xKaderimsin'in Ceyizleri

xKaderimsin

♥Seninolsunbenimömrü m.
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
484
0
46
Almanya
Bende artik sizinle burda aldiklarimi paylasmak istiyooorum :)

ilk önce bu yaz cooook begenerek aldigim misafirlik yemek takimim:16::16::16:
$squarebonekollektion-x5_2_z2.webp

$squarebonekollektion-x5_3_z3.webp

bu yaz karacanin evlilik paketi vardi.. bizde ondan faydalandik veee bunlarida aldik..

$A870DDF51799448EB74514113BDC443D.webp

$harmony_sand_z1.webp

buda kahvaltilik... cok begeniyorum ama daha almadim.. ama insallah yakinda buda benim olacak :D

$combine_z1.webp

devam ediyorum...

$hm5040-1805303-hand-mixer-a-45.webp
$2013001448_1.webp

$109541w.webp

simdilik bu kadar... ne yazikki cogu seyide unuttum.. bayadir basladigim icin.. hersey bi yerlerde duruyorr..
aklima geldikce sizinle paylasacam.. umarim begenirsiniz.. ben hepsinide begenerek aldim ve bir an önce kullanmak istiyyoruuuum:17:

canim cok güzeller allah hayirlisiyla nasip etmeyi nasip etsin insallah..
bende ceyizlerimi koyduydum buraya aldikca koyuyorum of poff zaman hemen gecsede kocisimle kullansak:))

hakkimizda hayirlisi:) :31:

canim cok güzeller allah hayirlisiyla nasip etmeyi nasip etsin insallah..
bende ceyizlerimi koyduydum buraya aldikca koyuyorum of poff zaman hemen gecsede kocisimle kullansak:))

hakkimizda hayirlisi:) :31:

tsk ederim canim..
evet ya su 2012 bi gelse.. bir ay kaldi diyorum ben.. sonra zaman su gibi akip gidecek ve bir bakmisin.. eskimis bile hersey...:D

tsk ederim canim..
evet ya su 2012 bi gelse.. bir ay kaldi diyorum ben.. sonra zaman su gibi akip gidecek ve bir bakmisin.. eskimis bile hersey...:D

son 1 ay:)) su gibi geciyor zaman gercekten canim, aman hemencik eskimesin:)) doya doya kullanalim kocislerimize güzel yemekler yapalim:)) sen calisiyormusun canim??

paketi kaça aldın canım...hayırlı olsun çok güzeller...

tsk ederim canim..
paket söyleydi: yuvarlak tabak, kasik takimi ve karacanin lara tencere takimi -> 1350ydi galiba
ama ben yuvarlak tabak kesinlikle istemedim.. dört köse aldim ve toplam 1600 TL ödedik..
karacada ne yazikki sorun cikardilar veee babam almakdan vazgecince bizi ikna etmek icin birdeee

$arzum-mirra-ar-343-turk-kahvesi-_7586_1_z1.webp

bundan hediye ettiler :D

aklima geldiii..

$kaiserforme.webp$1257_0.webp$kaiser-backformen-brot-und-kuchenform-la-forme-plus-g000bodusr.webp
bunlarla askimaa ve misafirlerime pastalar kekler yapcam insallah.. sonrada bunun icine koycam.. annecigim herseyi düsünmüs, sagolsun:D

$C_99_Koenigskuchen_Behaelter_gr.webp$C_98_Erste_Sahne.webp

Çok güzel canım, rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Güzel güzel yemekler yap minik ailene :)

tatlım herşeyin çok güzel güzel günlerde kullanırsın inşallah Rabbim seni kocişine bağışlasın onu da sanaa :16:

canım güle güle kullan hepsi çok güzel yemek takımımız aynı bende çok beğenerek almıştım inşallah yakın zamanda kullanmak nasip olur hepimize:nazar:

tatlım herşeyin çok güzel güzel günlerde kullanırsın inşallah Rabbim seni kocişine bağışlasın onu da sanaa :16:

coook tsk ederiiiim... amin insallaaah:17:

canım güle güle kullan hepsi çok güzel yemek takımımız aynı bende çok beğenerek almıştım inşallah yakın zamanda kullanmak nasip olur hepimize:nazar:

sagol canim insallaaah... sende güle güle kullanirsin insallah:nazar:

$12_0.webp

buda benim günlük kasik takimim...

maalesef daha uygun bir yemek takimi bulamadim.. daha dogrusu karar veremedim.. bana yardimci olurmusunuz?

1 - $Kutahya_Porselen_4e0317dea0782__38490_zoom.webp
2- $New_DSCN4804__33756_zoom.webp

yoksa böyle sade beyaz birseymi olsun?

3- $ikea--service--tlg__0084616_PE211430_S4.webp

Back
X