Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sprişi ben vermedim burdan bi arkadaş yazmış msjı bende bilgisi olan varmı die merak ediorum şu bioblasla rozi neler yolladı maşllah her markanın numunesi varzemuszemusiyimişş ne zaman elıne gelırrkıı.. gelıncee bızıde bılgılendrırsın canm
benim bildigim kadaryıla ikinci kez gelmez canım iletişimbölümünden yaz sende iptal ediyorum ürünleriniz elime ulaştı diyearkadaslar benm bugün geldi ama ben bana göndermiyolar die bi kez daha form doldurmuştum bi daha gelirmi ya ben gelmesini istemiyorum nasıl iptal edicem yardım?
benim bildigim kadaryıla ikinci kez gelmez canım iletişimbölümünden yaz sende iptal ediyorum ürünleriniz elime ulaştı diye
bu seklde kesn iptal olurmu eminmisin??
urunlerın sıtesınden canım ıletısım bolumune yaz... bugun de bıoblas vee ıxora numunelerım geldı mını mınıler cok tatlı =)) bıoblas ve rozı ucret almadı ıxora da 3.50 aldı
bebek bezlerı yerlerı varmıs =)) ben ılgılenmedım.. bıoblastan rozıden ıxoradan geldı ıste