ThirtyFouR'un Turkuaz/Beyaz Ceyizi...

Bitanem, senin aldiklarin olurda hic zevksiz olur mu.. Hepsi cok sirin ferah yine..
Farkettim de ben hic Tchibo dan alisveris yapmadim,sürekli güzel ürünler oluyor mu?
Bizim buradaki kücücük dükkan,girip bakmiyorum.

Bitanem, senin aldiklarin olurda hic zevksiz olur mu.. Hepsi cok sirin ferah yine..
Farkettim de ben hic Tchibo dan alisveris yapmadim,sürekli güzel ürünler oluyor mu?
Bizim buradaki kücücük dükkan,girip bakmiyorum.

Sürekli güzel seyler olmuyor canim... Zaten 1-2 aydir hep kislik giyim falan getiriyorlar, hic ev esyasi yok bayadir
Dükkanlari bende takip etmiyorum, netten sitesini takip ediyorum. Bu aralar gecen aylarda satamadiklari esyalari ucuzlatiyolar, ara sira uygun seyler denk geliyor, arada bi bakmani tavsiye ederim. Tchibonun kalitesi iyi oluyor cünkü.

Ne güzel canım darısı benim başıma inşallah bu yıl atamam olur:(
Evlilik ufukta vardı ama artık yokk :50:
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benim..

AMIN canim, Herseyin hayirlisi. Bazen bizi simdi üzen seyler icin yillar sonra olmadigi icin sükrediyoruz...

.

....ceyizine Bayildigimi daha önce söylemismiydim??....:1::1::1::1::1:

halina da ayrica bayildim cooooook güzel bende istiyoruuum hani benim mutfaga da uya o bakimdan yani :34: nerden aldin tatlim?

.

.

....ceyizine Bayildigimi daha önce söylemismiydim??....:1::1::1::1::1:

halina da ayrica bayildim cooooook güzel bende istiyoruuum hani benim mutfaga da uya o bakimdan yani :34: nerden aldin tatlim?

.

ben onu internetten siparis verdim canim, bonprix diye bi katalogda var...
bende mutfagima aldim zaten, mutfagimida beyaz turkuaz aldim :1:

.

bise daha söylim

sen benim mutfagima gelsen, ben senin mutfagina gelsem hiiic yabancilik cekmeyiz :52::52::52::52:

.

aynen canim cok benziyor ceyizlerimiz :16: iyi mavi hastasi :17:

Vizemiz cikti, esim yanimda su an :16:
ev düzmekle mesgulum, bu cicili bicili ceyizimi kullanmama sadece bi kac hafta kaldi cok mmmmmutluyum :16::16::16:

son zamanlarda aldiklarim, (artik ceyiz diyemiyorum:27:)

$2011-12-24_153737.webp$2011-12-24_153849.webp$2011-12-24_154024.webp$2011-12-24_154041.webp$2011-12-24_154054.webp$2011-12-24_154107.webp

Canim arkadasim Duygusum (GamzeLim)le birlikte aldigimiz nevresim

380868_10150426937634065_594134064_8431817_417394637_n.jpg

Canimmm, hepsini güle güle kullanin.. Uzun yillar agiz tadiyla insallah...
Gecen yanima gelmeniz beni cok sevindirdi, bundan sonra hersey güzel olsun...

Tefalin mixerini benim icin de almismiydin?
Nevresimlerimizi ayni zamanlarda serelim hahaha:27::9:

Son düzenleme:
Aaa canım hayırlı olsun inşallah, Allah bir daha ayrılık vermesin :)
şu istanbul nevresimlerine bayıldım yaa,internetten mi aldın nerden aldın?? hangi markanın ben de istiyorum :52: :1:

burada kullananlardan schaffer ın çelik ürünlerinin çatal kaşıklarının zamanla paslandığını duymuştum bu yüzden schaffer ı marka olarak sildm aklımdan çnkü bu tür mutfk eşyaları deneme yanılma yöntemiyle alınabilecek dkr ucuz şyler değil değiştirmek kolay olmuyor. schaffer ın yemek takımlarınn da yadızları zmnla gidiyor dediler ama inş sn böyle bir sorun yaşamazsın herşey çk güzl yeşili ayrı severm kahvaltı takımınz süper ayrıca yeşil-turkuaz uyumu muhteşemm :)

kırmızı mutfklara inat cidden çk naturel bir ortam oluşturucak sizn mutfk eşyalarınz güzl günlerde kullanırsnz inş :)

Back
X