- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
Bu ulkede sessizce yasayan ,haksizliklara karsi eylem hakkini kullanmayan , yeri gelince sokaga dokerim diye tehdit unsuru olarak kullanilan bir kisim halka hakaret etmis kendisi. Kiniyorum.
O insanlarin yerinde olsam dava acardim
Arkadaşlar dün gecede İlhami Yıldırım hesabından birsüre mesaj dolanıyordu.
Baktım 3 tane hesap var.
Gerçek olanı değil bu sanıyorum.
Birileri halkı kışkırtmaya çalışıyor olabilir.
Yada ben öyle umuyorum.
valla olabilir parkon devir kötü her türlü şey dönüyor özelliklede sosyal medyada pirim vermemek lazım.
Bu adamın bu twitleri kendi hesabından attığı tepkiler gelincede hesabını gizlediği söyleniyor bende girdim baktım ,
16 bin takipcisi olan 2010 yılında aldığı hesabını kilitlemiş.
Böyle acı bir olayın üzerine bu söylendiyse çok çok ayıp edilmiş ama sanmıyorum ki bu cesaret gösterilsin inanmak istemiyorum ya da.
Evet suçlular var, o Molotof kokteylini atanlar, polisin canını tehlikeye atanlar suçlu ama bunu ortaya çıkarmak o kişilerden hesap sormak zor olmasa gerek, ne gerek var insanların içine dalıp ateş açmaya, gaz sıkmaya cemevinin bahçesine kadar. Şimdi birileri çıkar o da provakatördü der bilip bilmeden. Ame cenazeye gelen bir vatandaş sadece. Kaldı ki küçücük bir çocukta nasibini alabilirdi bundan. Ve insanların artık ya buna boyun eğeceksiniz ya gideceksiniz açıklamalarından bıktım burada da oldu çok kere beğenmiyorsanız gidin ne demek ya kimi nereden kovuyorsun.
Bu ülkede provokatör aramaya ne gerek var?
Hükümet kanadı yeter zaten..
Sen insanlara vandal, çapulcu , eşşek de...
Sonrada sokağaçıkanlara provokatör de...
Provokatorlugu bizden ogrenecek degiller ya
Sen git olmamis bir ( uzerine isemeli dovmeli )olayi aylarca olmus gibi goster olmadigi goruntulerle kanitlansin sonra yine inkar et olayin varligini savun insqnlari kiskirt, camiye ayakkabilarla girdiler icki ictiler diye yine olmamis bir olayi aylarca diline dola milleti birbirine dusman et , capulcu vandal ahlaksiz dinsiz ateist olmakla sucla milleti iyice kiskirt. Sonra da git provokatoelerden sikayet et.
Ne guzel dunya!
Bu ülkede provokatör aramaya ne gerek var?
Hükümet kanadı yeter zaten..
Sen insanlara vandal, çapulcu , eşşek de...
Sonrada sokağaçıkanlara provokatör de...
Evet malesef hükümet kanalı daha sakin olsa aslındaa bunlar yaşanmaz.
Provokatorlugu bizden ogrenecek degiller ya
Sen git olmamis bir ( uzerine isemeli dovmeli )olayi aylarca olmus gibi goster olmadigi goruntulerle kanitlansin sonra yine inkar et olayin varligini savun insqnlari kiskirt, camiye ayakkabilarla girdiler icki ictiler diye yine olmamis bir olayi aylarca diline dola milleti birbirine dusman et , capulcu vandal ahlaksiz dinsiz ateist olmakla sucla milleti iyice kiskirt. Sonra da git provokatoelerden sikayet et.
Ne guzel dunya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?