• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya bu ülkede Eşşek gibi yaşayacaksınız!!!Binali Yıldırımın kardeşi twett attı.

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Binali Yıldırım'ın kardeşi, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Okmeydanı’nda çıkan olaylar sırasında Uğur Kurt’un vurulmasının ardından “Ya bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz!” diye tweet attı.

Gelen tepkiler üzerine İlhami Yıldırım, önce bir süreliğine hesabını askıya aldı, ardından tweetlerini gizleyerek tekrar açtı.

Okmeydanı’nda dün yaşanan olaylarda Beyoğlu Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan Uğur Kurt başından vuruldu ve hayatını kaybetti. Cemevinin bahçesinde burulan Kurt'un, bir cenazenin defini için orada olduğu öğrenildi.

BU ÜLKEYİ SİZE Mİ VERECEĞİZ

Okmeydanı'nda çatışmalar devam ederken İlhami Yıldırım Twitter’dan “Biz bu ülkeyi Molotofla, tabancayla, havai fişekle, taş, sopayla değil, NENE hatunlarla, yırtık ayakkabıyla savaşarak kurduk! Size mi vereceğiz” diye yazdı ve şöyle devam etti: “Ya bu Ülke de sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz! Sizlere her kim destek oluyor, yüz veriyorsa o da şerefsizdir! Eğer arpanız fazla geldiyse o arpayı önünüzden almayı da biliriz! Arpa taşıyanları da bilir

TÜRK ÜTOPYALARI İLK KEZ BİR ARADA! TANZİMATTAN CUMHURİYET'E ÜTOPYA VE DEVRİM

BAKIN İNGİLİZCEYİ NASIL KONUŞTURUYORLAR! NASIL MI? TIKLAYIN!

"Ya bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız, ya da..."

Binali Yıldırım'ın kardeşi, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Okmeydanı’nda çıkan olaylar sırasında Uğur Kurt’un vurulmasının ardından “Ya bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz!” diye tweet attı.

Gelen tepkiler üzerine İlhami Yıldırım, önce bir süreliğine hesabını askıya aldı, ardından tweetlerini gizleyerek tekrar açtı.

Okmeydanı’nda dün yaşanan olaylarda Beyoğlu Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan Uğur Kurt başından vuruldu ve hayatını kaybetti. Cemevinin bahçesinde burulan Kurt'un, bir cenazenin defini için orada olduğu öğrenildi.

BU ÜLKEYİ SİZE Mİ VERECEĞİZ

Okmeydanı'nda çatışmalar devam ederken İlhami Yıldırım Twitter’dan “Biz bu ülkeyi Molotofla, tabancayla, havai fişekle, taş, sopayla değil, NENE hatunlarla, yırtık ayakkabıyla savaşarak kurduk! Size mi vereceğiz” diye yazdı ve şöyle devam etti: “Ya bu Ülke de sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz! Sizlere her kim destek oluyor, yüz veriyorsa o da şerefsizdir! Eğer arpanız fazla geldiyse o arpayı önünüzden almayı da biliriz! Arpa taşıyanları da biliriz”

Odatv.com

$ilhami-yildirim.jpg

Son düzenleme:
Kusura bakma İlhami Yıldırım biz bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayıp, her haksızlığa göz yummayacağız insan gibi yaşamak istiyoruz.

Bu ulkede sessizce yasayan ,haksizliklara karsi eylem hakkini kullanmayan , yeri gelince sokaga dokerim diye tehdit unsuru olarak kullanilan bir kisim halka hakaret etmis kendisi. Kiniyorum.

O insanlarin yerinde olsam dava acardim:19:

Son düzenleme:
Burda da bu minvalde yazanlar oldu sasirmamak lazim.

