- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.323
Ben k.validem ile altlı üstlü oturuyorum eşimin kuzeni mesaj atıyor yarın müsaitseniz Size gelecez bende ben başka birine söz verdim evde olmaya bilirim sabah annemi ararsınız yada ben söylerim dedim tamam biz ararız dedi bende ben yokum o yüzden anneme söyleyin anlamında dedim sanki ben istemiyormuşum gibi sana değil yengeme geliyoruz diyor zoruma gitti ya sanki ben evime gelen misafiri kovmuşum gibi tiripli tiripli mesajlar
Ama eşim öyle demiyor evin tek gelinisin anneme yardımcı ol diyor kız çocuk yok bende biliyorum eve geleni ağırlamam gerek bu benim kişiliğimi yansıtır ama açıklama yapıyorum geçen hafta da böyle yaptı o zaman da k.validem hastahane de babasının yanındaydı hep kabak benim başıma patlıyorSiz onu agirlamak zorunda değilsiniz.
Kendi dengesizliği.
Mesajın geri kalan kısmı afralı tafralıEsinizle anlasmisiniz gezdiricenize ve sizde kalicaklarina.
Sonra Gelmek isteyen misafire sabah evde olmayabilirim diyorsunuz.
Kibarca gelmeyin demissiniz, oda yukariya gelcez zaten demis.
Afra tafra göremedim ortada.
Az Önce yazdı çünkü gece nin bir yarısı yarın Size gelecez diyor arayıp ta anne Size gelecekler miş ne diyorsun biz yokuz diyemem heralde bende hani anneme gelin ama ben yokum demek istedim geçen hafta da olunca aynısına benzer acaba o yüzden mi diyorum ama sonra iyi tamam ben yengemi ararım diyor offf kendi ailem olsa bu kadar takmam da onlar da beni bu kadar uğraştırmaz kaldırmıyorum artık ya hiçbirşeyŞimdi anladım da o zaman neden size söylüyor ona gidecekse ne tuhaf insanlar vaaar
Az Önce de halasının kızı mesaj atıyorDayi cocuklari karneye tatile sizin şehre gelmiş esin de iki gün izinliymis gezdirelim demiş.. Sonrasi yok bende
Benim yapım değil zaten kısasa kısastır vicdanım rahatsa hiç dert etmem ama yine vicdanım rahat çünkü kovma gibi bir düşünce ile söylemedim ama yarın bunu nasıl yetiştirecek bu kız biraz art niyetli hep küçümsemeler felan eşim e mesaj attım onlardan duyacağına benden duysun hemde ekran resmini konuşmayı çektim gitti en azından böyle oldu dediklerinde haberim var desin benim için eşimin düşüncesi önemli ama onlar etkiliyor nede olsaKarsilasinca hala tripli davranirsa sakin yüz vermeyin muhatap olmayin
Triptir naz çekmedir onlar bende yoktur mizacım da serttir çokta kuralcıyımdır Sivas tan bir haftalığına dayısının çocukları gezmeye gelecek eşimde ben iki gün müsaitim ilk biz alalım gezdiririz dedi ben eşime söz verdim bu aile de öyle bir şey ki gelin k. Validesinin yanında misafire hizmet etmek zorunda gibi gelin olmadı mı gelin nerde diye cevap alana kadar sorarlar hani ben yokum ama annem evde anlamında söyledim oda hemen havalara girp senin eve gelmicez diyo sanki gelmeyin evde yokuz demişimnaz çekerseniz cektirirler. ..
esimin bi tabiri var salaga yat der . canimmm ben müsait değilim de bitir arkadasim anneme gel diye karıştırma :)
aslında sen de istemiyorsun gelmelerini ama sanki istememzligini gizlemek için yani onlara ispatlamak için yazmissin. :)
unut gitsin görünce de bi şey olmamis gibi davran..
bazı insanlara samimi davranmak boşa gidiyor gerçekten. onların samimiyeti kadar değer vermek lazım.hayatta rahat olmak ici n; 1-kimsenin dedikodusunu yapmayacaksin
2-canını sıkan insnalrla mümkün olduğunca az görüşeceksin
3- eğer mecbur kalirda aynı ortamda olursa ayna vazifesi göreceksin. yani tavırlar sözleri icsellistirmden uzaya gondereceksin
Kardesim tek bir noktalama isareti bile yok konuda. Paraylami satiliyor bu nokta, virgul!
K.validem de çok farklı kişilik cevap vermez ki . demez yani bu yüzden diye oda onlarla ortak olur haber ver medi bana felan diyesorsunlar .. gelin nerde desinler.. kayinvalidenccevap verir zaten... umursama sen de. niye dert ediyorsun?
Ben k.validem ile altlı üstlü oturuyorum eşimin kuzeni mesaj atıyor yarın müsaitseniz Size gelecez bende ben başka birine söz verdim evde olmaya bilirim sabah annemi ararsınız yada ben söylerim dedim tamam biz ararız dedi bende ben yokum o yüzden anneme söyleyin anlamında dedim sanki ben istemiyormuşum gibi sana değil yengeme geliyoruz diyor zoruma gitti ya sanki ben evime gelen misafiri kovmuşum gibi tiripli tiripli mesajlar
anlamadığın şeye sırf yorum olsun diyeNe varki bunda bunu sorun eden birinin evine gidilmez aslında..sorun ne ki ya..insana kendini aptal hissettirdin bak .ber numarayi söliyim gelmesinler
Hım anlıyorum..iyi günleranlamadığın şeye sırf yorum olsun diye
yorum mu yaşıyorsun
Ben kimseyi evimden kovmadım evde olmadığımı planımın olduğunu söyledim başkası sevinsin diye kendi değerlerimden vazgeçecek kadar cahil değilim telefon açan kişi yakında oturuyor istese başka zaman da gelebilir ama dayı çocukları bir haftalığına tatile gelmiş ve benim onlarla geçirebileceğim tek gün eşimin izin günü.....
Daha fazlasını anlatmak isterdim ama bu konu yordu beni kayınvalidem de geri çevirdi ona da farklı şekilde atarlandı ama ben biliyorum ki telefondaki kişi bencil hep benim istediğim olsun ama kusura bakma her zaman ayıya dayı denilmiyor