- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Boy önemli tabiki ama yüz yüze geldiğinde belki çok daha farklı şeyler seni rahatsız edecek. Tavırları, konuşması, oturması kalkması vs. Bunlar daha önemli bence. Kaldı ki aynı şeyler senin için de geçerli. Belki o seni beğenmeyecek. Her şeye hazırlıklı ol Summer Girl.
Al Pacino yaFiziksel ozellik odakli cok degilim ama tedirginim de iste. Garip bir durum.
Al Pacino 1.70 bu arada. Kisa degil, normal yani.
190 lık mı istersin şekerimSiz şimdiden boya taktığınız için belki o büyü ister istemez bozulabilir.
Herkesin kendi kafasında belirlediği kriterleri oluyor yani, date durumlarında da insan önce kriterlerine uyar mı diye bakıyor. Mesela bu adamla aynı arkadaş ortamında olsaydınız ve zamanla gelişen bir ilişki olsaydı boy meselesini ikinci plana atacaktınız. Olumsuz konuşmak istemem ama her duruma hazırlayın kendinizi.
Bu arada benim de boyum 1.55 ama ben de etkilenmezdim muhtemelen 1.65 boyundaki birinden. İstediğiniz gibi geçer umarım buluşmanız.
Burun boyuyla da alakalı diyorlarVursaydin daha iyi.
Sizin alt bilincinizde uzun boylu çocuk dünyaya getirme isteği var, bu konuyu daha önceki konunuzda da açıklamıştım. Hitler de kara kuru ufak tefek bir adamdı ama sarışın mavi gözlü uzun boylu üstün Alman ırkına gönül vermişti :) insanın doğal seçilimi için bu eleme gerekli… Yalnız bir de hayatın gerçekleri var, ilk eşim 190 cm bir adamdı, boyu devrilsin dedirtti; şimdiki eşim 180 cm diyorum ki gölgesinde yaşlanırım inşallahanladınız umarım beni…
Kesinlikleİlahi sizEşimle sevgiliyken vs. Ayak numarası niye sormadim ki? Hiç aklıma da gelmedi.
Karakter elbet önemli ama itiraf etmek gerekirse şekli içimede sinmeli yani. Ben de uzun sayilirim, eşim de bayağı uzun sonuç olarak yanında yine kısayım.
Kendinizi iyi tartın bazen bazı insanları şekil olarak güzel bulmasakta, karakteri, mimiği, gülüşü vs.vs. seyler ile en güzel bulabilirsiniz.
Burun boyuyla da alakalı diyorlar
Bi burundan yan profil foto isteyin
Nereli bu çocuk yabancı mı?
Farklı kıta demişsin deHayir, yabanci degil.
Farklı kıta demişsin de
Şey evet doğrudurBurun boyuyla da alakalı diyorlar
Bi burundan yan profil foto isteyin
Yüzyüze gelmediğimiz insanlarla romantik veya heyecanlı diyaloglara girmeyi doğru bulmuyorum. Kendinizi kaptırmayıp normal sohbet etseydiniz iyi olurdu. Beğenmezsem bütün güzellikler boşa gidecek yazmışsınız ya, işte bu kötü bir duygudur herhalde, inşallah olumlu sonuçlanır da hayalkırıklığını yaşamazsınızBir baska kitadan gorustugum ve bir sure sonra yuz yuze gorusecegim beyefendinin boyuyla ilgili sancilarim vardi ve bununla ilgili konu acmistim gecmiste. O gunden beri kendisine bunu hic sormadim cunku once icini tahlil etmek istedim.
2 gun once konusu acildi ve 1.65 oldugunu ogrendim. Bu durumda aramizda birkac cm var. Ben 1.63'um. Uzun boylu adamlardan hoslaniyordum ama hicbir rahatsizlik duymadim bunu duyunca cunku bana yaklasimi cok guzel ve bunu heba etmek istemiyorum.
Ancak kaygilarim yok degil. Ya gordugumde boydan olumsuz etkilenirsem? Tum guzellikler cop olacak bu durumda ve bunun gerceklesme olasiligi beni tedirgin ediyor. Ya tum buyu bozulursa gercekten?
Eee, topuklu ayakkabi giyersem ondan uzun olacagim bir de. Pofff!
Boy konusunda bahtsizim, bunu anladik da ayak numarasi da buyuk degil ve heyheyler benimle.
Burun da mi bir emare?
Canım şöyle ilk eşim uzun boy kriterime daha uygundu. Boyum 169 cm, topuklu da giysem adama erişemiyordum vs. 2. Eşim 180 cm 10 cm topuklu giysem adamın omzuna elimi atıp “kanka naber” yapabiliyorum :) ama ilk eşim ciğerimi söktü vakti zamanında hani derler ya “boyu devrilsin” ne önemi var artık onun uzun boyunun geniş omzunun vs, şimdi o kadar mutluyum ki 180 cm adam bana ulu Çınar gibi geliyor. Anlatmak istediğim buyduPardon, anlamadim maaleseftuttioz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?