- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
Bence o tez doğrukocam 45 nömira giyer
![]()
Vursaydin daha iyi.
![Woozy face :woozy_face: 🥴](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f974.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence o tez doğrukocam 45 nömira giyer
![]()
Erkekte o boy biraz kısa. Yine de görmekte fayda var.
Boy kısa ayak ta küçüktür bu durumda 37 -38 filan giyiyordur
40 giyiyormus.
AhahahhVursaydin daha iyi.![]()
Ahahahhişin şakası bi yana ben kendi adıma yani geçmişte de tecrübe ettim yani .ilk telefonda görüşüp,etkilenip boyunun kısa olduğunu gördükten sonra buz gibi olmuşluğum çok var. Ben soğurum yani. Boy önemli. Hele ayak numarası kesinlikle
![]()
İnşallah yaşamazsın. Yani aslında o boydan çok aradaki çekimle alakalı diyr düşünüyorum. Eğer o çekime kapılırsan korkma bence. Ya soğursam diye de düşünme. Anın tadını çıkarIste benzer seyi yasamaktan korkuyorum.
166 37 giyiyorum o yüzden şaşırdım .Ne oldu?
Erkek için kısa bence 1651.65 kısa mi orta bence ne uzun ne kısa bende 1.67 yim herkes uzun boylusun diyor kisamiyim yoksa![]()
Kıta neresi Asya mı, ülke Japonya mı 1.65 ne abi Japon askeri falan mı sfffdsssdd
Şaka bir yana, madem her şey olumlu boy da boncuk olsunOlumsuz düşünme, olumsuz başlama konu sahibesi, her şey güzel demişsin olumsuz, düşünme. Umarım her şey güzel olur
![]()
Ayak numarasi kucukse,
İnşallah yaşamazsın. Yani aslında o boydan çok aradaki çekimle alakalı diyr düşünüyorum. Eğer o çekime kapılırsan korkma bence. Ya soğursam diye de düşünme. Anın tadını çıkartensel çekim de önemli tabi
![]()
Olmicam de kendini kötüye şartlandırmaO cekimden dolayi boyunu soylediginde hic rahatsiz olmadim. Umarim gorustugumde de olmam.
AyyyAyak numarasi kucukse,'si de küçüktür diye korkuyor konu sahibi
Yoksa ayak numarasi aslinda pek onemli degil. Yani ben boyle anladim![]()
Kısa durabilir ama takılmayın derim bunca yıllık tecrübemle şunu diyebilirim ki: kafa boşsa isterse çok yakışıklı, isterse çok zengin ve sizin için ekliyim isterse boyu uzun olsun, kafanın içinde akıl, kalbin içinde vicdan yoksa bugün boya üzülüyorsun ama an gelir çok şeye üzülürsün.