- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
2 ablamda dahildir23 kişiyiz
kişi başı 10.396
Günlük okurum diyenler sadece beğensin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ablamda dahildir23 kişiyiz
kişi başı 10.396
Günlük okurum diyenler sadece beğensin
Canım okunacak hatim 239.121 /kaç kişiysek yani katılımcı sayısını bilmeden sayı söylenemezKişi başı 10.000 düşüyor galiba ben şimdiden çıkayım yetistiremem..hakka girmeyeyim ona göre kesin sayı yazılsın.
Ben okurum Allah ın izniyle. Ama başlayınca ben okuyamıyorum deyip çıkan olursa zor durumda kalırız. İyice düşünsünler. Bir de mesela bugün 12de yeni kişi başladı yarın 12 ye kadar bitirmek durumundayız dimi?Kızlar 23 kişi olursak günlük 10.396 okunacak
C cansu_tr
_Citlembik_
HayatSevinceGuzel
eczhnm
N Narinkimse
N nerimanim
Hergün bu sayıyı okuyabilir misiniz?
Diğerleri okuruz dedi
Allahın izniyle okuruz inşallahBen okurum Allah ın izniyle. Ama başlayınca ben okuyamıyorum deyip çıkan olursa zor durumda kalırız. İyice düşünsünler. Bir de mesela bugün 12de yeni kişi başladı yarın 12 ye kadar bitirmek durumundayız dimi?
Aynen canım bu çok çok tesirli ay ben unuttum yemek yaptım çocuk baktım kocamı öptüm kaynanama sövdüm yoksayı belli süre belli o yüzden baştan defalarca uyarıyorum 30 gün okurum diyen gelsinBen okurum Allah ın izniyle. Ama başlayınca ben okuyamıyorum deyip çıkan olursa zor durumda kalırız. İyice düşünsünler. Bir de mesela bugün 12de yeni kişi başladı yarın 12 ye kadar bitirmek durumundayız dimi?
Kuzum hepinizi davet ettim estağfurullah okuyabilir misin bu sayıyı🖐 @newplanet bir davetsiz misafir kabul var mı
Okurum canımKuzum hepinizi davet ettim estağfurullah okuyabilir misin bu sayıyı
İnşallah rabbim bana da hayır kapıları açar da manevi rahatsızlıklarımdan kurtulurum.Aynen canım bu çok çok tesirli ay ben unuttum yemek yaptım çocuk baktım kocamı öptüm kaynanama sövdüm yoksayı belli süre belli o yüzden baştan defalarca uyarıyorum 30 gün okurum diyen gelsin
Kızlar 23 kişi olursak günlük 10.396 okunacak
C cansu_tr
_Citlembik_
HayatSevinceGuzel
eczhnm
N Narinkimse
N nerimanim
Hergün bu sayıyı okuyabilir misiniz?
Diğerleri okuruz dedi
Ne zaman başlanacak canım?1. Luluuu94
2. @newplanet
3. N Nana
4. Sur-es
5. N nerimanim
6. Pembe Lotus
7. Kara_gozlum
8. kunfeyekun__
9. N Narinkimse
10. MoonfacedMom
11. MoonfacedMom anne
12. MelodiminEsi
13. 5 528mucizemmm
14. telasememuresi
15. telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17. Oriana
18. C cansu_tr
19. _Citlembik_
20. HayatSevinceGuzel
21. eczhnm
22. Gulcan2904
23. @
Eklenmek isteyen çıkmak isteyen bildirsin
Canım benim bi ablam daha vardı ya, onu yazmamışsın, üye olmaya1. Luluuu94
2. @newplanet
3. N Nana
4. Sur-es
5. N nerimanim
6. Pembe Lotus
7. Kara_gozlum
8. kunfeyekun__
9. N Narinkimse
10. MoonfacedMom
11. MoonfacedMom anne
12. MelodiminEsi
13. 5 528mucizemmm
14. telasememuresi
15. telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17. Oriana
18. C cansu_tr
19. _Citlembik_
20. HayatSevinceGuzel
21. eczhnm
22. Gulcan2904
23. @
Eklenmek isteyen çıkmak isteyen bildirsin
Büyük abla, ben de diyorum 23 olmalıydık en sona ekledim isterse yerimi değişebilirimCanım benim bi ablam daha vardı ya, onu yazmamışsın, üye olmaya
Yok canım olur mu öyle şey, ha baş ha son hiç fark etmiyor ❤Büyük abla, ben de diyorum 23 olmalıydık en sona ekledim isterse yerimi değişebilirim
Aa hatta var yaa çok şanslı şimdi aklıma geldi arefe gününe geliyor duasıı kiminki kandil gününe geliyor acabaYok canım olur mu öyle şey, ha baş ha son hiç fark etmiyor ❤
aynen ya... katılıyorum sana...Aynen canım bu çok çok tesirli ay ben unuttum yemek yaptım çocuk baktım kocamı öptüm kaynanama sövdüm yoksayı belli süre belli o yüzden baştan defalarca uyarıyorum 30 gün okurum diyen gelsin
Herkes onay verirse bugünden başlayalımNe zaman başlanacak canım? ❤