yeminlen ben de anlamadım.mesajı ona atıyo sana gelmicez ki dio ?????Anlayanı dövüyorlar
Anlaşılır gibi değil zaten.
Salla gitsin. Yanlış anlayan anlasın.Ben k.validem ile altlı üstlü oturuyorum eşimin kuzeni mesaj atıyor yarın müsaitseniz Size gelecez bende ben başka birine söz verdim evde olmaya bilirim sabah annemi ararsınız yada ben söylerim dedim tamam biz ararız dedi bende ben yokum o yüzden anneme söyleyin anlamında dedim sanki ben istemiyormuşum gibi sana değil yengeme geliyoruz diyor zoruma gitti ya sanki ben evime gelen misafiri kovmuşum gibi tiripli tiripli mesajlar
Ya trip atsa kaç yazar ya aman.. Uyuyun güzelce... Gelecegi yeri arasaymis o da bir telefon sizde mi var... TakmayinBen k.validem ile altlı üstlü oturuyorum eşimin kuzeni mesaj atıyor yarın müsaitseniz Size gelecez bende ben başka birine söz verdim evde olmaya bilirim sabah annemi ararsınız yada ben söylerim dedim tamam biz ararız dedi bende ben yokum o yüzden anneme söyleyin anlamında dedim sanki ben istemiyormuşum gibi sana değil yengeme geliyoruz diyor zoruma gitti ya sanki ben evime gelen misafiri kovmuşum gibi tiripli tiripli mesajlar