• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya ben napacağım gebe değilim demi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

maruliskos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
76
38
3
24
erkek arkadasım ile sürtünmeli ilişki yaşadım misyoner pozisyonda o boxerlıydı ben çıplaktım ama bosalmadı zevk suyu gelmiş olabilir her türlü gelmiştir hatta. bu yüzden de cok strese girdim gebelik ihtimali var mı? arkadasım ile konuştum boxerdan sürtünürken baskıdan dolayı gecmiş olabilir dedi çok korkuyorum ben napacağım lütfen hamile miyim söyler misiniz adet olmadığım her gün ağlıyorum daha da asla yapmayacağım korku beni uyutmuyor

Bu korkuyu da yasayan herkes de bi daha asla yapmayacak olur nedense ama hep de yapar neyse orasi sizi baglar zaten de neden korka korka bunu yapiyorsunuz . Her gun aglayacak kadar sizi tedirgin eden biseyse bu tedbir almadan yada evlenmeden yapmak neden hic anlamadim, sizin ozelinizde bunu yasayan herkes icin diyorum aslinda gunde 2-3 konu oluyor cunku. Hamilelik ihtimaline gelince test yapin en kolay oyle ogrenirsiniz . Hic kimse dr degil bilemez ama yine de zor ihtimal tabi

Dün bı kızcağız da konu açmış hamileymiş, ailesine diyemiyor, merdiven altı kürtaj için yer arıyormus, sevgilisi başkasına gitmiş ve 18den küçük. Keşke bı konussaniz da durmunuzun farkına varsaniz. Hamile falan da olmazsın, öyle yürümüyor bu işler, pozisyon mozisyon bilip bu kadar biyoloji bilmemekte ilginc. :KK57:

Dün bı kızcağız da konu açmış hamileymiş, ailesine diyemiyor, merdiven altı kürtaj için yer arıyormus, sevgilisi başkasına gitmiş ve 18den küçük. Keşke bı konussaniz da durmunuzun farkına varsaniz. Hamile falan da olmazsın, öyle yürümüyor bu işler, pozisyon mozisyon bilip bu kadar biyoloji bilmemekte ilginc. :KK57:
ben reşitim ve tam bi cinsel ilişki yaşamadım ama kuşkularım korkutuyor

ben reşitim ve tam bi cinsel ilişki yaşamadım ama kuşkularım korkutuyor
Resitsen niye korkuyorsun, sozlundu şimdi sevgilin olmuş. Kaç ay geçti cevap verdik guvenmiyorsan sorma arkadaşım buraya, git doktora, niye cevabına guvenmedigin insanlara on kere soruyorsun. O kadar sihirli bı sperm yok dünya da kumaşı geçip yolunu bulup seni hamile bırakacak, reşitsin ama masallah bilgi 0

Keşke şöyle konuları açmak yasak olsa ya da hemen konu kapatılsa.

Resitsen niye korkuyorsun, sozlundu şimdi sevgilin olmuş. Kaç ay geçti cevap verdik guvenmiyorsan sorma arkadaşım buraya, git doktora, niye cevabına guvenmedigin insanlara on kere soruyorsun.
sözlüm yazdıgımda sözlüm ne gibi şeyler demişlerdi o yüzden erkek arkadasım yazdım. güvenmemek değilde bu kuşkuyu size nasıl anlatabilirim bilmiyorum:(

Yok da yok demek içini rahatlatmıyorsa test yapıp göreceksin mecbur
deneyeceğim testi dışarı cikabilirsem. içine girip boşalması gerekiyor dimi gebelik için yani sonucta geri cekilme ile ilişki yaşayan insanlar var boxer vardı bizde olmaz diye düşünüyorum ama size de sormaktan geri kalamiyorum :((

öyle demeyin lütfen bilgilenmek için soruyoruz
onu yaptıktan sonra değil yapmadan önce araştıracaksın. Yapıp yapıp gelip burda ağlıyorsunuz. Size cinsel eğitim verilmiyor mu? Biyoloji dersinde nasıl hamile kalındığı öğretilmiyor mu bilimsel olarak? Ya şu ilişkileri korunarak tam yaşayın ya da yaşamayın arkadaş. Bir gün buralar sürtünenler yüzünden alev alacak.

onu yaptıktan sonra değil yapmadan önce araştıracaksın. Yapıp yapıp gelip burda ağlıyorsunuz. Size cinsel eğitim verilmiyor mu? Biyoloji dersinde nasıl hamile kalındığı öğretilmiyor mu bilimsel olarak? Ya şu ilişkileri korunarak tam yaşayın ya da yaşamayın arkadaş. Bir gün buralar sürtünenler yüzünden alev alacak.
lütfen sakince risk var mı söyler misiniz? lütfen. ayrıyetten gördüm dersini ama korkuyorum yine de ya olursa diye

Söyledik ya yok yok on kere daha mı yazalim yok işte sen bizi cildirtmak mı istiyorsun, yok dedik ya sana anlattigin şekilde hiçbir şey yok, başka türlü olduysa sakliyorsan olabilir onu da test yapar görürsün gerçi yapmışsın o a da guvenmemissin de, hiçbir şey yetmiyorsa doktora gidip muayene olacaksın ona da kiyafetle surtundum hamile miyim deme ciddiye bile almaz.

deneyeceğim testi dışarı cikabilirsem. içine girip boşalması gerekiyor dimi gebelik için yani sonucta geri cekilme ile ilişki yaşayan insanlar var boxer vardı bizde olmaz diye düşünüyorum ama size de sormaktan geri kalamiyorum :((
İçe boşalmada bile milyonlarca sperm içinden 1 tanesi döllüyor, hem içe boşalma yok hem boxer var sperm nerden geçecek de dölleyecek hepsi öldü yolda zaten

Söyledik ya yok yok on kere daha mı yazalim yok işte sen bizi cildirtmak mı istiyorsun, yok dedik ya sana anlattigin şekilde hiçbir şey yok, başka türlü olduysa sakliyorsan olabilir onu da test yapar görürsün gerçi yapmışsın o a da guvenmemissin de, hiçbir şey yetmiyorsa doktora gidip muayene olacaksın ona da kiyafetle surtundum hamile miyim deme ciddiye bile almaz.
abla kızma tamam özür dilerim haklısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back