• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OHT peptide-3. nükhet durunun güzellik kremiymiş bu kremi çok merak ediyorum acaba bununda numunesi vrmıdır denemek istiyorum bilginiz varmı kızlar bide niweadan numune alan varmı

arkadaşlar bide mineral makyaj bölümünü incelerken kızlar nette gezerken dash minerals diye bir site buldum free sample veriyolar hemde öyle böyle sample değil. far, allık, eyeliner, fondöten, pudra, kapatıcı, parlak far hepsinden deneme boyu istediğiniz rengi seçebiiyosunuz ben denemedim ama sınır yok galiba 5 yada 10 ürün diye her üründen istediğiniz kadar sipariş edebiliyomusun bilmiyorum bi deneyin derim. ve 8 dolar sabit denemelerden ne isterseniz isteyin taşıma ücreti ödüyosunuz. paypalle ödeme tabiki. ben bugün verdim sipraişimi bakalım ne zaman gelcek gelince fotoraflarını koyarım. toplamda ben 7 ürünün deneme boyunu sipraiş ettim.
google a mineralperfections yazınca bulursunuz. zaten siteye girince free sample diye belirtiyo. yazan bir msj vardı sizlerin bundan haberi varmı 8 dolar taşıma ücretine mineral makyaj:S

arkadaslar benm bugün geldi ama ben bana göndermiyolar die bi kez daha form doldurmuştum bi daha gelirmi ya ben gelmesini istemiyorum nasıl iptal edicem yardım?

iyimişş ne zaman elıne gelırrkıı.. gelıncee bızıde bılgılendrırsın canm
cnm sprişi ben vermedim burdan bi arkadaş yazmış msjı bende bilgisi olan varmı die merak ediorum şu bioblasla rozi neler yolladı maşllah her markanın numunesi varzemuszemus

arkadaslar benm bugün geldi ama ben bana göndermiyolar die bi kez daha form doldurmuştum bi daha gelirmi ya ben gelmesini istemiyorum nasıl iptal edicem yardım?
benim bildigim kadaryıla ikinci kez gelmez canım iletişimbölümünden yaz sende iptal ediyorum ürünleriniz elime ulaştı diye

urunlerın sıtesınden canım ıletısım bolumune yaz... bugun de bıoblas vee ıxora numunelerım geldı mını mınıler cok tatlı =)) bıoblas ve rozı ucret almadı ıxora da 3.50 aldı

Sağol canım,rozi ve bioblasta tam olarak mesaja ne yazdın acaba bende öyle yazayım

salı günü istemiştim,bugün geldi kargo,8 parfüm numunesi ve 5 paket krem var bende de,özellikle salyangoz kremini merak ediyordum ,bugün deneyeceğim,paylaşan arkadaşa teşekkürler

bende 1 hafta önce istemiştim bu sabah geldi 5 adet salyongoz krem 5 adet bayan 3 adet erkek parfümü göndermişler

bebek bezlerı yerlerı varmıs =)) ben ılgılenmedım.. bıoblastan rozıden ıxoradan geldı ıste

aa evet sende kocaelisinn bı de =) valla sasrdım dun 2 kargo aynı anda geldı ıstee.. mını mını numunelerım... =))

slm kızlar,
ixora dan 2gün önce istediğim numuneler bu sabah elime ulaştı, gerçekten çok güzel kokuları var, çok beğendim. ürünler ankara dan yurtiçi kargo ile geldiği halde 3,50 tl ödedim. Kremi denemedim ancak fiyat, koku ve kalıcılık yönünden benden tam not aldı :)
paylaşan arkadaşa teşekkürler

Back