Ya bu adam neden böyle yapıyor

Sizce içimde tutmak yerine ona bu durumu söylemeli miyim peki. Madem arkadaş olarak kalacağız bana şu şu hareketleri yapma diye. İçimde de tutmak istemiyorum.

Sizce içimde tutmak yerine ona bu durumu söylemeli miyim peki. Madem arkadaş olarak kalacağız bana şu şu hareketleri yapma diye. İçimde de tutmak istemiyorum.
Ben olsam hiiç egosunu tatmin etmezdim. Bakın Belirsizlik nasıl yoruyor insanı biraz da o yorulsun

Ya normal zamanda ondan bana gelen spontane mesaj yok. O yüzden kaçan kovalanır durumu mu bilmiyorum. Sadece durumu az çok bilen arkadaşların yanında dalga geçmesi canımı yaktı.

Spontane mesaj her durumda ilk koşmaları bence. Daha ne yapsın. Ama dediğiniz doğru arkadaşlarınız yanında küçük düşmek çok rencide edici bir durum. Bu hiçbir bağın olmayan biri için bile çok sinir bozucu. Birde düşünsenize evlenmişsin ve eşiniz sıfatıyla yapıyor bunu. Aman aman...

30 yaşında. Bi de doğum günüydü geçen. Ben buna doğum günün nasıl geçti diye sordum, şu anlattığım slow müzikli gecenin ertesi. Kimse kutlamadı zaten bilmiyorlar dedi, ben kutlayabilir miyim deyince bildiğin nasıl şimdi mi pasta mı yapacaksın falan diye heyecanlandı. Ben de başka bir gün deyince istemem yan cebime koy moduna girdi.

Adam den-ge-siz kendi de ne istediğini bilmiyor tam ömür törpüsü

Aynen öyle. Soru sorarsa geçiştirin. Ne var deyin ne yok mal gibi kalsın. Sizi sorguya çekmesine falan da müsaade etmeyin ne münasebet
Ya size bi şey daha söylicem. Ailesi evlenmesini istiyormuş sanırım annesi bir kız bulmuş. Bunu daha önce ben evlenmek istemiyorum annemi geçiştirdim diye söylemişti. Yine bu gece arkadaşlarlayken benim düğünüm şöyle olacak diye bi şey söyledi. Bana evlenmeyi düşünmüyorum diyen adam düğünüm şöyle olacak diye niye söylesin. Acaba dedim annesinin bulduğu kızla mı görüştü.

Olabilir de olmayabilir de Ama genel olarak diyelim ki sevgli oldunuz ilerde işte evlilik sadakat falan deseniz kızım ben buyum baştan beri ıbıdık zıbıdık yapacak bir tipe benziyor

Olabilir de olmayabilir de Ama genel olarak diyelim ki sevgli oldunuz ilerde işte evlilik sadakat falan deseniz kızım ben buyum baştan beri ıbıdık zıbıdık yapacak bir tipe benziyor
Yok ya düşününce bu adamla öyle ya da böyle bir araya gelmek bana iyi gelmicek. Belki biraz daha içimi soğutup egosunu bile tatmin edecek olsa da arkadaşlara görüşmek istemediğimi söylemeliyim

Niyeti anlık heyecan zaman geçirme vs cok beklentiye girdiğinizi düşündüğünde de sacma sapan davranıp düşündüğün gibi degil sinyalleri veriyor.Bence ortak arkadaslarinizdan rica edin ve sizde kendinize engel olup onunla ayni ortamda bulunmayin.

Böyle tiplerle iletişimi bıçak gibi kesmek lazım. Yakın arkadaşlarınıza da söyleyin aranızda şaf taşımasınlar siz de ortak bi yerde bulunduğunuz da merhaba merhabadan öteye gitmeyin. Anca sinirlerinizi yıpratır bu tipler hiç vakit harcamaya üzerinde düşünmeye değmez inanın. Yeni birileriyle tanışma fırsatınız varsa tanışın ilginiz dağılır. Bazen sevgi ihtiyacı duydugumuz için de takılı kalabiliyoruz çünkü. Daha kolay atlatırsınız.

Sanırım böylesi daha iyi olacak ya. Dayanamıyorum ben çünkü

Evlenmek istemiyorum diyen bi erkeği eve almak, romantik ortam falan bunları verince sunu demiş oluyorsun: kabul, sadece takılsak ta olur...
O da artık sana bu sekilde baktıgı için hayır gelmez pek...
O bakmış ki iş ciddileşecek hemen söylemiş evlilik bekleme diye, sen orda birdaha niye vermesi gereken bişi vardı falan diye çağırıp bi de evine alıyorsun ki? Ha amaç eğlenmekse dengesiz halleri de ilgilendirmemeli o zaman seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…