- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Ayy Ayy Allah razı olsuniçimden öyle geçti canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Ayy Allah razı olsuniçimden öyle geçti canım benim
Olur benim için de NewcimKızlar 1 kişi daha katılmak istiyor başladık ama ne yapsak
Sevaptır, katılsın, daha yeni başladık zatenKızlar 1 kişi daha katılmak istiyor başladık ama ne yapsak
Okudum canım Allah kabul etsinLuluuu94 için kalan 3.000
Duam
Rabbim öncelikle ülkemize bu salgın illetinden tez vakitte kurtulmayı, bizlere sağlıklı, huzurlu bir ömür yaşamayı nasip et, Amin.
Rabbim sen büyüksün, bu aciz Naile kuluna hayırlı kapılar aç, tez vakitte mutlu olabileceği bir iş nasip et.
Rabbim sen büyüksün; sen gönlümüzdekini, en içten dileklerimizi biliyorsun, bu okunan duaları vesile kıl, hayr kapılarını bütün amin diyen kardeşlerime aç , Amin.
Nana 9.585
Diğerleri 9.864
1. kunfeyekun__
2. Luluuu94
✔3. N Nana
4. @Sur-es
5. @nerimanim
6. @Beyazkugu87
7. Kara_gozlum
8. @newplanet
9. @Narinkimse
10. @MoonfacedMom
11. @MoonfacedMom anne
12. @adessa01
13. 5 528mucizemmm
14. telasememuresi
15. telasememuresi anne
16. @Kubkubra
17. Oriana
18. C cansu_tr
19. HayatSevinceGuzel
20. @eczhnm
21. @Gulcan2904
22. N Nana b. Abla
23. @amazzon7
24. @memurhanim
25. @_Gulnihal_
Tam oluyacagımız sayı degısecek mi ozaman nana için ne kadar okunacak tam karıstı yine sayılar
[/QUOTE
galiba öyle oldu... bir kaç arkadaş okudu..
sayıyı ayarla sın @newplanet.. ona göre tamamliyim bende
Yok canım aynı sayıyı oku O cansunun yerine okuyor. Cansudanses çıkmadı. Gelirse yarın 20.00da yeni okumada değişir sayıTam oluyacagımız sayı degısecek mi ozaman nana için ne kadar okunacak tam karıstı yine sayılar
sorumun cevabını aldım bende :=)Yok canım aynı sayıyı oku O cansunun yerine okuyor. Cansudanses çıkmadı. Gelirse yarın 20.00da yeni okumada değişir sayı
❤❤yellowkaya canım 42. Sayfada N Nana nin duası var onun için yarın akşam 20.00a kadar 9.564 tane ya FETTAH okumalısın❤
Niyetine okudum bitanem rabbim dualarini kabul etsinBen ve ablamda okuduk, rabbim kabul etsin ❤
Annem de görmüş nedense bi ben göremedimKızlar ben de güzel rüya gördüm
Bugün uyurken odaklanAnnem de görmüş nedense bi ben göremedim
Tabii ki ama aldığım sayıyı her zaman okurum iftara yakın çok az eksiğim vardı bitirdim ama yazmayı unuttum az önce kuran okurken aklıma geldi hemen girdim zaten o sırada 9864 dimi okuyacağım sayı senin için okuyoruzO zaman aksini söylemediğin hergun için seni okudu sayarız yazamasanda, aksi durum olursa lütfen bildir