Xl muhabbetler

Zeynep;

Hoş geldin canım.....:KK71:

Sana özelden yazamadan sen geldin....Sefalar getirdin......

hoş bulduk,
bir kez daha deneyince bağlandım.bu arada eşimi salıncağa oturttum.ağustosta klima yaktıran adam,bu havada(burası yağmur havasında)balkon keyfi yapmak istedi.:KK53:

Yenam. sende hoş geldin.birde cyd86 var.o na da iyi geceler.hayırdır..hastane araştırması falan,merak ettim..

hoş bulduk,
bir kez daha deneyince bağlandım.bu arada eşimi salıncağa oturttum.ağustosta klima yaktıran adam,bu havada(burası yağmur havasında)balkon keyfi yapmak istedi.:KK53:

Burasıda çok soğuk özellikle akşamları bayağı soğuyor...

Demek balkon keyfi yapmak istiyor sende yanındasın tabii..Üşütme dikkat et canım..

Merhabalar hoş geldiniz.......

Buyrun ; topiğimiz her tür paylaşıma açıktır;ama XL deneyimler baş tacımız;malum beden XL..Gerçi benim ki artık XXXL ama neyyysseee.Siz görmezden gelin...

Hoşbuldum teşekkür ederim. :KK16: ne yazık ki XL' ım ben de :KK31: ama azmin zaferi örneğini göstermek istiyorum :KK19: bu arada bir fırsat sitesinden aldığım kuponla yarın randevu aldığım bir güzellik salonuna gideceğim. 6 seans (1.5 ay sürecek) kavitasyon-lenf drenaj-radyo frekans - vakum yaptıracağım. işe yaramasını umut ediyorum inş. dedikleri gibi bir incelme sağlanabilir :KK61:

Aranızda Kavitasyon vs yaptıran var mı acaba daha önce :26:

Yenam. sende hoş geldin.birde cyd86 var.o na da iyi geceler.hayırdır..hastane araştırması falan,merak ettim..

Bu sıralar hiç istikrar sağlayamıyorum canım yaa..Buda benim metabolizmamı iyice yavaşlatıyor..Acaba diyorum problemmi var kan değerleirme baktırayım istiyorum.. 2 yıl önce gitmiştim en son..ama iki yılda çok şey olabilir değilmi.?

Burasıda çok soğuk özellikle akşamları bayağı soğuyor...

Demek balkon keyfi yapmak istiyor sende yanındasın tabii..Üşütme dikkat et canım..

sıkıldı tüm gün yatmaktan.bugün hava dışarda güzeldi.çakşam bozdu.bende migrostan bir yığın çiçek aldım.çok ucuzdu..başıma geleceği biliyorum.10 dakika oturdu..yine yatır diye tutturuyor..

Hoşbuldum teşekkür ederim. :KK16: ne yazık ki XL' ım ben de :KK31: ama azmin zaferi örneğini göstermek istiyorum :KK19: bu arada bir fırsat sitesinden aldığım kuponla yarın randevu aldığım bir güzellik salonuna gideceğim. 6 seans (1.5 ay sürecek) kavitasyon-lenf drenaj-radyo frekans - vakum yaptıracağım. işe yaramasını umut ediyorum inş. dedikleri gibi bir incelme sağlanabilir :KK61:

Ne güzel,inşallah faydasını görürsün..

KAç kilosun.?

Bu sıralar hiç istikrar sağlayamıyorum canım yaa..Buda benim metabolizmamı iyice yavaşlatıyor..Acaba diyorum problemmi var kan değerleirme baktırayım istiyorum.. 2 yıl önce gitmiştim en son..ama iki yılda çok şey olabilir değilmi.?

aslında en doğrusu.ben de çok ihmal ediyorum.ama metobolizma ne yapsın..çok yoruluyor...ben kendi açımdan diyorum..

Bu arada ben kendimi tanıtayım izninizle; ismim Ceyda, 24 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim, henüz bebeğim yok, İstanbul' da ikamet ediyorum :KK42:

hoş bulduk,
Canı sıkıldı ,hava almak istedi demekki.Belki iyi gelir temiz havada olmak ama üşütmez inşallah....
Kontrol tahlilleri için konuşuyorduk canım.Özel de olsa nasıl,devlet imkanları dahamı iyi diye.Şükür bir hastalık yok...

