xora ak Parfm kullananlar... Acil yardm

lacoste nin kodunu bilen varmı bana ixoradan çiçeksi meyveli birkaç koku önerebilirmisiniz ??

Ben ixora dan the one aldim oryantal ciceksi diye geciyor oneririm kalici ve cekici bir koku. Erkek arkadasim cok begenmisti parfumun ne diye sormustu oysa o gun sikmamıstım atkima sinmis ve ben hissetmedigim halde farkediliyormus o denli kalici bir koku yani. Tabi herkeste farkli da durabilir biraz da zevk meselesi agir bulan da var bayilan da.

ixora'dan kış kokuları; B241 Sexy 212, B237 Escada magnetizm, B 071 Hipnotic poison, B 073 Hot Couture, B106 Naomi Campbell, B 250 lancome traffic, B288 Armani mania, B174 Escada Collection

Arkadaşlar internetten sipariş verirken en son siparişi tamamlamadan önce
satış temsilcisi kodu bölümüne esra1982 yazarsanız ürünlerinizi indirimli alabilirsiniz.

ixora'da parfümlerin hangi kokulara ait olduğunu online destek bölümünden sorabilirsiniz ordan yardımcı oluyorlar ve çekinmeden sitelerinden sipariş verebilirsiniz.

daha önce bi defa dp açık parfüm kullanmıştım ilk sıktığımda çok ağır bi havası vardı adeta ciğerlerime yapışıyomuş gibi hissediyodum bunda da aynı şey söz konusu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…