Erkek İnfertilitesi Xyy kromozom bozukluğu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Senibeklerkenben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
588
512
53
32
Eşi 47 xyy kromozomu olan var mı ? xyy kromozom bozukluğu olan var mı? Çocuk sahibi olabildiniz mi ? Xxy örnekleri çok ama bizim gibi xyy çook çok nadir görülen bir durum umarım dönüş alabilirim :/

Son düzenleme:
Süper erkek sendromu olarak geçiyor bu hastalık. Burda önemli olan eşinizin testosteron seviyesi ve sperm üretebiliyor olması. Bunlar normalse zaten sıkıntı yaşamazsınız. Sadece sağlıklı çocuklarınızın olabilmesi için tüp bebek daha doğru olur. Eşinizin kromozom fazlalığı olduğu için oluşan spermlerin seçilmesi gerekli çünkü. Ama bence kafanıza takmayın. Dediğim gibi yapılan testleri sonucu durum netleşir zaten. (Bu arada etrafımda bildiğim böyle birisi yok sadece aldığım eğitim dolayısıyla bunları biliyorum)

Öncelikle yazdığınız için çok teşekkür ederim :) Evet söylediğiniz herşeyi biliyorum 1 başarısız tüp bebek denemiz var 2. İçin hazırlık sürecindeyiz. Bizim gbi bununla savaşanlarla konuşamak istedim aslında tecrübelerini ve sonuçlarını öğrenmek:) çok nadir görülüyor xyy bu yüzdende yazan yok :)

Arama yerinden klinefelter 47xyy diye aratirsaniz baya bir konu var. Ordan okuya bilirsiniz

Merhaba öncelikle dönüş için teşekkür ederim. Klinifelter sendromu xxy dir. Evet o çok görülen bir durum ve onunla ilgili çok konu var. Bizdeki durum xyy sendromu. Klinifelter değil yani ikisi farklı :/

Merhaba öncelikle dönüş için teşekkür ederim. Klinifelter sendromu xxy dir. Evet o çok görülen bir durum ve onunla ilgili çok konu var. Bizdeki durum xyy sendromu. Klinifelter değil yani ikisi farklı :/
Evet kariştirdim haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…