Umarım gerçek bir başarı öyküsü yaratırsın biz de alkışlarız...
Bahsettiğin işlemlerden hiç birini yaptırmadım ve kapsamlı bir bilgim yok;ama sen bize bilgi verirsin.İşlemler başlasın nasılsa bir çok bilgi alır bizimlede paylaşırsın...

Ne güzel,inşallah faydasını görürsün..

KAç kilosun.?

teşekkür ederim, valla ben de faydasını görürüm diye dua ediyorum :KK31:

boyum 1.58, kilom 68 şuan. 72 idim, Şubat ayı'nda diyetisyen kontrolünde diyete başladım ama bir ara diyeti bıraktım, sonra yeniden başladım vs :KK1: şuan diyetteyim tabii ve amacım en azından 55 kg olabilmek :KK31:

Bu arada ben kendimi tanıtayım izninizle; ismim Ceyda, 24 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim, henüz bebeğim yok, İstanbul' da ikamet ediyorum :KK42:

MEmnun olldum Ceyda,bende nilüfer 40 yaşındayım..Bu rakamı söylerken duymak çok tuhafıma gidiyor henüz alışamadım 4 lü rakamlara.::KK19:
İzmirDe oturuyorum...

teşekkür ederim, valla ben de faydasını görürüm diye dua ediyorum :KK31:

boyum 1.58, kilom 68 şuan. 72 idim, Şubat ayı'nda diyetisyen kontrolünde diyete başladım ama bir ara diyeti bıraktım, sonra yeniden başladım vs :KK1: şuan diyetteyim tabii ve amacım en azından 55 kg olabilmek :KK31:

Çok şükür pekte XL değilmişsin.Yaşında oldukça genç .İstediğin kiloya kolayca ulaşabileceğini düşünüyorum...

Ben de Beyza canım...49 yaşındayım.Yıllardır kiloluyum,evliyim,İstanbul'da yaşıyorum ve ZAYIFLAMAK İSTİYORUM.......

Umarım gerçek bir başarı öyküsü yaratırsın biz de alkışlarız...
Bahsettiğin işlemlerden hiç birini yaptırmadım ve kapsamlı bir bilgim yok;ama sen bize bilgi verirsin.İşlemler başlasın nasılsa bir çok bilgi alır bizimlede paylaşırsın...

Elbette paylaşırım, hem de seve seve :KK34: yarın ilk deneyimim olacak açıkçası heyecanlıyım :KK1: Bana verdikleri ilk bilgiye göre; yarın seansa gitmeden önce en az 1.5 litre su içmeliymişim, seanstan sonra da 2 litre kadar su tüketmem gerekliymiş ve seans sonrası 6 saat yemek yenmeyecek dedi oradaki yetkili bayan :KK61: ilk seansta bile 2 cm. incelme oluyormuş, zaten seasn öncesi ve sonrası vücut ölçülerinizi alacağımız için farkı kendiniz göreceksiniz dedi :81:

MEmnun olldum Ceyda,bende nilüfer 40 yaşındayım..Bu rakamı söylerken duymak çok tuhafıma gidiyor henüz alışamadım 4 lü rakamlara.::KK19:
İzmirDe oturuyorum...

Çok şükür pekte XL değilmişsin.Yaşında oldukça genç .İstediğin kiloya kolayca ulaşabileceğini düşünüyorum...

Ben de Beyza canım...49 yaşındayım.Yıllardır kiloluyum,evliyim,İstanbul'da yaşıyorum ve ZAYIFLAMAK İSTİYORUM.......

çok memnun oldum :KK16: Biz kadınların gerçekten istediğimiz takdirde başaramayacağımız hiçbirşeyin olmadığı görüşündeyim. Esasında manen çok güçlü varlıklarız ama kadınların -genel- itibari ile kendinden çok eşi, ailesi, çocuklarını vs.. ön plana attığını göz önüne alırsak kilo, psikolojik vb.. sorunlar gibi dertlerden neden muzdarip olduğunu da rahatça anlayabiliriz sanırım :KK31: Bence artık kendimiz için birşeyler yapmalıyız :KK19:

oğlum aradı.kalkmak zorunda kaldım.askerde bu saatlerde arıyor.bazen 3-4 gibi de aradığı oluyor.

Gözün aydın canım...

Her gece görüşüyorsunuz değilmi.??

X