- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Ya FETTAH de yeterli canım istersen celle celalühü de ekleyebilirsin tercih senincanım benim yaa nasıl heyecanlı
Allah razı olsun canım benimYa FETTAH de yeterli canım istersen celle celalühü de ekleyebilirsin tercih senincanım benim yaa nasıl heyecanlı
ya fettah diye okuyorum canım...bende öyleyim sorma ya keşke mazeretlide olmasaydım da neyse
kunfeyekun__ Celle celaluhu dersen zor olur uzun sürmez mi ben her 100 de bir veya aklıma geldikçe ekliyorum mesela
kunfeyekun__ canım benim ben bitirdim Rabbim inşallah sana bu yıl sağlıklı ikiz bebek nasip eder de daha çok enerjik olmak için ya Hay zikrine başlarsın inşallah ❤❤
kunfeyekun__ canım benim ben bitirdim Rabbim inşallah sana bu yıl sağlıklı ikiz bebek nasip eder de daha çok enerjik olmak için ya Hay zikrine başlarsın inşallah ❤❤
Bende iş yaparken çoğu evde odalar icinde yürüyüş yaparken okuyorumKızlar bide iş yaparken falan okumak sorun olmaz dimi
Senin duanın da 2.000'i bittimasallah diyorum ❤
Hay maşallah benimde son 700kunfeyekun__ canım benim ben bitirdim Rabbim inşallah sana bu yıl sağlıklı ikiz bebek nasip eder de daha çok enerjik olmak için ya Hay zikrine başlarsın inşallah ❤❤
“Onlar ayakta iken, otururken ve yanları üzerine yatarken Allah’ı anarlar.” (Âl-i İmrân, 3/191) buyurulmaktadır.Kızlar bide iş yaparken falan okumak sorun olmaz dimi
Koridor da bı sağa bı sola okumak benim için de iyi geliyor oğlumda benimle beraber dönüyor öte beriBende iş yaparken çoğu evde odalar icinde yürüyüş yaparken okuyorum
Eleleyiz oğlumla ve sürekli beni bölüyor anne napıyoruz biz şimdiBende yürüyorum okurken
sayını biliyorsan olmaz canım... adet önemli çünküKızlar bide iş yaparken falan okumak sorun olmaz dimi
oyy maşallah canım ya.. Allah bağışlasınEleleyiz oğlumla ve sürekli beni bölüyor anne napıyoruz biz şimdi
Sıradaki benmiyimSenin duanın da 2.000'i bitti
Evet canım sensinSıradaki benmiyim
Maşallah ya kaç dk sürüyor 1000 okuması
Amin inşallahoyy maşallah canım ya.. Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?