- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
Kızlar Allah aşkına bir akıl verin. Sonuna kadar da okuyun. Çocukluktan bu yana dişlerimden çekiyorum ağzım hep apseli hep yaralı yine bir dişimde kök kisti oluştu.Karsta sarıkamıştayız şu anda yani buralı değiliz tayinle geldik ve öyle diş doktoru falan hangisi iyi hangisi kötü tanımıyoruz. geçen hafta eşim merkeze gittiğinde sormuş soruşturmuş bir diş doktoru bulmuş bana hayatım doktoru görmedim ama adamın yeri çok temizdi orada bir kaç kişiyede sordum iyi doktor dediler dedi. bende ağrıdan öldüğüm içintamam o zaman ranevu alalım arayıp dedim o zaten numarassını almış gelmişti eve. hamilleikde düşündüğüm için mecburen dün koştura koştura dişlerimi yaptırmaya gittim. doktor dişlerime baktı iğneyi yaptı falan tabi yarı ücretide verdim bu arada sonra 3 dişimi keserken adamın tavırları değişmeye başladı ben içeride otururkende diğer hastalara hayatım canım geç şöyle otur diyordu ama ben tanıyor zannettim samimiyetine bakınca. sonra bir baktım banada aynı muamele ağzımda üç kesik diş kusura bakmyın benim ismim mutluluksensin yani canım değil dedim adam ters ters baktı ama kadınlar hisseder her gelen bayan hastaya saçma sapan yılışıklıkllar. daha sonra beni ağzıma diğer bir iğne daha yapıp koltuğa oturttular siz bekleyin diğer hastayı tedavi edelim o arada uyuşsun dedi. bende koltuktayım diğer hasta üşüdüm camı kapatır mısınız dedi elelrini tutup bakayım hayatım falan diyor.. dişimizi tedavi ederken çok fazla yüze eğilip temas ediyor. ya ben bu işten birşey anlamadım.tamam biz tayinciyiz ama buralar küçük yerler Allahım göstermesin insanın adını çıkarır.kırk yıllık ahbap gibi konuşuyor herkesle. ben çok yadırgadım. geldim evde eşime anlattım ben bu adama bir daha gitmem lanet bir şey içim almıyor hiç tavırları hoş değil dedim. arkadaşımda parayı vermişsin yarı şekilde ağzında şu an hep kesik dolu porselen kaplama yapılacapı için başka doktor başkasının yaptığına bakmıyor paranı verdiğin kadar tedaviyi tamamalat gerisine gitme dedi. mantıklıda geldi ama yinede rahatsızım. eşimde sinir oldu ben geleyim yinede bir bakalım gerçekten öyleyse para önemli değil yarıda bırak dedi.şu anda ağzım şişlik dolu dünkü apseli dişin tedavisi sonrası bugün yüzüm davul gibi şişti. ama doktoru aramaya korkuyorum dünkü bütün hastalara yapıalan tavırlardan sonra.antibiyotiği aldım cumartesiye kadar eşimle gitmeyi bekleyeceğim böyle ağrılı ağrılı. birde ön diş apse yapan mahvolmuş durumdayım. bazen şeytan diyor eşinle git yüzünün ağrısına falan bakma al parayı gitme bir daha diye ama başka doktor yok devlet var deseniz ön dişim devlet eseri ölüyorum şimdi.
kızlar ben mi abartıyorum bilemedim ama oradaki tüm hastlaar bu ne yaa parayı alana kadar böyle değildi parayı verince ne bu terbiyesizlik dediler benle beraber. ne yapayım
kızlar ben mi abartıyorum bilemedim ama oradaki tüm hastlaar bu ne yaa parayı alana kadar böyle değildi parayı verince ne bu terbiyesizlik dediler benle beraber. ne yapayım