• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canm boylee ucundaa rolon tarzı bsy var daha rahat kullanılır surme acısından falan b102 sanırım burbry olması lazım o cok guzel dun surdum kolumaa hala duruyo bgendım

2 125ml. sampuan (3 kullanımlık falan) 2 tane sac bakım balsamı 2 tane selulut kremı 1 tane tuy azaltıcı falan.. tbı bunlar ufak seylerr fazla ısı yaramaz ama sampuanla balsam gıder bıkac kullnılmaya

Merhaba,

Ürünlerimizden sipariş vermek isterseniz, www.ixora.com.tr den siteye giriş yapabilirsiniz.

Sitemize üye olarak ya da üye olmadan sipariş verebilirsiniz. Tüm ürünlerimizi indirimli alabilmek

için, sipariş verirken karşınıza çıkacak olan Satış Temsilci Koduna 30082007 yazmanız yeterli olacaktır.

Bir ürün siparişlerinizde kargo bedelini siz ödemektesiniz. ıki adet ve daha fazla siparişlerde, kargo

bedelini firmamız karşılamaktadır. Sipariş konusunda sormak istedikleriniz olursa, bize yazabilir ya da

arayabilir siniz.

Sipariş verdiğiniz ürünlerin ödemesini banka havalesi, kredi kartı ( Bonus Karta peşin fiyatına 3

Taksitle ödeme yapabilirsiniz. ) ve Siparişinizi teslim aldığınız esnada Yurtiçi Kargo’ ya ( Sipariş

Tutarınızın en az 48 TL. olması koşuluyla ) yapabilirsiniz.

Ayrıca sizler için satış temsilciliği uygulamasını başlattık. ınternet sitemizden bu konu ile ilgili

detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. www.ixora.com.tr

Ürünlerimizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle,

Sibel KAYA

507 306 78 14

312 473 39 42
şimdide bu gldi anlamadım yaw:S

Roziye mesajı gönderdim,adres bölümü yoktu mail mi gelicek adresi nasıl vericez?

dilara.aaa;

satış temsilcisimi oldun yanlışlıkla acaba? çünkü kimseye öyle bi mail gelmedi,yada bilgilendirmek için öylesinede göndermiş olabilirlerkafamçokkarıştı

Gecenlerde 2.ciye istemiştim ixoradan yanlış adrese göndermişler kargo geri gitmiş aradılar özür dilediler biraz önce,hatalarını telafi etmek için tüm parfümlerin numunelerinden göndereeklerini ve kargo ücreti ödemeyecemi belirttiler hayırlısı bekliyorum şimdi :roflol::icecream::dance:

benim ıxoralar da geldi, 5 adet bayan parfüm numunesi, 3 adet erkek parfümü numunesi ve 5-6 adet de salyangoz kremi numunesi...sağolsunlar, allah razı olsun ne diyeyim..:)

ama ben en çok epilixirden numune istiyorum, kollarımı ağdayla alıp epilixiri süreceğim, mail attım ama cevap bilem gelmedi...:(

Gecenlerde 2.ciye istemiştim ixoradan yanlış adrese göndermişler kargo geri gitmiş aradılar özür dilediler biraz önce,hatalarını telafi etmek için tüm parfümlerin numunelerinden göndereeklerini ve kargo ücreti ödemeyecemi belirttiler hayırlısı bekliyorum şimdi :roflol::icecream::dance:

:1shok::1shok::1shok: sanslıymıssınsengözlerimebaksanab

kargo zaten az tutuyor, 3,5 tuttu benimki..ama 2. defa gönderilmeyecektir diye belirtmişlerdi bana gelen mailde..şans işte, güle güle kullan arkadaşım...başka beleş yer varsa tarif ediverin hayrınıza...malum memurus para yok pul yok, cep delik cepken delik, devlet bize biz esnafa...:)

kargo zaten az tutuyor, 3,5 tuttu benimki..ama 2. defa gönderilmeyecektir diye belirtmişlerdi bana gelen mailde..şans işte, güle güle kullan arkadaşım...başka beleş yer varsa tarif ediverin hayrınıza...malum memurus para yok pul yok, cep delik cepken delik, devlet bize biz esnafa...:)

Ben Hugodan numune istedim eper gönderirlerse yazarım bi sitede gördüm gönderdiklerinden emin olayım paylasırımsengözlerimebaksanab

Back