazim.Cok sinir oldum resmen taciz etmis pislik aklinin kaymasina cabalamis.

İyi yapmissiniz. Ama son raddeye kadar beklemeyin boyle olmak icin.
Sakin bir sekilde de sinirlarinizi cizebilirsiniz. Siz sinirlari cizince zaten kabul edecek tiplermis bunlar. Rahat olun. Fazla yumusak davranmissiniz simdiye kadar demek. Agirliginizi boyle ortaya koyun. Ama kendinizi yipratacak birsey yok ortada. Hakkinizda hayirlisin olsun.
yaşayınca öyle olmuyor ki işte. hazmedemedikleriniz senelerce sizi yemiş bitirmiş tam kendinize geliyorsunuz her gün o yada ondan birinin varlığını hissetmek ölüm gibi. dişlerimi sıkıyorum çocuk konuşurken inanın çok kötü bir durum görüşmesin demiyorum ki hafta bir yeter.... nefret ediyorum hepsinden .

Cok iyi konusmussun edepsiz yerini bilsin.Bi daha da kahvalti bilmem ne yapmayin.Siniriniz oldugunu kafasina cizsin.Hemen baska biri mi var demis hoduk onu ne ilgilendiriyorsa.Amaci seninde baska bir yere gitmemen etrafinda istiyor.Artik esi degilsun bunu iyi bilmesi lazim.Cok sinir oldum resmen taciz etmis pislik aklinin kaymasina cabalamis.
aynen öyle yaptı. tırnaklarımdan biri yok şuan :(( bacağına geçirdim oda güldü. sinirimden nasıl çıktım bilmiyorum. sevgilisi var ya inanılır gibi değil ben sendeyim sakın başka biri olmasın demek istedi sanırım avucunu yaladı.

Ben eski eşin de babasının da sınır çizmeyi bilmedikleri için fazla rahat ve lakayt davrandıklarını düşündüm
İlişkileri fazla yüz göz!
Torunu özlemek başka, açana kadar aramak hatta açmayınca sülaleyi aramak başka
Saygısız bir aile vesselam

Çözüm önerisi olarak şunu diyebilirim çok rahatsız olursan dedeye şu günler şu saatler arayabilirsiniz onun harici aramanız halinde açmayacağım ailemden bir kişiyi bile ararsanız sizi şikayet ederim hiç göremezsiniz torununuzu diyebilirsin. Babası için de belli sınırlar çiz çocuk harici görüşmek istemiyorum diyebilirsin çocuğun yanında çaktırmıyorum susuyorum ama bir sonrakinde susmam çocuğunun seni pislik bir adam olarak tanımasını istemiyorsan uslu dur şeklinde sert ve net konuş derim.
Mesela dedesine haftada bir gün kamera iki gün telefon şeklinde haftanın belli üç günü belirleyip saat aralığı da söyle senin sınırların harici emrivakileri kabul etme öyle bir sınır çiz ki anlasınlar bazı insanlar böyledir çat kapı gelir canı isteyince gider ve herkes onun spontan ruh haline göre davransın ister eğer sen uymazsan suçlusun dünyanın en kötüsüsün bir de vicdana vurup trip atarlar ay bana birini hatırlattı konun sinir oldum kısaca SINIR ÇİZ!

Ben eski eşin de babasının da sınır çizmeyi bilmedikleri için fazla rahat ve lakayt davrandıklarını düşündüm
İlişkileri fazla yüz göz!
Torunu özlemek başka, açana kadar aramak hatta açmayınca sülaleyi aramak başka
Saygısız bir aile vesselam

