Ya bu adam neden böyle yapıyor

Albatrosanda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.438
2.359
133
Gece gece sinirim bozuldu.

Farz edin ki arkadaşlarınızın tanıştırdığı biri var. Eski konuma da bakabilirsiniz son sayfalarda olanları da yazdım. Ama ben kısaca yazayım. Olur muyuz olmaz mıyız derken siz baya baya hoşlandınız söylediniz o da hoşlandığını söyledi. Sürekli beraber takıldınız, ortak arkadaşlarınız artık sizi sevgili zannediyor. Ama adamda bir dengesizlik hali de var. Siz her şey yolunda derken birden biz olur muyuz sen çok güzelsin ben çirkinim senin ailen beni kabul eder mi gibi şeyler de söylüyor. Beraber gezmeye gidip çok çok güzel vakit geçirdiğiniz gecenin akşamı kendisi ben evlenmek istemiyorum diyerek durumu bitiriyor. (Ben zaten gidip de daha bir aydır tanıdığım biriyle evlenmem ve bunun muhabbetini bile yapmadım ama açıklaması bu)

Ama deseniz ki hastayım ilk koşan o. Deseniz ki böyle böyle oldu ilk gelen o. Ortak arkadaşlarınızdan önce o koşuyor. Fakat eskisi gibi mesaj iletişim arama yok. O her geldiğinde ben soğuk ve agresif davrandım.
Çünkü içimdeki duyguları yavaş yavaş bitirmeye, soğutmaya çalışıyordum. Soğutmam da lazım çünkü çok hoşlanmışım, acı çekiyorum. Ona kesinlikle eski sıcaklığımla, samimiyetimle davranmadım. Ta ki iki gün önceye kadar.

İki gün önce bana getirmesi gereken bi şeyi getirmesini söyledim ve evime geldi. Bi şeyler yedik, muhabbet ettik biraz. Onu bu kadar uysal ve dingin görmedim. Eskisi gibi mesafeli davranmaya çalışsamda kendisi başını omzuma koyup bir kedi misali açtığım müzikleri söylemeye başladı. Öyle bir ortam ki loş bir ışık ard arda slow müzikler. Sevgili gibiyiz resmen. Ne yalan söyleyeyim ben de özlemişim. O an ben de müziklerde kayboldum. Velhasılı gecemiz benim arabasında sürüş pratiği yapmayı istememle ve bizim dışarı çıkmamızla bitti.

Gelelim beni sinir eden şeye, kendisi dengesiz olduğu için ben bu geceye anlam yüklemedim. (Belki de yüklemişim bilmiyorum) Kendime gardımı indirdiğim için çok kızdım zaten.

Ortak arkadaşlarımız bizi yemeğe davet etti. Bakıyorum bu benimle sürekli dalga geçiyor, sürekli bana takılıyor. Soyadıma, saçıma, ak desem kara diyor. O kadar dalgaya aldı ki beni insanların yanında en sonunda sinirlerim bozuldu. Ben soğuk ve mesafeli davranmaya çalıştıkça (ki kendisi de bi şeyim olup olmadığını sordu ona hiç pas vermeyince) benle full dalga geçti. İster istemez kalbim kırıldı. Ben artık bu adamın ne .ok yemeye çalıştığını anlayamıyorum. Kendimi kontrol de edemiyorum. Hem üzülüyorum hem adama sinir oldum iyice. Ne yapayım ben? Kendimi salak gibi hissediyorum.

Allah kurtarsin.. adamdan cacık olmaz uzaydan baksan bile belli bisey bu, ama öyle 2 ileri bi geri davraniyor ki dönüp de gidilmiyor.
Damdan düşeni damdan düşen anlar misali, benzerini yaşamıştım, artik bi aldatsın bi hata yapsin da gururuma yediremeyip içimde bitireyim diye beklediğim gunler geldi aklıma

Bana sen kendini geri çektikçe bu adam daha çok geliyormuş gibi geldi, öyle bir durum var mı sence?
Şöyle bir durum da oldu, çok açık da yazamıyorum ama haftasonu tek başıma kafa dinlemeye bir yere gittim tutturdu sen biriyle buluşacaksın herhalde diye. Hayır dememe rağmen inanmadı ve gidip geldikten sonra da resmen sorguya çekti. Ama dediğim gibi bunu yapan adam sanki sen benim umurumda değilmişsin gibi bir haleti ruhiyede de davranabiliyor. Ayrıca dediğim gibi mesela sadece ondan gelen spontane bir mesaj yok. Ben gruba bi şey yazarsam hastayım böyle şöyle diye hemen arıyor. Onun dışında iletişim yok.

