Evet, şimdi hatırladım. Eskiden de bu özelliğinden nefret etmiştim@Arrietty_ için yararlı bir yorum olacaktir.
Evet makina var, gözlüğünü takip kendi lazerimi kendin yapıyorsun. Yuzdeyuz etkili değil ama seyrek ve az cikiyor, yılda birkaç kere tekrar etsen yetiyor. Zaten atış sayisi çok olduğu için ömür boyu kullanabilirsin.Kendi lazerini kendin mi yapıyorsunyenGEnC şimdi bununla
Sarışın tüyleri olan kişilerde de işe yarar mı ?
Ne dersin
evet bana bildirim geldiii hopppp buradayımmmAaa konun bildirim oldu yengeç.
YaaaaAaa konun bildirim oldu yengeç.
Bu yorumuma muhteşem emojisi vermen biraz incitici değil mi sevgili S SekerliYogurtÖncesi hallerine inanamıyorum. Senin tüysüzlüğün yanında benim goril olmam şoku.
Yaa ıpl gerçekten işe yarıyor mu çok kararsızım . Daha önce lazere hiç gitmedim ve bence lazerle de bitecek gibi değilim (koyu ve çok kıl var maalesef vücudumda) amazon' da philps lumea indirim de birkaç gündür alsam mı diye düşünüyordum bildirimi gördüm hemen geldim sizce lazere gidip daha sonra mı bu tarz bir cihazla devam etmeliyim
Lumea kullanıyorum çok ve siyah kıllıydım foto bile attım bak artık kıllı değilimYaa ıpl gerçekten işe yarıyor mu çok kararsızım . Daha önce lazere hiç gitmedim ve bence lazerle de bitecek gibi değilim (koyu ve çok kıl var maalesef vücudumda) amazon' da philps lumea indirim de birkaç gündür alsam mı diye düşünüyordum bildirimi gördüm hemen geldim sizce lazere gidip daha sonra mı bu tarz bir cihazla devam etmeliyim
Alex en etkilisi tabi acılısıda ama zaten yeterince etki etmiştir evde ipl ye devam ede bilirsin bütçen varsa hiç çıkmasınlarBu lazer islerini bi yere kadar becerebildim ben. Bacak kollar vs tamam da genitalda ağlamamak icin kendimi zor tutmuştum. Elim yüzüm kıpkırmızı olmuştu acıdan. Kadınlıgıma mok sürmeyim diye aglamayı evde yapmayı planlıyordum. Alex kullandım hep. Bi yerden sonra acıyacak diye gidemedim korkudan. Düm tek az az şeftali tüyleri çıkıyo onlarıda braun makinesiyle hallediyorum.
Genitalede geçen boncuk ağda aldım onu denicem. En azından tüyleri ceker.
Bu korkuyla yaşı 50 yaparım artık ben.
Bi araştırıyım ben onu iyi oldu bu topik valaAlex en etkilisi tabi acılısıda ama zaten yeterince etki etmiştir evde ipl ye devam ede bilirsin bütçen varsa hiç çıkmasınlar
Ya keşke eski vucudumun hali olsaBu konu süperyalnız güzel kadınlar sizde tüy yok anlıyor musunuz sizde tüy yok
Keşke olsa bibim şuan depresyona girdim çünküYa keşke eski vucudumun hali olsa
Hayir ben gorilimBu konu süperyalnız güzel kadınlar sizde tüy yok anlıyor musunuz sizde tüy yok
nereden bilelimm?hele tüylerinden bir örnek koy da inanalımmmBu konu süperyalnız güzel kadınlar sizde tüy yok anlıyor musunuz sizde tüy yok
Lumea'nın hangi modelini kullanıyorsunuz?Lumea kullanıyorum çok ve siyah kıllıydım foto bile attım bak artık kıllı değilimben herkese öneriyorum düzenli yaparım diyorsanız alın efsane rahatlik
Bende ayni turden
Şöyle söylim hiç regl de olmuyordum sakallarım bile vardı ilk sene düzenli kullandım sonra salladım ama hala çok az yerimde çıkiyor arada jilet yapıyorum gene uzaması uzun süruyor şunu diyeyim en geç kuku azalıyor oda muhtemelen ıslak yer olduğundan heralde ama ben gene memnunum cılız az kıllara razıyim orda da yapsam hiç çikmiyorlar zaten uyutuyor mantığı oKeşke olsa bibim şuan depresyona girdim çünkü
Nau naunereden bilelimm?hele tüylerinden bir örnek koy da inanalımmm