Çözüm önerisi olarak şunu diyebilirim çok rahatsız olursan dedeye şu günler şu saatler arayabilirsiniz onun harici aramanız halinde açmayacağım ailemden bir kişiyi bile ararsanız sizi şikayet ederim hiç göremezsiniz torununuzu diyebilirsin. Babası için de belli sınırlar çiz çocuk harici görüşmek istemiyorum diyebilirsin çocuğun yanında çaktırmıyorum susuyorum ama bir sonrakinde susmam çocuğunun seni pislik bir adam olarak tanımasını istemiyorsan uslu dur şeklinde sert ve net konuş derim.
Mesela dedesine haftada bir gün kamera iki gün telefon şeklinde haftanın belli üç günü belirleyip saat aralığı da söyle senin sınırların harici emrivakileri kabul etme öyle bir sınır çiz ki anlasınlar bazı insanlar böyledir çat kapı gelir canı isteyince gider ve herkes onun spontan ruh haline göre davransın ister eğer sen uymazsan suçlusun dünyanın en kötüsüsün bir de vicdana vurup trip atarlar ay bana birini hatırlattı konun sinir oldum kısaca SINIR ÇİZ!
ben yüz vermedim aslında düzeni oturtmuştum ne ara bozuldu çözemedim. haftada 3 gün mü aslaaaa ya ben onun sesini duyamam okadar haftada bir neyine yetmiyor evli olanların dedesi bile okadar görmüyor. oğlu olacak küçük beyinlininde babasınında hakkından bugün geldim yukarı durum bildirimi yazdım okuyun isterseniz babasınada diyeceğimi dedim ay bi içim soğudu iyi geldi nebiliim.

bakımlı biriyim zaten ki boşanıncada bi farklı oldum ondan dayanamıyor zaten. ama bitti ozamanlar şimdide ben onu beğenmiyorum midem almıyor ki...
Aslında yirmi gün önce açtığınız konunuza bakılırsa eşinizden beklentiniz ve biz olma isteğiniz varmış sanırım bu Rus sevgili sizi ondan tiksindirtmiş

ben yüz vermedim aslında düzeni oturtmuştum ne ara bozuldu çözemedim. haftada 3 gün mü aslaaaa ya ben onun sesini duyamam okadar haftada bir neyine yetmiyor evli olanların dedesi bile okadar görmüyor. oğlu olacak küçük beyinlininde babasınında hakkından bugün geldim yukarı durum bildirimi yazdım okuyun isterseniz babasınada diyeceğimi dedim ay bi içim soğudu iyi geldi nebiliim.
Konuyu hala okuyorum :) evet haftada bir neyine yetmiyor da bilerek haftada üçdedim hani her gün arayan insan olunca bari bir gün arasın bi gün aramasın diye yoksa ben bile ananemle ayda bir konuşurum yani
Bu arada arkadaşım içine atma direkt söyle kırılan kırılsın valla sen sustukça kırıldıkça kim düşünüyor seni? Kimse demez ki kırdım bu kadını ama şunu der; bir şey istedim yapmadı halbuki onun bir dediği senin için on birdir ve yeter demişsindir anlamaz

Aslında yirmi gün önce açtığınız konunuza bakılırsa eşinizden beklentiniz ve biz olma isteğiniz varmış sanırım bu Rus sevgili sizi ondan tiksindirtmiş
yeni öğrendim 1 ay oldu sonra geldi ondan önce geldiklerinde seviyeli bi ihtiyacınız varmı falan filanlar sonra bıcak gibi kesti bi baktım rus sevgili yapmış bi garip hissettim ama üzülmedim de canımda acımadı sonra midem bulandı ya dedim çocuğunuda ihmal ederse ve uğradığım haksızlıkları düşündüm gün boyunca. sonra ne oldu bide öğrendim ki birde kırgız var birleşmiş milletler adam... 2.5 haftadır bölge toplantısı adı altında sürekli istanbula geliyor ve şimdi de bana dokunup benimle birşeyler yaşamak istiyor yani istedi bende tırnağımı geçirdim. biz o seviyeyi çok güzel kurmuştuk oysa ki gelirdi görürdü çocuğunu birşeye ihtiyacınız varmı çocuk için yapmam gereken birsey varmı der defolup giderdi. nasıl bu hale geldik bende bilmiyorum yaaaa deli olacam artık. onlardan sıkıldı da benim kıymetimi anladı desem asla öyle birşey değil eminim. tek bildiğim birşey var birzamanlar nefesim dediğim adam şimdi midemin bulandığı bir zavallı...

