• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya artık bu soruma cevap verin nolur

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ya kızlar ben çok sordum bu soruyu ama kimseden cewap alamadım..başlık açmak zorunda kaldım..PROLAKTİN İN NORMAL DEĞERİ NEDİR VE SONUÇALRDA BULAMIYORUM ONU KISA YAZILIŞI FALAN NEDİR....LÜTFENNN :teselli::teselli::teselli:BUNA CEWAP VERİN

Prolaktin PRL 4.6 - 37 ng/mL normal değiri bu cnm.hailelik dönemlerinde artış gösterio die biliorum ama net bi bilgim yok.

kısaltması PRL diye biliyorum ben..

değerlerine de netten baktım 0.70 - 25 (ng/ml) 72 - 511 (iui/ml) arasında olması gerektiğini yazıyo ama ne kadar güvenilir bi bilgi bilmiyorum..

alt sınır biraz farklı belirtilmiş ama sanırım üst sınır 25.benim yanlış hatırlamıyorsam 23 tü,drr normal demişti.senin değerin kaç acaba?

üst sınır 24 ama her yerde değişiyor 25 falan normal PRL olarak var canım yüksekliğinde doğum kontrol hapı veriliyor

kısaltması PRL. Kandaki normal değeri 10-25 ng/ml Senin değer kaç çıktı canım?

alt sınır biraz farklı belirtilmiş ama sanırım üst sınır 25.benim yanlış hatırlamıyorsam 23 tü,drr normal demişti.senin değerin kaç acaba?

canım benim değerim 21.57...normal galiba süprizzzzz

kısaltması PRL diye biliyorum ben..

değerlerine de netten baktım 0.70 - 25 (ng/ml) 72 - 511 (iui/ml) arasında olması gerektiğini yazıyo ama ne kadar güvenilir bi bilgi bilmiyorum..
PRL OLARAK BULAMADIM YANİ BULAMADIM DEĞİL YAZMIYO..NEYSE ZATEN PROLAKTİN DİE YAZIYOMUŞ CANIM TEŞEKKÜR EDERİM DEĞERİM 21.57 İİİMİ ACABA

arkadaşlar en düşükle en yüksek değerler her labaratuarda kendine göre değişiyor fakat genel olarak bakarsak en düşük 6 en yükseğide 30 olarak dikkate alabiliriz ama dediğim gibi en güzeli kendi doktorlarınıza sormanız çünkü labaratuarlar kendi değerlerine göre değerlendirme yapıyorlar;)

benim de yüksekti 47 sonra ilaç içtim 1 e düştü ama ilaç beni mahvetti dengemi bozdu çok yan etkisi varmış parlodel diye bir ilaç

Back