- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Benim gönlüm rahat ben çok isterim, sağ olsun herkes için fazla fazla okuyor, rabbim yüzüne gülsün tez zamanda evlat sahibi olsun inşAllahİçimden geçti ama mecbur bırakmak istemem kimseyi
Allah razı olsun canım... Luluuu94 ne derki acaba???Benim gönlüm rahat ben çok isterim, sağ olsun herkes için fazla fazla okuyor, rabbim yüzüne gülsün tez zamanda evlat sahibi olsun inşAllah
Allah razı olsun ağlattınız beni... rabbim den niyazım bu listedeki herkes dualarına kavuşsun... rabbim banada hayırlısıyla tez vakitte evlat sevincini yaşatsın..kunfeyekun__ duası: Rabbim bu mübarek gün hatrına, çıkarsız birbirimize ettiğimiz dualar hatrına Zahide kızı kadriye hayırlısı ile evlat sevincini yaşasın tez vakitte eşi ile birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde yaşasın amin
Luluuu94 sen 2. Sıradasın hakkını helal et lütfen
24. A amazzon7
dilhun 9.972 tane okuyorsun
diğer herkes 9.963 tane okuyor
yarın 20.00 'a kadar herkes bitirsin
Eksik fazla okumayın
Rabbim razı olsun sendende nanadan newplanet den. içim içimi yedi gönül koyarsan diye...Ayy kalp kalbe ne kadar karsiymis okuya okuya geliyordumkunfeyekun__ mesajını görünce yerim onun olsun demiştim ki ilerleyince herkes öyle düşünmüş canım benim seve seve veririm ne demek
Yok canım ne demekRabbim razı olsun sendende nanadan newplanet den. içim içimi yedi gönül koyarsan diye...
Allah razı olsun canım benim ❤aynen tam sayıBirde 1 eksik 1 fazla okumuyoruz dimi
Amin inşallahben akşam namazımı kılıp başlıyorum..rabbim şükürler olsun sana. böyle bir günde bana dua edenler olduğu için... hepsinden razı ol.. newplanet nana Luluuu94 rabbim sizlerin de yüzünüzü güldürsün.. ezan okunuyor dua ettim sizlere
Duası okunan 9.972Sayı kaçtı ki tam olarak unuttum
ya fettah celle celaluhü mu okuyim ya fettah mı... hangisi canım @newplanetDuası okunan 9.972
Diğerleri: 9.963
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?