Ya ben bunun farkına vardım. İçimde bitirmeye çalışıyordum. Ben de uyuz olurum net bir insanım çünkü. Soğuk da davranmaya başlamıştım. Ama bugünkü dalga geçme olayını yapmaması lazım gelmez miydi.

Ay çok gıcıık ne o hesap sormalar falan. Kaç kurtul gerçekten bi cacık olmaz bundan

Evet aynen dediğiniz gibi dönüp de gidilmiyor. Sonuçta aramızda bi şeyler yaşanmış. Dalga geçmesine ne gerek vardı

Adamın bir çok şeyi yapmaması ya da yapması lazım zaten. Taktiği bu galiba dengesiz davranıp karşı tarafın algılarıyla oynamak

Eşimin peşinden ben kosmusumdur çok aşık olmuştum o olmazsa kimse olmaz diyordum ölürüm onu başkasıyla görürsem diyordum. Bu arada sevgilidiydik sevgili iken konuşmalarımız mesajlarınız duruyor hala arada okurum o mal bu mal mı diye . Velhasıl kelam seni sevenle evlen kardeşi için sevdigimden olan cacığın hıyarı bol

Tipik kaçan kovalanır durumu. Siz üstüne düşünce geri çekiliyor. Siz geri çekilincede size doğru yürüyor. Geçmez böyle ömür.

Adamın bir çok şeyi yapmaması ya da yapması lazım zaten. Taktiği bu galiba dengesiz davranıp karşı tarafın algılarıyla oynamak
Belki de dediğiniz gibi taktiği bu. Ama ben acı çekiyorum. Ortak arkadaşlara onla görüşmek istemiyorum desem egosunu iyice tatmin edecek. Ne yapsam

Tipik kaçan kovalanır durumu. Siz üstüne düşünce geri çekiliyor. Siz geri çekilincede size doğru yürüyor. Geçmez böyle ömür.
Ya normal zamanda ondan bana gelen spontane mesaj yok. O yüzden kaçan kovalanır durumu mu bilmiyorum. Sadece durumu az çok bilen arkadaşların yanında dalga geçmesi canımı yaktı.

Belki de dediğiniz gibi taktiği bu. Ama ben acı çekiyorum. Ortak arkadaşlara onla görüşmek istemiyorum desem egosunu iyice tatmin edecek. Ne yapsam
Hiç bir şey olmamış gibi davranın. Zor biliyorum ama ne zaman özleseniz hıyarlıkları gelsin aklınıza. Hatta sorarlarsa ya o iş olmaz falan deyin sanki çok üstünde durmamış gibi. Hatta zahmet edip neden soğuksun falan derse ne bileyim farketmedim ayakları yapın.

Evet çok zor benim için. Ben elimin tersiyle 4 yıllık ilişkimi istemeden sonra ittim bitirdim. Kafama uymuyor diye. Bu adamın bana böyle yapması gururumu kırdı.

Evet çok zor benim için. Ben elimin tersiyle 4 yıllık ilişkimi istemeden sonra ittim bitirdim. Kafama uymuyor diye. Bu adamın bana böyle yapması gururumu kırdı.
Bir insan sizin gururunu kırıyorsa arkanıza bakmadan uzaklaşmalısınız zaten. Gururunuzu kırmış, kalbinizi kırmış bu kadar kolay olmamalı hala duygusal olarak sizi etkilememli. Kadınlar artık ne anlamda olursa olsun onları inciten erkeklerden kurtulmayı bırakmayı bilmeli

İplemiyorum mesajı mı veriyor diye düşündüm ama o kadar abarttı ki arkadaşın eşi bile ne oluyor kızla ne uğraşıyorsun ya falan oldu.
Şöyle bir ihtimal de var güya sizinle ilgileniyor dikkat çekiyor ortamda ama bunu yaparken kendini de ön plana çıkartmayı ihmal etmiyor. Birinci sınıfta hoşlandığı kızın saçını çeken veletler gibi.
Off aşırı gıcık yaşı kaç bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…