- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
kızlar çok teşekkür ederim ya verdiğim para çok birde karttan çektirdimdişimdeki apse artık sertleşmiş kök apsesi olmuştu açmaktan başka şansım kalmadı. eşim ben doktoru görmeden sadece yeri güzel diye seni gönderdim kendimide kötü hissettim diyor. aslında göndermez ama her gece dişim de dişim diye acı çekip ağlar oldum. o da çaresiz çaresiz ne yapsam ki deyip kendini suçlu hissediyor. sen yeter ki iyileş ben yanındasürekli gelicem dedi. şimdi cumartesiye aldım o yüzden randevuyu o da benimle gelsin diye. adam bir tuhaf yaaa inanın ağrıdan öldüm normalkde insan doktorunu ağrısı olunca tereddütetmez ne yapmalıyım diye arar. ben şimdi hemen bitsinde bitirip gideyim diyorum.
Esiniz de siz tedavi edilirken yanınızda olursa sorun olmaz bence, hem para vermissiniz, hemde dayanılabilecek birsey degil. Cabucak kurtulursunuz insallah, merak ettigim doktorun yılısık tavırlarla yaklastıgı diger bayanlar adamın tavırlarının farkında degiller mi acaba?
gecmiş olsun canım dişlerınden kıst amelıyatı olan bırı olarak cektığın acıyı bılırım
bencede eşinle git madem parasını ödedin. terbıyesiz adam ya....
canım baştan anlatayım ben sana. benım ön alt ıkı dişimde kıst çıkmıştı. yuzum davul gıbı şişiyo inanılmaz acı cekıyodum ama salak kafam dişçi korkusundan gıtmedı o zamanlar. velhasıl ben ıhmal edince 6 dışıme birden sıçramıştı. mecbur oldum hastaneye gıttım devlet hastanesıne. bana once dişine bakacağız ölmüşse çekeceğiz çare yok dediler baktılar ısı tuttular ben hissedince o zaman bu dişi yaşatmaya çalışacağız denildi once kanal tedavesine başlandı. haftada iki kere gidiyodum çok uzun sure gittim geldim. ne zamankı kanal tedavım bitti o zaman amelıyat için randevu verdiler. amelıyyatım çok şukur sorunsuz gectı. şimdi uzerınden 8 yıl gectı çok şukur bı sorun yaşamadım
bu arada kist cıktığı zamanlar ssk hastanesıne guven olmaz dıye bende once ozele gıttım. ozeldekı doktor hemen gel yarın alayım kıstı deyınce korktum vazgeçtim iyikide oyle yapmışım.
bu arada kanal tedavisinden sonra birkaç saat sızı oluyodu ama fazla uzun surmuyodu cnm
geçmiş olsun canım..kanal tedavin tamamen bittimi yoksa tedaviye başlanıp içine ilaç konulup bir sonraki seansta devam mı edilecek..eğer devam edicekse seanslar arasında yüzde şişme olabilir dişine pansuman yapılması gerekir..ama tedavisi tamamen bittiyse şişmesi pek iyi olmamış..zaten abseli dişlerin kanal tedavisi tek seferde bitirilmemelidir..ben dişhekimiyim canım...sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım...tekrardan geçmiş olsun..
bana ne olur siz yardım edin baridoktor hanım ön dişlerim kaplamaydı ve dipte kişst vardı kaplama çıkarılırken dişlerden birisi kırıldı ve dişlerin dibindeki apse daha çok büyüdü. doktorum 20 tane iğne verdi bitince gel dilerini çekicez dedi. salı günü iğne bitiyor çarşamba diler çekilecek benim sorum şu. dişler çeklince dişteki o kistler geçer mi ben onu merak ediyorum yoksa tekrar bir ameliyat olursun diyenler var burada. doktor bir sıkıntı olmaz çekimden sonra küretaj yaparım diyor
canım dişin çekildikten sonra doktorun kisti güzelce temizledikten sonra bi problem çıkmaz merak etme...arkadaşların bahsettiği kist ameliyatı dişi kurtarmak için yapılan bi operasyon..anlattığına göre senin durumunda en uygun tedavi zaten doktorunda öyle uygun görmüş iğnelerin bittikten sonra dişini çektirmen..iyileştikten sonrada yeni dişlerini yaptırırsın bi problemin kalmaz..tekrardan bi operasyona falan gerek kalmaz..doktorun tavrından hoşlanmamışsın anlıyorum ama başka doktor seçeneğin olmadığına göre mecbur idare edeceksin..eşinle birlikte gittikten sonra doktorunda ona göre davranır sıkıntı yaşamazsın umarım...tekrardan geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?