ThirtyFouR'un Turkuaz/Beyaz Ceyizi...

burada kullananlardan schaffer ın çelik ürünlerinin çatal kaşıklarının zamanla paslandığını duymuştum bu yüzden schaffer ı marka olarak sildm aklımdan çnkü bu tür mutfk eşyaları deneme yanılma yöntemiyle alınabilecek dkr ucuz şyler değil değiştirmek kolay olmuyor. schaffer ın yemek takımlarınn da yadızları zmnla gidiyor dediler ama inş sn böyle bir sorun yaşamazsın herşey çk güzl yeşili ayrı severm kahvaltı takımınz süper ayrıca yeşil-turkuaz uyumu muhteşemm :)

kırmızı mutfklara inat cidden çk naturel bir ortam oluşturucak sizn mutfk eşyalarınz güzl günlerde kullanırsnz inş :)

aynen onlar oldu zaten :) schaefer celik ürünlerim ve CBK takimim küflendi bile... garantisi var umarim degistirirler...
begenmenize sevindim, bende seve seve kullaniyorum su an.
mutfak dolaplarimda turkuaz beyaz, ferah ferah cok seviyorum evimi:)

öncelikle kocaman bir maşallah diyelim :nazar::nazar: : )
gördüğüm en ayrıntılı çeyizlerden biri herşey özenle seçilmiş belli : ) mutlu günlerde güle güle kullan canım:16:

aynen onlar oldu zaten :) schaefer celik ürünlerim ve CBK takimim küflendi bile... garantisi var umarim degistirirler...
begenmenize sevindim, bende seve seve kullaniyorum su an.
mutfak dolaplarimda turkuaz beyaz, ferah ferah cok seviyorum evimi:)

değiştirmezlerse senin yerinde olsam şikayetvar.com a yazardım hemen tutuşurdu paçaları :)))

öncelikle kocaman bir maşallah diyelim :nazar::nazar: : )
gördüğüm en ayrıntılı çeyizlerden biri herşey özenle seçilmiş belli : ) mutlu günlerde güle güle kullan canım:16:

cok saol canim :nazar::16:

değiştirmezlerse senin yerinde olsam şikayetvar.com a yazardım hemen tutuşurdu paçaları :)))

ben yurtdisindayim ve bi firma satiyor bunlari o firmayi aradim ve bana küflenenleri postayla yollayin
istanbula gidince degistiririz diyolar, esyalar geri döncek mi dönmicek mi belli degil neye güvenip yollayayim ki :26:

küflü üründen zaten hayır gelmez hele birde kflenme iç kısmındaysa kullanılmaz bile yni. ayrıca yazılı taahhüt alabilirsiniz faxla ..teslim aldık diye imzalayıp kaşeleybilirler..

Canım kavuşmanıza çok sevindim, gözünüz aydın, Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın:nazar::nazar: Artık bu güzel çeyizin evine yerleşmiş halini de görmek istiyoruz:34:

Back
X