bu arada canım az evvel resmi sorumluyla konuştum, neden nette hiç bilgi yok falan dedim.. dedi ki ürün ilaç ya da metobolizmaya etkin bi ürün değil yediklerinizden yağ ve karbonhidratın belli bi yüzdesini alıyo dedi. netten satışımız ok dolaısıyla ilaç olmadığı için forum da açmadık sadece eczanelerde var dedi. ama illaki sonuç alırsınız dedi. dikkatli beslenme egzersiz ve xls medical 3 kata kadar etki sağlıyor ulusal örgütlerin sonuçları dedi bu. kimi 4 kilo kimi 2 kilo veriyor ayda dedi. ama yiyiyp içip kullanıp kilo vermeyi beklemeyin dedi. şimdi almaya gidiyorum eczaneden. size de bilgi vereceğim 10 günde 1 tartılacağım. ona göre haberiniz olur. ama diyet egzersizle beraber kullanan varsa yorumları bekliyorum. sizden ricam herşeyi yiyip kullanıp kilo veremeyenler değil daha dikkatli beslenip egzersiz yapıp kilo kaybını arttıranlar cevap yazsın. değilse bizler sadece demolize oluyoruz çünkü. ben şahsım adıma herşeyi yiyip ürün kullanıp kilo verme hayalini yıllar önce bıraktım. bu tarz ürünler dediklerini yapsa bile sonunda illaki bi tahribata yol açıyor. benim derdim dikkatli beslenip egzersiz yapmama rağmen kilo kaybımın olmaması. destek bekliyorum tşkler şimdiden...