Konuyu hala okuyorum :) evet haftada bir neyine yetmiyor da bilerek haftada üçdedim hani her gün arayan insan olunca bari bir gün arasın bi gün aramasın diye yoksa ben bile ananemle ayda bir konuşurum yani
Bu arada arkadaşım içine atma direkt söyle kırılan kırılsın valla sen sustukça kırıldıkça kim düşünüyor seni? Kimse demez ki kırdım bu kadını ama şunu der; bir şey istedim yapmadı halbuki onun bir dediği senin için on birdir ve yeter demişsindir anlamaz
onlar nefes alsa hava soğudu kapatın camları dicem okadar oldum. benim kurduğum bir düzen anlamsızca kısa zamanda nasıl bukadar çöktü onuda çözemedim zaten... bu arada katılıyorum insanlar kendi ailesiyle bukadar görüşmüyor ki adamdaki torun aşkına bak oğlu aldatırken nerdeydi bu azmi acaba.... dili agzından çıkmış geziniyordu teeeeee ozamanlar :KK54:

Güncel bildirimini şimdi okudum
Helal olsun iyi yapmışsın
Tam tahmin ettiğim gibi davranmışlar: ama sen böyle değildin noldu!
Bu hale gelmesi için ben ne yaptım demezler sen değiştin derler
Alttan almak mecburiyetindesin sesini çıkarınca suçlu! Ezik erkek kafası resmen böyle çalışıyor yemin ederim benzer tip erkekleri çok gördüm ortak özellikleri eziklikleri
Bundan sonra hep sinirli atarlı üst perdeden konuş arkadaşım onlar alttan alcam diye uğraşsın :D

Güncel bildirimini şimdi okudum
Helal olsun iyi yapmışsın
Tam tahmin ettiğim gibi davranmışlar: ama sen böyle değildin noldu!
Bu hale gelmesi için ben ne yaptım demezler sen değiştin derler
Alttan almak mecburiyetindesin sesini çıkarınca suçlu! Ezik erkek kafası resmen böyle çalışıyor yemin ederim benzer tip erkekleri çok gördüm ortak özellikleri eziklikleri
Bundan sonra hep sinirli atarlı üst perdeden konuş arkadaşım onlar alttan alcam diye uğraşsın :KK70:
vallahi benim mutluluğum huzurum onları mutsuz edecekse olsunlar bana da yazıkkk. hiç işim yok karışmam kimseyi rahatsız etmem kendi mücadelemi verip anneliğimi yapar otururum birde onların kahrını mı çekecem yaaa. iyi rahatladım ama ;)

Off haklısın
Bir arkadaşım tekrar evlenene kadar böyle davrandı eski eşi
En sonunda uzak bir yerde oturunca kurtuldu
Bu erkekleri anlamak zor
Erkekler de bizim için bunu diyorlar çok karışık varlıklarmışız ama anlamak için dinlemezler sadece ben emrederim sen yap yapmazsan suçlusun sonra da yuvayı düşü kuş yapar deyip tüm sorumlulukları yüklerler
şimdi yaş aralığı olarak 30-40 arasındaki erkekler bile ergen kafasında yani yaşının olgunluğu yok
Konuyla alakalı da şunu diyebilirim
Erkekler karım sadece bana ait o evimin kadını çocuklarımın anası olarak bir köşede/cepte (konu sahibini de hala o benim karım boşansak da bana ait başkasıyla olamaz başkası ona bakamaz tarzı saplantılı düşüncelerle kısıtlıyor adam)
Ama ben erkeğim ihtiyaçlarım var her gün aynı kadınla olmaz arada çeşit lazım düşüncesiyle her çiçekten bal alma derdindeler. Kadın susup sinerse aldatmalar devam eder susmaz ayrılmak isterse de yuvamızı yıktın olur çünkü toplum bile erkekten yanadır aman nolcak bir kere hata yapmış affet der ha kadın aynısını yapsa yani bir anlık gaflete düşüp biriyle olsa ondan kötüsü olmaz
Erkeklere dünyanın onların etrafında dönmediğini ve haddini bilmesini gerektiğini öğrenmeleri lazım ya elindekinin kıymetini bilecek ya da sonuçlarına katlanacak!

