• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya bu ülkede Eşşek gibi yaşayacaksınız!!!Binali Yıldırımın kardeşi twett attı.

Provokatorlugu bizden ogrenecek degiller ya:19:

Sen git olmamis bir ( uzerine isemeli dovmeli )olayi aylarca olmus gibi goster olmadigi goruntulerle kanitlansin sonra yine inkar et olayin varligini savun insqnlari kiskirt, camiye ayakkabilarla girdiler icki ictiler diye yine olmamis bir olayi aylarca diline dola milleti birbirine dusman et , capulcu vandal ahlaksiz dinsiz ateist olmakla sucla milleti iyice kiskirt. Sonra da git provokatoelerden sikayet et.
Ne guzel dunya!

Dün camiye ayakkabıyla girdiler diyenler bugün cemevinde bir insanı öldürdüler bu arada.

Artık çok tehlikeli bir noktaya geldik pelinim.
Bir yıldır insanlar oturarak, konuşarak, polise karanfil vererek eylem yapmaya çalıştıkça polis saldırdı.
Provokatör 5-10 kişiyi toplayıp götürmek yerine polis insanların ölümüne sebep oldu.
Dünkü olaylarda gösterdiki artık sabır kalmadı ve polise saldırıldı.
Gezidekiler polise saldırdı diyenler görmüştür heralde..
Dün küçük bir kalabalık 7 polisi yaraladı, gezideki milyonların amacı hükümet düşürmek , saldırmak olsa idi savaş çıkardı bu ülkede.

Malesef öyle meydanlara çıkmakta çözüm değil, razı olup boyun eğmekte şaşırdım ne yapmamız gerektiğini.
Gezinin kabul edilemez ve tartışılır noktaları vardı ancak bu yinede gezinin haklılığını ortadan kaldırmaz.
Vergi ödedim bu gün geçen yıl ödediğim vergi 236 lira bu yıl ödediğim vergi 436 lira %100 zamlı.
Nereye gidiyor onca vergi. İtiraz ettim bir dolu söylendim çıktım ama gel görki hiç bir işe yaramadı. Sonrada ben vatan haini oluyorum.

Eğer provokatörlerden nefret edilecekse ilk sıraya başbakanı almalılar.
Zira ben bu kadar kışkırtan birinin mağduruz diye ağlamasını insanların bunu destekleyip "ama provokatördü ölsün!" demesini anlayamıyorum.
İlhami Yıldırım'ın gözü yükseklerde tweetlerden bunu anladım :)
Bi kaç güne sırtı sıvazlanır..

LG-P710 Tapatalk

Bu düşüncede olan o kadar çok insan var ki, iyice hortladılar son dönemde. Nedir bu ülkeyi babasının malı zannetmek anlamıyorum. Senin dedelerin savaştıysa bizimkiler armut mu topladı? Kim karar veriyor bu ülkede düzenin nasıl olması gerektiğine? Her gelen kendi düzenini dayatıp beğenmiyorsan git diyecekse kimseden sessizce oturmasını beklemesin.

$BoTeUbuIAAA7cyj.jpg

bakalım incelemenin sonucu ne olacak?

Son düzenleme:
Artık çok tehlikeli bir noktaya geldik pelinim.
Bir yıldır insanlar oturarak, konuşarak, polise karanfil vererek eylem yapmaya çalıştıkça polis saldırdı.
Provokatör 5-10 kişiyi toplayıp götürmek yerine polis insanların ölümüne sebep oldu.
Dünkü olaylarda gösterdiki artık sabır kalmadı ve polise saldırıldı.
Gezidekiler polise saldırdı diyenler görmüştür heralde..
Dün küçük bir kalabalık 7 polisi yaraladı, gezideki milyonların amacı hükümet düşürmek , saldırmak olsa idi savaş çıkardı bu ülkede.

Her eylemde kirmizi bandanali bi grup oluyo gezide ben de denk geldim. Oyle elini kolunu sqllaya sallaya molotofu atiyor polis goruyor bir sey yapmiyor bekliyor bunlarin kalabaligin arasina karismasini sonra daya biber gazini olmadi kursunu kalabaligin icine rastgele.

O destan yazan polisler kahramanlik yapacaksa orada hem bizim hem kendi canlarini tehlikeye atan o provokatorleri yakalasa en once biz alkislariz zaten. Hic onlarin yakalanip gozaltina alindigini da gormedim. Kahramanlik bi masumlara isliyor bu memlekette.

Valla kimse kusura bakmasin da zaten hepimiz essek gibi yasiyoruz.
Onca sey yasandi ulkemizde sesini duyurabilen oldu mu? Hadi eylem yapamiyorsun sandikta goster bari.
Bekleyin insan gibi yasariz biz bu gidisle (!)

Bunlar sürekli birilerine eşşeklik yaptığı için, normaldir böyle tweet atmaları :51:

Essek gibi sessizce yasamaya niyetimiz yok bu yuzden yazisi pek anlamsiz olmuş

kendisi esseklerle yasamak istiyorsa onu başka yerlere alalim kalabalık etmesin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back