Bu yazi Turkiyede herseyin ozeti su anda.Kimlerin borusunun bu kadar cesaretle ottugu,kimlerin kendini guc hissettigi...hey yavrum heyy

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu ulkede sessizce yasayan ,haksizliklara karsi eylem hakkini kullanmayan , yeri gelince sokaga dokerim diye tehdit unsuru olarak kullanilan bir kisim halka hakaret etmis kendisi. Kiniyorum.

O insanlarin yerinde olsam dava acardim:19:

Yok tam tersi dava açmak yerine ,avukat olup onu savunacaklar yine öyle görünüyor.

Haklı göstermeye çalışacaklar:52::52:

ama bilmiyorlar ki en çok kendilerine ediyorlar herşeyi kabullenerek

Eşek gibi değil insan gibi yaşamak istiyoruz.
Eşşekliği kabul ediyorsa kendisi buyursun.

Arkadaşlar dün gecede İlhami Yıldırım hesabından birsüre mesaj dolanıyordu.
Baktım 3 tane hesap var.
Gerçek olanı değil bu sanıyorum.
Birileri halkı kışkırtmaya çalışıyor olabilir.
Yada ben öyle umuyorum.

Arkadaşlar dün gecede İlhami Yıldırım hesabından birsüre mesaj dolanıyordu.
Baktım 3 tane hesap var.
Gerçek olanı değil bu sanıyorum.
Birileri halkı kışkırtmaya çalışıyor olabilir.
Yada ben öyle umuyorum.

valla olabilir parkon devir kötü her türlü şey dönüyor özelliklede sosyal medyada pirim vermemek lazım.

Bu adamın bu twitleri kendi hesabından attığı tepkiler gelincede hesabını gizlediği söyleniyor bende girdim baktım ,

16 bin takipcisi olan 2010 yılında aldığı hesabını kilitlemiş.

Böyle acı bir olayın üzerine bu söylendiyse çok çok ayıp edilmiş ama sanmıyorum ki bu cesaret gösterilsin inanmak istemiyorum ya da.

Evet suçlular var, o Molotof kokteylini atanlar, polisin canını tehlikeye atanlar suçlu ama bunu ortaya çıkarmak o kişilerden hesap sormak zor olmasa gerek, ne gerek var insanların içine dalıp ateş açmaya, gaz sıkmaya cemevinin bahçesine kadar. Şimdi birileri çıkar o da provakatördü der bilip bilmeden. Ame cenazeye gelen bir vatandaş sadece. Kaldı ki küçücük bir çocukta nasibini alabilirdi bundan. Ve insanların artık ya buna boyun eğeceksiniz ya gideceksiniz açıklamalarından bıktım burada da oldu çok kere beğenmiyorsanız gidin ne demek ya kimi nereden kovuyorsun. :47:

İlhami Yıldırımın sözlerini savunanlardan bir örnek. dhkpc ve sempatizanlarına 'eşşek' demiş siz neden üzerinize alındınız. :37:

valla olabilir parkon devir kötü her türlü şey dönüyor özelliklede sosyal medyada pirim vermemek lazım.

Bu adamın bu twitleri kendi hesabından attığı tepkiler gelincede hesabını gizlediği söyleniyor bende girdim baktım ,

16 bin takipcisi olan 2010 yılında aldığı hesabını kilitlemiş.

Bu ülkede provokatör aramaya ne gerek var?
Hükümet kanadı yeter zaten..
Sen insanlara vandal, çapulcu , eşşek de...
Sonrada sokağaçıkanlara provokatör de...

Böyle acı bir olayın üzerine bu söylendiyse çok çok ayıp edilmiş ama sanmıyorum ki bu cesaret gösterilsin inanmak istemiyorum ya da.

