xora ak Parfm kullananlar... Acil yardm

hangi bayan kokuları güzeldir?

bana gönderilen numunelerde çok beğendiğim bir koku yok erkek kokularından da hugo boss fresh çok güzeldi e016....bir an önce sipariş vermek istiyorum..

bak şu yazdıklarımda çok iyidir.

(Escada magnetizm
Lady Mıllıon - Paco Rabanne
Be Delicious
Mıdnıght Fantasy Brıtney Spears,
Paris Hilton
Merveılles Hermes

kodlarını merak ettiğin olursa canım onuda yazarım.

hmm sağol escada collection, Escada magnetizm,Lady Mıllıon - Paco Rabanne,Mıdnıght Fantasy Brıtney Spears, lancome hypnose un kodlarını yazabilirsen sevinirim canım..

escada collection b174 , Escada magnetizm b237 ,Lady Mıllıon - Paco Rabanne b303 ,Mıdnıght Fantasy Brıtney Spears b261 , lancome hypnose u bilmioum canm. Sitesinde parfüm destekten sorabilirsin

inşşlaah beğenirsiniz. Hayırlı olsun. Lady milion şekerli bi koku benim çok hoşuma gidiyor. Black xs de çok iyidir. onuda denemenizi tavsiye ederim.

Bence ixora mükemmel açık parfüm üretiyor. Çok kalıcılar herkese tavsiye ederim. Örneğin fresh sevenlere b189 b220 tatlı sevenlere b174,b261,b225, öneririm.

arkadaşlar ixora parfümde çalısıyorum tamam kokuları cok guzel .nekadar kalıcı dıyorlar bıze solenen kıyafette 4 gün tende 2 gün ama yalan yanı hangı açık parfum kalır kı 4 saat sonucta

arkadaşlar ixora parfümde çalısıyorum tamam kokuları cok guzel .nekadar kalıcı dıyorlar bıze solenen kıyafette 4 gün tende 2 gün ama yalan yanı hangı açık parfum kalır kı 4 saat sonucta

cnm lacoste güzel

hypnptic poison güzel (ama biraz ağır)

choclate women & men cok guzel çikolata kokuyo :))

vanillia sugarr güzel onun harıcındekıler hemen gidiyor tenden :)

erkekte one million gercekten guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…