Y şeklinde rahim ameliyatı

esrsahin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
1
0
31
AHerkese merhaba. Normal yolla hamile kaldım ancak 11 hastalıkken düşük yaptım. Rahminin y şeklinde olduğunu öğrendim. Şimdi histeroskopi için gün aldık. Bu şekilde histeroskobi olup hamile kalan var mı? Histeroskopiden kaç ay sonra çocuk denediniz? İyileşme süreci be kadar sürüyor?

AHerkese merhaba. Normal yolla hamile kaldım ancak 11 hastalıkken düşük yaptım. Rahminin y şeklinde olduğunu öğrendim. Şimdi histeroskopi için gün aldık. Bu şekilde histeroskobi olup hamile kalan var mı? Histeroskopiden kaç ay sonra çocuk denediniz? İyileşme süreci be kadar sürüyor?
Rahim ortalama iki haftada kendini toplar yani bir adet dönemi bekle derim zaten ameliyat sonrası geçikme yaşayabilirsin

Merhaba benimde y şeklindeydi hiç gebe kalamamıştım tup bebek de yapmama rağmen daha sonra histereskopiyle düzeltildi 2 ay sonra gebe kaldım ama kalp durmasıyla 8 hafta kürtaj oldum,iyileşme süreci cabuk en fazla kanama 1hafta sürüyor oda lekele tarzında,

Merhaba arkadaşlar. Bende Y rahim şeklinden dolayı histeroskopi oldum bugün üçüncü günüm. Hem rahim yan duvarları açıldı hem de 1.5 cm polip varmış onu aldi. Bir gece hastanede yattım. Doktor içine balon yerleştirdi bir gün sonra çıkartıp spirali yerleştirdi. Spirali de 10 gün sonra çıkartacak. Bu süre boyunca da ilişki yasak.

merhaba öncelikle geçmiş olsun hepinize benimde rahmim y seklindeymiş ama benim ögrenmem baya geç oldu 3 kürtaj ve belirlenemeyen infertilite sonrası şimdi gittiğim doktorum ilk muayaneden tespit etti ameliyat günü aldım ve simdi bekliyorum benim merak ettiğimde operasyon sonrası gene düşük olma ihtimali var mı

X