- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Sayı aynı 8830 mu canımCanım yarın 20.00a kadar Sur-es in duası için 8.830 ya FETTAH çekeceksin tamam mı carım❤hoş geldin aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayı aynı 8830 mu canımCanım yarın 20.00a kadar Sur-es in duası için 8.830 ya FETTAH çekeceksin tamam mı carım❤hoş geldin aramıza
Tamamdır teşekkürlerrCanım yarın 20.00a kadar Sur-es in duası için 8.830 ya FETTAH çekeceksin tamam mı carım❤hoş geldin aramıza
Sures için 8830 canım yarın değişecekSayı aynı 8830 mu canım
Aslında önden okunmasa daha iyi olmaz mı hepimiz aynı anda aynı kişi için okumuş oluruz hem sayılar da karışmamış olurÇoğumuz önden gidiyor , 1 tane fazla olmasın diyorduk sayılar karışıyor gibi geliýor bana, benim gibi kaç kişi vardır @newplanet , çoğu zaten etiket beklemeden okuyup bitiriyor, ne yapacağız . En basitinden ben N nerimanim için 100 tane bıraktım duasını bekliyorum.
Bende suan N nerimanim icin okumaya basladim karisiklik biraz yeni katilanlar oldugu icin oldu haber veremeyenler oldu bir kac gune sayilar tam kesinlesince listede alima kapaninca karismaz benceÇoğumuz önden gidiyor , 1 tane fazla olmasın diyorduk sayılar karışıyor gibi geliýor bana, benim gibi kaç kişi vardır @newplanet , çoğu zaten etiket beklemeden okuyup bitiriyor, ne yapacağız . En basitinden ben N nerimanim için 100 tane bıraktım duasını bekliyorum.
önden okuma oluyor muki Nana... ben hep duası bekliyorum arkadaşlarınÇoğumuz önden gidiyor , 1 tane fazla olmasın diyorduk sayılar karışıyor gibi geliýor bana, benim gibi kaç kişi vardır @newplanet , çoğu zaten etiket beklemeden okuyup bitiriyor, ne yapacağız . En basitinden ben N nerimanim için 100 tane bıraktım duasını bekliyorum.
O zaman fazla okunanların hesaplanıp kumbaraya atılması lazım, aynen öyle karışmaz bitiren duasını edip okumaya başlar yeni kişiye gerçi ben sor yetiştiriyorum da bir çoğunuzun maşallahı var
Niye? Sayı belli olunca mecbur gece okuyup bitiriyorum, tansiyon hastası bir ananem , sağ tarafı felçli bir annem var, onlarladan dolayı gündüz okuyamıyorum yüksek sayilarAslında önden okunmasa daha iyi olmaz mı hepimiz aynı anda aynı kişi için okumuş oluruz hem sayılar da karışmamış olur
Daha başladığı gün new benim sayımı bitirmek üzereydi?önden okuma oluyor muki Nana... ben hep duası bekliyorum arkadaşların
Ayyy canim benim yaaa büyük geçmiş olsun bitanem tez zamanda iyileşirlerNiye? Sayı belli olunca mecbur gece okuyup bitiriyorum, tansiyon hastası bir ananem , sağ tarafı felçli bir annem var, onlarladan dolayı gündüz okuyamıyorum yüksek sayilar
Onden okuyoruz ama duasi paylasilmadan etiket yapmiyoruz ki karisiklik onden okuma yuzunden olmadi bence yeni katilim ve iletisim kopuklugundan olduAslında önden okunmasa daha iyi olmaz mı hepimiz aynı anda aynı kişi için okumuş oluruz hem sayılar da karışmamış olur
Zaten etiket icin arkadasimizin duasini bekliyoruz o yuzden sorun olmuyor diye dusunuyorum.O zaman fazla okunanların hesaplanıp kumbaraya atılması lazım, aynen öyle karışmaz bitiren duasını edip okumaya başlar yeni kişiye gerçi ben sor yetiştiriyorum da bir çoğunuzun maşallahı var ❤
Tamam canım.. boş kaldıkça bende öyle yapim.. Niyetine diye dua ederim.. kalbindeki duası derim...Daha başladığı gün new benim sayımı bitirmek üzereydi?
Canım muhalefet olmak için söylemedim, karışıklık oldu diye konuşulunca fikir belirttim sadece, Allah yardımcın olsun.Niye? Sayı belli olunca mecbur gece okuyup bitiriyorum, tansiyon hastası bir ananem , sağ tarafı felçli bir annem var, onlarladan dolayı gündüz okuyamıyorum yüksek sayilar
Doğrudur, yeni katılım alınmayınca düzelir sanırımOnden okuyoruz ama duasi paylasilmadan etiket yapmiyoruz ki karisiklik onden okuma yuzunden olmadi bence yeni katilim ve iletisim kopuklugundan oldu
Zaten etiket icin arkadasimizin duasini bekliyoruz o yuzden sorun olmuyor diye dusunuyorum.
Öyle yapmıyorum canım sayı 9564 ise mesela 9000 i okuyup kalani için duasını bekliyorum.Tamam canım.. boş kaldıkça bende öyle yapim.. Niyetine diye dua ederim.. kalbindeki duası derim...