Ya bana yardim edin cvp bekliyorum

SeTeNaY_81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
7
0
37
[/SIZE]YA benim erkek arkadaşımla 2 bucuk sene beraber ama bır ayrılıp bır barışıyoruz ya ben anlamadım bu benı 2 haftadan berı aramıyorum ben arıyorum acmıyorr sonda bu telefonunu degıstırmıs benı aradı sadece nerdesın dedi sonrada kapatdı yuzume telı... bende onu aradım benı aramadı dedı bende sevgımden arıyorum dedı bırsey demedı.. aradan bırkac gun gectı gecenın bır vaktı 3 defa aramıs ama bende duymadım sımdı arasam kendımı kucuk duruma dusururum dıye korkuyorum bırazda burnu surtsun ıstıyorum benı kek yapıyor yaaa.....Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazencoksekeriremsucoksekeriremsucoksekeriremsu

valla arkadaşım asla arama derim kendinde demişsin burnu sürtsün biraz..
şu erkekler hep böyle yaaa...anlamak imkansız..
bu arada 2 yıldır birlikteyiz demişssin senden habersiz tel.numarasını değiştirmesi ve nerdesin deyip teli yüzüne kapasıda çook ilginç ilişkini gözden geçirsen ii olur tatlım...

Yazdığınız iki satırdan hareketle, böyle ilişki mi olur?Böyle birine sevgili diyebilir misiniz?Kendiniz bir ölçün ,tartın...Neden öyle davranıyor?Bu sorunun yanıtına göre ilişkinizle ilgili kararlar alın.a.s.

aynı şey benimde başımda var maalesef.hiç bir şey olmasa arayıp nerdesin diye sorması seni hala merak ettiği anlamına gelir.bunu düşünerek içini rahatlat ve arama bence çünkü klasik erkek modeli.kesin arar.süründüreceksinnnKötü KazenKötü KazenKötü Kazen

arıyorsunuz açmıyor, sonra da telefonunu değiştiriyor :1shok::1shok::1shok:
adım atmayın derim...pek sağlam bir ilişki değil anladığım kadarıyla.

2 buçuk sene içinde ayrılıp barışıyoruz demişsiniz fisfisfis
hem kendinz hem ilişkiniz zarar görmüş.
bu kadar ayrılıp barışmışsınız demek ki ilişkide bir sorun var olmuyor belkide yürütemiyorsunuz :uhm:
zamana bırakın en iisi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…