:skandal:yok öyle biri değil kızına çok düşkün maddi olarakta onun için herşeyini yapar. şu zamana kadar sapkın hiçbirhareketi kimseye olmadı olmazda onun karaktersizliği bana ... çevrede çok düzgün biri olarak tanınırdı taki beni aldatana kadar beni tanıyan herkes ona sırt çevirdi. adamın tek bir derdi var sendeyim sende başka birine gitme. buraya gelince ben ,yokken sevgilileri bencil karaktersizin teki. ama benden yüz bulamıyor bu yaptığı hareketlerinde hesabını sordum kendisine zaten.
İlk konuyu okurken aldatmış olma ihtimali geldi aklıma yazdın mı bilmiyorum da rus kırgız deyince ve sana sulanınca kesin aldatmıştır dedim eli işte gözü oynaşta bir erkek imajı çizdi bu anlattıkların

vallahi benim mutluluğum huzurum onları mutsuz edecekse olsunlar bana da yazıkkk. hiç işim yok karışmam kimseyi rahatsız etmem kendi mücadelemi verip anneliğimi yapar otururum birde onların kahrını mı çekecem yaaa. iyi rahatladım ama :KK66:
Oh sefan olsun boşver hep bu modda ol
Kızını görmek için senin gönlünü almak zorundalar :D

Erkekler de bizim için bunu diyorlar çok karışık varlıklarmışız ama anlamak için dinlemezler sadece ben emrederim sen yap yapmazsan suçlusun sonra da yuvayı düşü kuş yapar deyip tüm sorumlulukları yüklerler
şimdi yaş aralığı olarak 30-40 arasındaki erkekler bile ergen kafasında yani yaşının olgunluğu yok
Konuyla alakalı da şunu diyebilirim
Erkekler karım sadece bana ait o evimin kadını çocuklarımın anası olarak bir köşede/cepte (konu sahibini de hala o benim karım boşansak da bana ait başkasıyla olamaz başkası ona bakamaz tarzı saplantılı düşüncelerle kısıtlıyor adam)
Ama ben erkeğim ihtiyaçlarım var her gün aynı kadınla olmaz arada çeşit lazım düşüncesiyle her çiçekten bal alma derdindeler. Kadın susup sinerse aldatmalar devam eder susmaz ayrılmak isterse de yuvamızı yıktın olur çünkü toplum bile erkekten yanadır aman nolcak bir kere hata yapmış affet der ha kadın aynısını yapsa yani bir anlık gaflete düşüp biriyle olsa ondan kötüsü olmaz
Erkeklere dünyanın onların etrafında dönmediğini ve haddini bilmesini gerektiğini öğrenmeleri lazım ya elindekinin kıymetini bilecek ya da sonuçlarına katlanacak!

İlk konuyu okurken aldatmış olma ihtimali geldi aklıma yazdın mı bilmiyorum da rus kırgız deyince ve sana sulanınca kesin aldatmıştır dedim eli işte gözü oynaşta bir erkek imajı çizdi bu anlattıkların
aldattı beni zaten 1 gecede öğrendim anında kovdum evden boşandım kaldıramam ki böyle birşeyi.... herkes imrenirdi o salağa nekadar şanslı olduğunu söylerlerdi oda gerilirdi ama mahvetti herşeyi. haaa takıntılı saplantılı bela olacak bir karakteri yok öyle biri değil ama benimde hayatıma birinin girmesini istemiyor sanırım ki onu hiç ilgilendirmez. gerçekten boşandıktan sonra kızım için bir kişiye evet demedim güvenemedim. kılı kırk yardım beğenmedim istemedim ama onunla alakası yok anne olduğum için çok düşündüm ki oladabilir buna alışacak ve kabul edecek eli mahkum.... başka birinin üstünden kalkıp benim yanıma gelip dokunamaz ya düşündükçe midem kalkıyor zaten...

Back