alışırısn şekerim.ben mesela haile olduğumu öğrendiğimden beri mutfakta sık kullandığım ve hep yüksekte duran tencereleri aşağı indirdim.ki uzanmayım diye.kalkarken.otururken,dolmuştan inerken dikkat ediyorum.annesi sen hiperaktifsen seninkide hiperaktif olur heralde.
canım bide çok oturmaktan değilde bel ağrın bu haftalarda normal.benim 6 haftada başladı allahın izniyle 10.haftaya girdik yeni yeni kesildi.yerleşmeye çalışıyormuş bizilm sıpalar.tabii bide rahim büyüyor o yüzden kasıklarında ağrıyabilir.
ehehe evet belki de hiperaktif olur ama benle başa çıkamaz o ben onu bi yorarım var ya
:ecrin_bebek: uyyakalır ay yazık
hareketli olmak herzaman iyidir formumu
buna borçluyum
Heeeuu yerleştiki içinmiymiş çok da olmuyo az az belim ağrıyo diom acaba devamlı
oturduğum için mi oluyo çünkü uzanınca geçiveriyo hemen.
evet kasıklarımda hatta kasığım yani sağ kasığım ağrıyo ara sıra bi de böyle orada
bi tel titriyomuş gibi geriliyo ama şikayetçi değilim..genelde çok aç olduğum zaman
kendimi kötü hissediyorum ama gercektende çok fazla acıkıyorum napim bende
az az sık sık yemek yiyorum günde aralarla beraber 9- 11 öğün yiyorum fazla gelebilir ama anca doyuyorum kafamdaki örnek listem böyle
mesela 07,30 sabah yumurta çay + kahvaltılık (işe giderken)
arada elma
10,30 çay saatinde yarım poğaça + 1 çay
arada kuruyemiş
öğlen 12,40 öğle yemeği (ş yerinde yiyorum)
arada meyve (bu saatten sonra akşam yemeğine kadar pek acıkmıyorum)
15,30 çay saati poğaçanın kalan yarısını yiyorum
arada su komposto veya süt
18,30 - 19,00 akşam yemeği
20,00 gibi meyve ilerleyen saatlerde meyve suyu veya komposto
21,30-22,00 arası
uyyakalmadan önce bir bardak ılık süt (eskiden saat 12 - 1 e kadar
otururdum yok anam şimdi dayanamıyorum bi bakmışın ben köşede uyyakalmışım :) )
şeklinde besleniyorum....kendimi çok fazla aç hissetmessem ara öğünlerdeki poğaça vs
şeyleri yemiyorum ama meyvelerimi yiyorum....ana öğünlerde de hafif şeyler yiyorum
ve doyduğumu anladığım anda yemeyi bırakıyorum.böylece ileride reflü olma ihtimalini de
sıfıra indirebilirim belki...çok yağlı yemiyorum zaten midem almıyo yağlı şeyleri cokacimcoook
yeterli besleneyim çeşitli besleneyim aşırı kilo almayayım
tek derdim bu :ecrin_bebek: tabii listeye yazmadım ama bol bol da su içiyorum
ishal olmamak için...her öğünde mutlaka yoğurt cacık ayran vs tüketiyorum
haftada bir tavuk , balık, kırmızı et ve diğer günlerde taze sebze kuru bakliyat şeklinde
besleniyorum....yay burcuyum sınırları olan hiçbişeyi sevmem ne yazık ki :lepi: onun için
beslenme tablosu yok bilmem ne programı yapmadım kafama göre istediğim zaman
istediğimden yiyorum ama öğün ve besin atlamıyorum bebiş için Şeniz Allah tan
az az bulantım olsada kusmam yok :CüvCüv: