- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Ben tutmadım daha dk ama diğer esmalarda ortalama 10 dk sürüyordjEvet canım sensin 7 dk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tutmadım daha dk ama diğer esmalarda ortalama 10 dk sürüyordjEvet canım sensin 7 dk
Ben ya FETTAH ı 1.5 milyon civarı okumuşumdur dilim alışıkBen tutmadım daha dk ama diğer esmalarda ortalama 10 dk sürüyordj
Kaldığın yerden devam et aynı dua için okuyorsun nasılsa❤Çok soru soruyorum ama bide mesela sonra devam edeceğiz diyelim bidaha yeniden dua falan etmemize gerek yok dimi ben besmele ve salavat çekip başlıyorum içimden geçiyor tabi dua sahibinin niyeti
Merakımı mazur görün heyecanlıyım bu Esma için usulüne uygun olsun kabule daha yakın olsun istediğim için
Hayır canım 9.963 yarın 20.000 kadar bitecek@newplanet canım şimdi tam sayımız 9.693 değil mii
9.963 amaEvet canım yarın 20.000 kadar bitecek
Ayy düzelttimiyi farkettin maşallah9.963 ama
9.693 yazmış arkadasimiz
hemen üstten düzelteyim aman karışıklık olmasınn :) rakamları ters yazmışımAyy düzelttimiyi farkettin maşallah
Sayı önemliAyy düzelttimiyi farkettin maşallah
tamam canımHayır canım 9.963 yarın 20.000 kadar bitecek
Ayyy aminnn insaallahhhkunfeyekun__
Okudum Allah kabul etsin önce göbüsun sonra kucagin dolsun 9ay 10gun karninda bi ömür hayatında olsun meleğin
Bütün dualarin kabul olsun canım
Malesef ben 10bin okuyamam 4bin filan olsa zorlardım üzgünüm.1. Luluuu94
3. @Nana
4. @Sur-es
5. @nerimanim
6. Pembe Lotus
7. Kara_gozlum
8. kunfeyekun__
9. @Narinkimse
10. @MoonfacedMom
11. @MoonfacedMom anne
12. @adessa01
13. @Tospaagtd
14. @telasememuresi
15. @telasememuresi anne
16. @Kubkubra
17. @pariko
18. @cansu_tr
19. _Citlembik_
20. HayatSevinceGuzel
21. @eczhnm
22. @Gulcan2904
23. @Nana b. Abla
Eklenmek isteyen çıkmak isteyen bildirsin
Allah razı olsun canım..kunfeyekun__
Okudum Allah kabul etsin önce göbüsun sonra kucagin dolsun 9ay 10gun karninda bi ömür hayatında olsun meleğin
Bütün dualarin kabul olsun canım
Rabbim seninde niyetini kabul eylesinAyyy aminnn insaallahhh
inşallahh birisi geliirrkızlar biri çıktı saat 24.00 a kadar biri gelmezse dua sahibi 437, diğerleri de 433 daha okuyacak bırakana artık hakkım helal değil kusura bakmayın