Ya buyu bozulursa?

Canım şöyle ilk eşim uzun boy kriterime daha uygundu. Boyum 169 cm, topuklu da giysem adama erişemiyordum vs. 2. Eşim 180 cm 10 cm topuklu giysem adamın omzuna elimi atıp “kanka naber” yapabiliyorum :) ama ilk eşim ciğerimi söktü vakti zamanında hani derler ya “boyu devrilsin” ne önemi var artık onun uzun boyunun geniş omzunun vs, şimdi o kadar mutluyum ki 180 cm adam bana ulu Çınar gibi geliyor. Anlatmak istediğim buydu

Hitler kismi neydi, ben onu anlayamadim.

Yüzyüze gelmediğimiz insanlarla romantik veya heyecanlı diyaloglara girmeyi doğru bulmuyorum. Kendinizi kaptırmayıp normal sohbet etseydiniz iyi olurdu. Beğenmezsem bütün güzellikler boşa gidecek yazmışsınız ya, işte bu kötü bir duygudur herhalde, inşallah olumlu sonuçlanır da hayalkırıklığını yaşamazsınız

Evet, bunu baslarda dusundum aslinda ama bana yazismak ve konusmak bile guzel hissettiriyorsa ve su anki iletisimimiz bununla sinirliysa neden bunun keyfini cikarmayip akisina birakmayayim ki diye sordum kendime ve uzun vadeli dusunmeden ani yasamaya karar verdim.

Hitler kismi neydi, ben onu anlayamadim.
Mesele genetik miras. Üreme tercihlerimizi de belirleyen bu. Hitler üreyerek olmasa da “sarışın, renkli gözlü, uzun boylu Alman kız ve erkekler” hayalini açıkça paylaşarak kendi üstün ırk tanımını yapmıştır, kendisi ise kara kuru, kısa boylu bir adamdır. Yani gelecek nesillerin bizden daha güzel, sağlıklı, şu bu olmasını isteriz. Uzun boy da genetik olarak tercih ettiğimiz bir opsiyon.

Erkeklerin yerden yukarı doğru olan boyuyla, penis boyunun hiç alakası yok. Aynı şekilde ayak numarasınında alakası yok. Olsaydi Türk erkekleri 20 cm dalgayla gezerlerdi.

Başka kıtadan biriyle görüşecek olsam, ilk takıntım boyu olmazdi herhalde. Onlarda boy farkinin bizdeki gibi görüldüğünü sanmiyorum. Topuklu giyseniz de benim guzel partnerim diyerek sizi begenecektir, komplekse girmeyecektir.

Mesele genetik miras. Üreme tercihlerimizi de belirleyen bu. Hitler üreyerek olmasa da “sarışın, renkli gözlü, uzun boylu Alman kız ve erkekler” hayalini açıkça paylaşarak kendi üstün ırk tanımını yapmıştır, kendisi ise kara kuru, kısa boylu bir adamdır. Yani gelecek nesillerin bizden daha güzel, sağlıklı, şu bu olmasını isteriz. Uzun boy da genetik olarak tercih ettiğimiz bir opsiyon.

Bunun benimle alakasi yok.

Boylarınız uyumlu aslında. Tabiki biraz daha uzun olsa iyi olurmuş ama sizin boyunuzla uyumlu olduğu için çok da dert edilecek bir şey yok sanki. Ben aksine 155 kadın 180 erkek birlikteliklerini beğenmiyorum mesela, uyum önemli. Tabiki sadece fiziksel olarak söylüyorum bunu yoksa bunlar kimseyi alakadar edecek konular değil.
Topuklu falan da giyersiniz ayrıca, birkaç cm uzun dursanız niye garip görünsün? İnsan zamanla böyle şeylere takılmaktan vazgeçiyor zaten, karşınızdaki insanın fiziksel özelliklerini bir süre sonra görmüyorsunuz emin olun.

İnsanlar İnternet ortamında boylarını biraz uzun söyleme eğilimindeler. 5 hatta 10 cm fazla söyleyenler var. Bu adamın boyu max 1.65.Biraz daha kısa biriyle karşılaşırsanız şaşırmayın.

İnsanlar İnternet ortamında boylarını biraz uzun söyleme eğilimindeler. 5 hatta 10 cm fazla söyleyenler var. Bu adamın boyu max 1.65.Biraz daha kısa biriyle karşılaşırsanız şaşırmayın.

Yuregime daha cok su serptiginiz icin ne kadar tesekkur etsem az gercekten.

Valla bunlar çok dünyevi şeyler ya
Şimdi adamın boyu 1.80 1.90 olsa tipi mipi fevkaledenin fevkinde olsa sende tutulsan evlensen sonra cimriliği aileciliği eleştirel memnuniyetsiz tarzı falan olsa o boyun ne anlamı kalır ki. Bu kadar takılma derim. Kalbine hitap ediyorsa gerisi boş. 20 30 sene sonra pörsücez buruşcaz o yüzden zeka akıl iyi kalplilik daha önemli. Bunlara takılıp da strese girme boşuna. Akışına bırak aşka odaklan🌟

Yuregime daha cok su serptiginiz icin ne kadar tesekkur etsem az gercekten.
Bu konuda hem kendi tecrübelerim hem de başka birçok kişinin tecrübelerin göre bir yorum yaptım. Amacım umutsuzluk aşılamak değil. Zaten siz görüşünce ne olduğunu göreceksiniz.

Summer takilma fazla boy hususuna
Huyu karakteri düzgünse sana değer veriyor seni seviyorsa daha ne boyu da nazar boncuğu olsun😊 ayrıca fazla bir boy farkı yok aranızda
Yani belki dış görünüş boy vs bunlarda ilk etapta önemli olsa da her şey dört dörtlük olmuyor bir eksi yönünü bir artık yönü kapatmali adamın artı yönleri ağır basıyor mu bunlara bak

Back