Ya çok acil ÖSS hakkında

loveyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
132
0
35
ben lise 3 gidiyorum düz lisede okuyorum derslerım de ıyıdır bugun duydum okuldan gelen puan kalkcakmıs ya doğru olmasın oyle bı se varmı yada olcakmı seneye gırcem benı vurmasın okl puansız cok zor 240 yapsan ham puan olarak nereye yerlessecem berbet bı egetım sıstemı var buranın doğrumudur bu haberr

okuldan gelen puan kalkarsa herkesin kalkar tatlım, değişen hiçbir şey olmaz..hem şimdilik böyle birşey de yok..hergün bir söylenti çıkıyor...

ayrıca ham puana göre yerleştirme yapılırsa okul (ünv.) puanlarının da bu doğrultuda olacağı aklına gelmedi mi canım?

Son düzenleme:
yok cnm kalkmaz ama bu sene cok ii clşmalyz snv sistemı seneye degişio herkes korkutuo bu sene kazandnz kazandznz die ama seneye daa raat olcak gbi.bzm snv sistemı 3 saatte 180 soru çözucez seneye 2 oturumda yapılckmş işte sallıorm 40 edeb 40 mate grceksn hftaya dger konularn snvlarına greblceksn ve yenı sistemde dielmki ea sın eann meslklerine gireblıosn ama bu sistemle sen saysal 2 cözersen bölumune baklmakszn tıp okuyablrsn bu grckten cok gsl

eger okuldan gelen puan kalkarsa puanlarda ona göre düzenlenir hiç kafana takma çalışmaya devam...

bu yeni sistem dahamı kolay olucak yani öyleyse cok guzel olur ozaman ünüversitelerin puanları dusucek dımı cunku en yuksek ham puan 300 okul puansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…