Evet suçlular var, o Molotof kokteylini atanlar, polisin canını tehlikeye atanlar suçlu ama bunu ortaya çıkarmak o kişilerden hesap sormak zor olmasa gerek, ne gerek var insanların içine dalıp ateş açmaya, gaz sıkmaya cemevinin bahçesine kadar. Şimdi birileri çıkar o da provakatördü der bilip bilmeden. Ame cenazeye gelen bir vatandaş sadece. Kaldı ki küçücük bir çocukta nasibini alabilirdi bundan. Ve insanların artık ya buna boyun eğeceksiniz ya gideceksiniz açıklamalarından bıktım burada da oldu çok kere beğenmiyorsanız gidin ne demek ya kimi nereden kovuyorsun. :47:

Bu ülkede artık hiç birşeye şaşırmamak lazım olmaz denen şeyler oluyor, buna da kendi adıma hiç şaşırmadım.

Ülkeyi kendi malları gibi görüp sahiplenmişler hakkını arayan savunanlarda gitsin demiş biz eşşeklerle devam ederiz .

Provokatorlugu bizden ogrenecek degiller ya:19:

Sen git olmamis bir ( uzerine isemeli dovmeli )olayi aylarca olmus gibi goster olmadigi goruntulerle kanitlansin sonra yine inkar et olayin varligini savun insqnlari kiskirt, camiye ayakkabilarla girdiler icki ictiler diye yine olmamis bir olayi aylarca diline dola milleti birbirine dusman et , capulcu vandal ahlaksiz dinsiz ateist olmakla sucla milleti iyice kiskirt. Sonra da git provokatoelerden sikayet et.
Ne guzel dunya!

Sen git olmamis bir ( uzerine isemeli dovmeli )olayi aylarca olmus gibi goster olmadigi goruntulerle kanitlansin sonra yine inkar et olayin varligini savun insqnlari kiskirt, camiye ayakkabilarla girdiler icki ictiler diye yine olmamis bir olayi aylarca diline dola milleti birbirine dusman et , capulcu vandal ahlaksiz dinsiz ateist olmakla sucla milleti iyice kiskirt. Sonra da git provokatoelerden sikayet et.
Ne guzel dunya!

çok doğru bir yorum :46:

Evet malesef hükümet kanalı daha sakin olsa aslındaa bunlar yaşanmaz.

Evet malesef hükümet kanalı daha sakin olsa aslındaa bunlar yaşanmaz.

Artık çok tehlikeli bir noktaya geldik pelinim.
Bir yıldır insanlar oturarak, konuşarak, polise karanfil vererek eylem yapmaya çalıştıkça polis saldırdı.
Provokatör 5-10 kişiyi toplayıp götürmek yerine polis insanların ölümüne sebep oldu.
Dünkü olaylarda gösterdiki artık sabır kalmadı ve polise saldırıldı.
Gezidekiler polise saldırdı diyenler görmüştür heralde..
Dün küçük bir kalabalık 7 polisi yaraladı, gezideki milyonların amacı hükümet düşürmek , saldırmak olsa idi savaş çıkardı bu ülkede.

Ne guzel dunya!

Yok canım sen yanlış biliyorsun hepsinin kanıtı var var da nerede henüz belli değil, bir sene geçti Erdoğan hala çıkaramadı nerede gizlediyse o üzerine işeyenlerin, camide içki içenlerin videolarını. Camide korkan kız arkadaşını yanağından öpmek öpüşmekle eşdeğermiş mesela bak bunu da burada öğrendim. Kaldı ki imama da inanmıyorlar ve bir de yalaka çıkmadı diye sürüyorlar sonra dinden söz ediyorlar ve maalesef insanımız da dini oy için kullanıldığını başörtünün bir araç olduğunu farketmeyip bu insanları savunuyor da imamın suçu nedir demiyor. Kızlı erkekli, başörtülü açık, benim yüzde ellim çapulcu diye milleti ayır böl parçala başbakan olarak kimseye örnek olma, sabırlı olma yumruk ati tekme atan müşaviri savun sonra yönettiğin halktan sakinlik bekle. Sen nesin ki karşındakinden de bekliyorsun. Devlet eliyle terör yaşıyoruz pkk terörü bitmiş ama sokak terörü başlamış. Dağda ölmeyeni sokakta öldürüyor zaten.

Back