xora ak Parfm kullananlar... Acil yardm

brangelina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
372
3
96
İstanbul
kızlar ixora diye bi açık parfüm var
hem fiyatları diğerlerine göre daha uygun hem kampanyaları çok güzel..ayrıcada çok farklı kokular var..avonun bikaç kokusu bile var..ama kullanan varmı hiç kokuları nasıl ve kalıcımı bilgilendirirseniz çok sevinirim

burda da birkaç magazası var d&p tarzı ;ama ambalajı filan daha kalite duruyor ben de denemeye çekındim alanlar varsa payalaşımlarını beklıyoruz

Bende gördüm,hatta netten sipariş verebiliyorsun ama tabiki kalitelimi bilmiyorum.Kullanan varsa fikir verebilir.

Ben kullandım ve çok memnun kaldım. Şuanda da satış temsilciğini yapıyorum. Sattığım tüm kişiler çok memnun kaldı. Orjinalden farkı yok gibi... Eğer internetten almak istiyorsanız satış temsilcisi koduna 1976 yazın ve daha ucuza alın :))

kıslar ixoradan numune sipariş etmiştim ben.5 kadın 3 erkek kokusu yolladılar orjinallerine yakın kokular kalıoda baya yani.numune denemelerim tabi bunlar

peki bacım sipariş verip kapıda ödeme yapma gibi bi şansımız varmıdır? bende numune istemiştim gönderdiler. eşimde beğendi bende. eğer olursa eşim için 082 kodlu parfümü alıcam. gerçekten süper

açık parfm alıcam dp den almayı dşünmüştm kafam karıştı şimdi arkadaşlar ixoradan mı alsam acaba hangisi daha iyi ve kokusu kalıcı :S

ewt bende bunu merak ediyorum kapıda ödeme yapılıyor mu?

kızlar bide şimdi baktımda ixoranın sitesine bazı parfümlerin 100lükleri 15 tl 50likleri 10 tl bi tane ısmarlayım diorum.gözüme çarpan parfümler tendre poison ve coco sizce bunlar nasıl kokuo?özellikle coco?ixorann bu kokularını ttavsiye edermisniz?

yurtiçi kargo ile kapıda ödeme olabiliyormuş ama tutarın en az 48 ytl olması lazımmış. 2 parfümde 48 ytl yapıyormuş zaten. mail atmıştım cep telimi aradılar bilgi verdiler sağolsunlar.İndirimden yararlanmak için kod lazımmış sanırım, ama o anda çok müsait olamadığım için konuşamadık.

mesajınızı geç gördüm pardon.. 7beyaz sorunun cevabını bulmuş zaten.. onun da dediği gibi yurtiçi kargo ile 48 lira ve üzeri alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği mevcut. ben kredi kartı ile de yaptım alışveriş bir sorun yaşamadım. indirim kodunu yukarda vermiştim zaten "1976" . siteden birisi sipariş vermiş sanırım kim olduğunu bilmiyorum. eğer düşüncelerini paylaşırsa sevinirim...

kızlar bence d&p den şaşmayın bn daha önce başka bir topikte yazmıştım burdada yazayım ixoranın kokuları kötü yada bana öle denk geldi 4tane sipariş vermiştim en sevdiğim kokulardan hepsi birbirinin aynı kokuyor yani kötü grçekten bi tuhaflık var

bende sipariş vermek istiyorum lanvın oxygene şuan orjinali piyasada yok strawberryde var ama ordanda sipariş vermeye çekiniyorum..bu markadan alan başka kimse yok mu kafam karıştı kızlar

arkadaslar ben ıxora kullanıom sımdı onceden d&p kullanmıstım ıkısındende cok memnunum 3 senedır bu tıp parfumlerı kullanıom rahatlıkla alıp kullanabılırsınız

bayanlar parfümde hem ekonomik hem kaliteli ürün almak istiyorsanız tercih ixora olmalı çok güzel kalıcı kokuları orjinalle birebir kafanız karışmasın dpnin adı var emin olun ixora süperr jelatinli temiz :)

şimdi ixora'nın sitesine baktım da biz hangi parfümlerin taklitleri olduğunu nerden bilcez yav?değişik değişik isim koymuşlar ve parfümlerin içeriğinde ne olduğunu da yazmamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…