- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
nana için okudum kardeşim.. rabbim dualarını kabul eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım saat 20.00 olsun karışmasın diye söylemedim@newplanet canim 26 kisimi olduk sayi kac olacak
Tamam ozamn 9000 okur beklerim onden okuyorumda canimcimCanım saat 20.00 olsun karışmasın diye söylemedim
Arkadaş buraya birşey yazmadı, yazmazsa aynı devam eder gibime geliyor , benden sonra ablam var okudum bitiyor şimdi@newplanet canim 26 kisimi olduk sayi kac olacak
Öyleyse 2 dua uygulaması daha varaçayım hemen 2 topik dahaTamam ozamn 9000 okur beklerim onden okuyorumda canimcim
Canım bana okuyorsan tam okunacak, saat 20:00 da ablama başladıktan sonrayı kast etti sanırım newplanetTamam ozamn 9000 okur beklerim onden okuyorumda canimcim
Hangi dualar canımÖyleyse 2 dua uygulaması daha varaçayım hemen 2 topik daha
Sana okudum dun bitirdim canim senden sonraki arkadasa niyet aldim onun icin okuyorumCanım bana okuyorsan tam okunacak, saat 20:00 da ablama başladıktan sonrayı kast etti sanırım newplanet
sen evde is yaptirmayacaksin bize anlasilan alnımızın akiyla bu hatimi bitirelimde insallah diger topiklerede geliriz .Öyleyse 2 dua uygulaması daha varaçayım hemen 2 topik daha
kendim de dua okumaktan ders çalışamıyorumsen evde is yaptirmayacaksin bize anlasilan alnımızın akiyla bu hatimi bitirelimde insallah diger topiklerede geliriz .
Canım Necm suresi 58. Ayetin birkaç çeşit uygulaması var.Hangi dualar canım
ayet ile okuma yapmamıştık hiç canım bu grubda.. çok güzel olurCanım Necm suresi 58. Ayetin birkaç çeşit uygulaması var.
Diğeri de sabah 100 akşam 100 'la ilahe illallah