Ya buyu bozulursa?

Oyle tabii. Herkes hazir olmali.

190 lık mı istersin şekerim
165 sana göre uzun bir boy zaten

Anladim maalesef.

Kesinlikle katılıyorum ben 1.60 eşim 1.95 öleyim ben o zaman

Yüzyüze gelmediğimiz insanlarla romantik veya heyecanlı diyaloglara girmeyi doğru bulmuyorum. Kendinizi kaptırmayıp normal sohbet etseydiniz iyi olurdu. Beğenmezsem bütün güzellikler boşa gidecek yazmışsınız ya, işte bu kötü bir duygudur herhalde, inşallah olumlu sonuçlanır da hayalkırıklığını yaşamazsınız

Ben bekarken cok atip tutardım, evleneceğim erkek uzun, boylu poslu olmalı, ben yanında ufacık kalmaliyim falan diye eşim 1.70 ben 1.63 um bu arada. Yanyana durunca topuklu da giymissem hemen hemen aynı boyda gozukuyoruz ama bu beni hiçbir zaman rahatsız etmedi. Milyon tane uzun boylu erkeği değişmem eşime.

O yüzden bir şans vermelisiniz, aranızdaki elektirik bakalım nasıl olacak

Pardon, anlamadim maalesef tuttioz .
Canım şöyle ilk eşim uzun boy kriterime daha uygundu. Boyum 169 cm, topuklu da giysem adama erişemiyordum vs. 2. Eşim 180 cm 10 cm topuklu giysem adamın omzuna elimi atıp “kanka naber” yapabiliyorum :) ama ilk eşim ciğerimi söktü vakti zamanında hani derler ya “boyu devrilsin” ne önemi var artık onun uzun boyunun geniş omzunun vs, şimdi o kadar mutluyum ki 180 cm adam bana ulu Çınar gibi geliyor. Anlatmak istediğim buydu

Benim eşim de kısa boylu, 1.65 den uzun ama ben uzun olduğum için adam daha kısa duruyor.
İlk zamanlar takar gibi oldum, topuklu giyemicem diye düşündüm ki normalde topuklu giyebilen biri değilim zaten. Yani tüm olumsuzlukları düşündüm. Sonra bana davranışları, sözleri, merhameti tüm kaygılarımı sildi süpürdü. 11 senedir beraberiz ve gözümde dünyanın en yakışıklı erkeği…
Mutlaka bir müddet şans ver derim, zaten sadece boyu kısa diye silemezsin yanında mutlu olduğun birini.

Aslinda mesele kolay cozulur cift olarak anlasir ve yakisirsaniz. Ben 170 Im esim 176 benim icin kisa bulurum boyunu, soylerim de. Ama ne yalan soyliyim 160 kizda 190 erkekle olmuyo. Yakismiyolar fotolarda filan baba kiz goruyo gibi oluyorum.
topuklu ayakkabi cok giyerdim simdi daha relax takiliyorum, hatta baya cool oldu topuksuz konbinlerim fotolarda mukemmel uyumlu duruyoruz. Sen yanina gidip vakit gecirmeden soguma hemen. Bi kac kez gorusun yuzunu gozunuz tarziniz yakisiyosa boy meselesi sorun olmaktan cikar

Kendi kitanizdan adam bulamamissiniz taaa uzaklardan buluyorsunuz onu da boy yüzünden mahvederseniz sonrasında da niye yalnizim diye üzülmeyin. Böyle sığ düşüncelerle empati yapamıyorum ya nasıl dertler var. Çevremde yalnizim diyip ağlayan çok kadın var onlara boş bulunup üzülüyorum sonra da aklıma prenses sendromuna girişleri kendi tiplerine bakmadan ilk goruste aşık olmayı bekleyip herkesi reddedisleri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…