ya gerçekten bıktım bu adamdan....

Sinsi_poncik

ve benim devrim başladı.....
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
295
236
18
merhaba arkadaşlar benim konum biraz farklı gibi ben boşandım eski eşim o rus senin bu kırgız senin geziyor. şimdi diyeceksiniz ki sanane tabiki beni ilgilendirmez içime oturduğu zamanlar olmuyor değil sevdiğimden değil kızımla yaşadıklarıma sebeb olduğu için...
şimdi konu şu ki eski eşim çocuğunu görmeye geliyor arada bir ve mümkün olduğunca ben muhattap olmamaya çalışıyorum. ama bu son gelmelerinde kızımın isteği üzerine anne sende gel dediği için kahvaltı yaptık işe gidecektim zaten çocuğu yediririm kalkarım dedim. yanıma oturdu bir anda kalk şurdan dedim dsinlemedi elleriyle beni taciz etti resmen bana küçük küçük dokundu. belime sarılmaya beni kendine çekmeye falan başlayınca bende bacağına tırnağımı geçirdim ve kalktım çocuğa birsey çaktırmadım. ve bunu son zamanlarda her gelmesinde yapıyor ağzımın içinde resmen. diğerlerindede çocuğu almak için buluşuyorum o babasıyla vedalaşıyor bu yine kaşla göz arası dibimde anı kaçırmıyor okadar psikolojimi bozdu ki ve sevgilisi ile hala devam ediyor. ins baktım bu nasıl bir insan ya yüz versem sevgilisini benimle aldatacak...
bir yandanda kazulet babası 7/24 kamerada ben boşanmışım artık ya torununu hergün görmek istiyor işten geliyorum zır zır kameradan direk arama hergün ama açmıyorum çoğu kez meşgule atıyorum halalarıma kadar arıyor. birşeymi oldu torunumu görecektim kimse tel açmadı diye insafsız daha dün gördün ya ki mecburmuyum ben ya..
aradı bana diyor kızım herkesi aradım ulaşamadım bi göreyim diye ben sizin her emrivaki gibi müsaitmisin bile demeden yaptığınız kmeralı görüşmelere cevap vermek zorunda değilim. benim bir hayatım var ve saygı duymanız için 2. kez uyarıyorum birdahası olmayacak dedim kapattım.
bıktım hepsinden
kızlar bunun dangalak oğlu beni ne yerine koyuyor böyle ya bunlar neyin kafasında artıkkkkkk. rabbim ikisinede utanma duygusu vermemiş ki herşey normal onlara...

Allah herseyden once ar duygusu versın dedım okuyunca. Arsıza her sey mubah mısalı.

Çocukla görüştüğün sırada bir daha beni taciz etmeye çalışırsan uzaklaştırma kararı çıkartırım de .
Eski kp.ye gelince adamın torunu torun ki evlattan tatlıdır ve adam sana güvenmeyip her gün görmek istiyor çok sevdiği için olabilir .
Bence bunu elinden alamazsın . Çok ekstrem saatlerde aramadıkça sorun yapma .
Açmayacaksan sebebini uygun bir dille açıkla . Halaya kadar aramak nedir !

Kocan cıvık karaktersiz.

Dedeye kıyamadım ya.Torununu özlüyordur.Siz ayrılınca görememekten uzaklaşmaktan korkuyordur.

Yaşlı düşünemiyor olabilir.Konuşsun ne olacak ki?
torununu çok seviyor evet ama boşanma esnasında bana dedikleri dün gibi kulağımda o çocuk 3 senedir babasız büyüyor birkere oğluna hesap sormadı... oğlunun parasıyla övünen ve gül gibi evliliğini başka kadın yüzünden bitiren oğluna tepki vermemiş sevse neye yarar ki birde şu var tahamül edemiyorummm hayatımın içine çok dahil olduklarında kendi düzenimizden çıkıyoruz allak bullak oluyoruz.

Eski esim oglumu gormeye geldiginde geldim diye oglumun telefonunu caldiriyor. Oglum asagi iniyor. Ben de boylece gormuyorum. Siz de oyle yapin. Sizi ya da kizinizi bir kez caldirsin gelince, kiziniz da disari ciksin.
Beraber kahvalti ve yemek olayini biz yapmiyoruz. Cocuk da bunu kabulleniyor zamanla.
Dedeye gelince ona da belirli bir gun ayarlayin o gun o saatte gorussunler.

Canım iş boşanmaya gelmişse kimse yoğurdum ekşi demez
Ama yinede torunlarını arayıp sorması merak etmesi yok saymasından iyidir
Aranızdaki sorunların onlarla bebeğin ilişkisini etkilemesine izin verme
Sen konuşmadan tut telefonu görsün

hergün aramak nedir direk kameralı siz olsanız sinirlenmezmisiniz. bana güvenmeme gibi durumları olamaz anneliğimi çok iyi bilirler ki onlar kim de bana güvenmeyecek ben güvenmiyorum onlara. bende insanım ve bir hayatım var ikisinin de yaptıkları yeter istedikleri gibi yaşayıp beni de kontrol altına almak istiyorlar diye düşünüyorum ama benide bilirler çok az kaldı. evli kaldım boşandım yine saygıszılık yapmadım kimseye ama az daha devam ederlerse bukadarla kalmıcam. çok sınırdayım bildiğiniz gibi değil. her akşam o tel çalınca kırasım geliyor okadar oldum.

dede uzakta senede birkez görebiliyor. benim kızım ufak tek başına hiçbiryere göndermedim oyüzden mecbur indiriyorum birde bu kahvaltı yemek olaylarını zaten yapmıyorum. ogün bana fazla yapışınca birde ağladı dedim şimdi bu yemeğinide yemez ondan gittim o nuri alço kılıklı adamın böyle yapacağını nerden bileyim... birzamanlar aldığı nefese ömrümü adadığım adam ilgili neler söylüyorum ya rabbim ne hale getiriyor insanı....

İki çocuklu bir kadın için giden benimki de hala çat kapı çocuğumu özledim diye gelebiliyor yüzüne bile bakmadigim halde kon
Telefon numarasını değiştirin çocuk dedeyle konuş mak isterse siz arayın Eşiniz e bir şey diyemeyeceğim dersem ban yerim...

Kiziniz kac yasinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…